След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -188

• 25 768
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
Истинска натурална от маалата hahaha Не може да я сбърка човек.
Баръш щастлив, чудесна двойка Mr. Green
Дойде ми като приспивателно за лека нощ Mr. Green

# 601
Боре поне да се беше преоблякъл  Tired Tired

е как да не го подариш значи  hahaha hahaha дай й го ма  hahaha нека малко и той я стряска сутрин  hahaha не само тя него  Joy Joy Joy
Да влачи  hahaha hahaha hahaha

# 602
Истинска натурална от маалата hahaha Не може да я сбърка човек.
Баръш щастлив, чудесна двойка Mr. Green
Дойде ми като приспивателно за лека нощ Mr. Green
Ели,за последните две вечери трябва вече да сте претръпнали от убоста ѝ

вече има фенове които са се отписали от Баръш  Joy Joy Joy

# 603
  • Perla
Скрит текст:

Сутрин е още по- красива  Sick Сега ми става ясно защо Йомер сутрин все гледа сладко- сладко да прегърне сутрешното Дефне- като има домашни спомени човекът, как няма да се разтапя в прегръдка.
Борко,май е тръгнал по пътя на баш патрона  Mr. Green можеше поне да не публикуват тези снимки с Кюса за да не дразни феновете които в момента се дразнят от любимата му(в туитър направо са в траур)

кой знае сега таз божа кравичка как се дуе ,че е натрила носовете на феновете на ЕлБар 

[/quote]

Ами вероятно ги публикуват ония, които са се снимали. Те затова се снимат- да се похвалят. Не знам може ли да бъде ограничено това. във всеки случай от моя гледна точка това беше изключително грешен ход на Баръш преди началото на новия сезон. То и без това едва се закачихме за нов сезон и с тези демонстрации може и да увиснем рано- рано. Обаче след журналистическите въпроси дали имат любов с Елка това си беше повече от добър отговор, че е щастлив с тая с красивата усмивка и още по- красивия смях и няма никаква Елка ни на сета, ни извън сета.
Лошо, Баръше, мнооого лошо тръгна. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 604
Ди Hug  нека са щастливи и усмихнати. Събуждането ще приземи Баръш.
Тя е като напаст, просто е въпрос на време да му надени халката. Натам показват документите. Язък за Баръш,но който сам си го направи никой друг не може да му го стори.
Лека от мен, че ставам сутрин много рано. Hug

# 605
Ди Hug  нека са щастливи и усмихнати. Събуждането ще приземи Баръш.
Тя е като напаст, просто е въпрос на време да му надени халката. Натам показват документите. Язък за Баръш,но който сам си го направи никой друг не може да му го стори.
Лека от мен, че ставам сутрин много рано. Hug
Peaceтака е

Лека,Ели  Hug

# 606
Скрит текст:

Сутрин е още по- красива  Sick Сега ми става ясно защо Йомер сутрин все гледа сладко- сладко да прегърне сутрешното Дефне- като има домашни спомени човекът, как няма да се разтапя в прегръдка.
Борко,май е тръгнал по пътя на баш патрона  Mr. Green можеше поне да не публикуват тези снимки с Кюса за да не дразни феновете които в момента се дразнят от любимата му(в туитър направо са в траур)

кой знае сега таз божа кравичка как се дуе ,че е натрила носовете на феновете на ЕлБар 

Ами вероятно ги публикуват ония, които са се снимали. Те затова се снимат- да се похвалят. Не знам може ли да бъде ограничено това. във всеки случай от моя гледна точка това беше изключително грешен ход на Баръш преди началото на новия сезон. То и без това едва се закачихме за нов сезон и с тези демонстрации може и да увиснем рано- рано. Обаче след журналистическите въпроси дали имат любов с Елка това си беше повече от добър отговор, че е щастлив с тая с красивата усмивка и още по- красивия смях и няма никаква Елка ни на сета, ни извън сета.
[/quote]Доре,ако им е заключен акаунта няма как странични хора да видят снимките освен тези които  ги  следват и то след оторизация 

# 607
  • Varna
От няколко минути гледам снимката и съм в потрес. И то не от убавицата, нея си я знаем-същото чучело си е, ама Бъръш ме потресе тотално. В такъв разпасан , отпуснат вид като клошар- това не е ония Баръш, когото харесвам. Това момче се шляе цяло лято в този окаен вид и все повече ме навежда на  мисълта,че май множко му дойде славата, а и любимата му явно не помага та ...жалко за хубавото момче.

# 608
От няколко минути гледам снимката и съм в потрес. И то не от убавицата, нея си я знаем-същото чучело си е, ама Бъръш ме потресе тотално. В такъв разпасан , отпуснат вид като клошар- това не е ония Баръш, когото харесвам. Това момче се шляе цяло лято в този окаен вид и все повече ме навежда на  мисълта,че май множко му дойде славата, а и любимата му явно не помага та ...жалко за хубавото момче.
Креми  Hug как да помага като тя е същата ,па и тя е толкова заета жена -пише сценарий, ГГ е в снапчата  newsm48 тренира яко за да смъкне тези 25 кг.  и няма време за любимия  Twisted Evil

# 609
  • Perla
Скрит текст:
Скрит текст:

Сутрин е още по- красива  Sick Сега ми става ясно защо Йомер сутрин все гледа сладко- сладко да прегърне сутрешното Дефне- като има домашни спомени човекът, как няма да се разтапя в прегръдка.
Борко,май е тръгнал по пътя на баш патрона  Mr. Green можеше поне да не публикуват тези снимки с Кюса за да не дразни феновете които в момента се дразнят от любимата му(в туитър направо са в траур)

Доре,ако им е заключен акаунта няма как странични хора да видят снимките освен тези които  ги  следват и то след оторизация  
[/quote]

ДИ, аз имам предвид хората, които са се снимали с тях и са публикували снимките в своите акаунти. Те могат ли да бъдат възпрети? Никак не разбирам инстаграма и затова питам. Но както и да е, въпросът е, че създаде много лошо впечатление след феновете, особено с днешните снимки, когато, както и ти писа, колегите му работят, пък той се препича и си лекува махмурлука. Не знам баш патронът на темата какво е правил, но Баръш не ми харесва с това си поведение. надявам се знае, че феновете както го боготворят, така и ще го закопаят. Артистът без фенове е никой. И трябва да работи за тяхната обич всеки ден! Дано има кой да му го каже, защото кака няма да направи това. Тъкмо пак тя ще стане звездата, пък той- севгилито на Гупсе. Mr. Green

Креми, ами това е възможен отговор защо е с Кюса- защото не се налага да прави нищо, за да е тя с него. Разпасан, рошав, небръснат, потен, непреоблечен- няма значение. тя е доволна и щастлива, че е с него, че се скипри на десетки снимки снощи и стана по- популярна и от булката.

# 610
да разведрим темата с малко красиви жени

# 611
Креми  Hug как да помага като тя е същата ,па и тя е толкова заета жена -пише сценарий, ГГ е в снапчата  newsm48 тренира яко за да смъкне тези 25 кг.  и няма време за любимия  Twisted Evil
така го е свалила тия 25 кила,че снощи кат я видях къв г*з беше отпрала,чак й се чудя откъде ги е свалила  Joy

ма Борко си има глава на раменете и мениджър  Peace сега е актуален,след края на сериала ще му мине славата и ще му остане само какич  hahaha hahaha да го крепи,докато не си намери някой друг и го ритне

# 612

ма Борко си има глава на раменете и мениджър  Peace сега е актуален,след края на сериала ще му мине славата и ще му остане само какич  hahaha hahaha да го крепи,докато не си намери някой друг и го ритне
Това е чистата истина  Peace Mr. Green

# 613

ауууу,показала е  "красивия си  смях " Joy Joy Joy Joy

# 614
  • Perla

Това е чистата истина  Peace Mr. Green
И тогава какво прави?! Дано не си е помислил, че е Робърт Де Ниро!

Скрит текст:

ауууу,показала е  "красивия си  смях " Joy Joy Joy Joy

тъкмо сега видях снимката и коментарите на рускините- Девочки Г молодец всю свадьбу контролировал себя, но в один момент сдала

Лека нощ, момичета! Hug Че от снощи насам големи ядове бера с тоя младеж! И остави другото, ами язък ни за сериала! По- добре да беше отишъл да изпълнява главна роля в шедьовъра на севгилито, а ние да си бяхме останали с красивите спомени от първи сезон.

Общи условия

Активация на акаунт