Нашите кухни - 65

• 132 587
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
Соленка - мое мнение -  смесваш твърде много цветове. Аз смятам, че едно помещение /няма значение какво/ изглежда най-стилно когато в него са съчетани максимум 3 основни цвята.
Ако при венгето имаш оранжеви вратички , същия цвят трябва да бъдат и стените, не в лимонено жълто, защото / според мен/ тези два цвята се бият.

Цвета на мивката трябва също да кореспондира на стените - ако те са светъ, топъл цвят, какъвто е оранжевото, и тя трябва да е в топъл тон.

Плота трябва да е в кореспонденция с пода - ако той е в студаната гама, хубаво е и плота да се доближава до същия цвят.
Разбира се това е моето мнение Peace

# 181
  • Раковски
Другия плюс при тях /за мен/ беше, че има и с дълбоко корито, както и най-различни цветове, освен това идва с технологичен отвор за смесител и не ми се налага да търся някой да я разпробива.

Това е единствения им плюс, фабричния им отвор го имат всички мивки от гранит.

Chuby, виж тозиhttp://www.leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=9&c=35&pid=500, върви с два детайла от дърво които се боядисват с цвета на вратите

# 182
Благодаря много shadowman - като дизайн е много файн, но ниво на шум Д не е ли много шумен? newsm78

# 183
    Здравейте, ще си позволя да питам по-опитните, макар и не много по темата. Ако направя от сурово  ПДЧ вратите на килера в коридора и отгоре ги боядисам с латекс, дали ще се изметнат или нещо друго? Същото ми се иска да направя и в тоалетната с една заформила се нишичка. Защо съм се спряла на този материал?-Защото като го боядисам ще бъде едно цяло със стените и няма да съобразявам цветове и материали с другите налични в помещението и при следващ ремонт лесно ще ги приобщавам. newsm78

# 184
Ние сме най-накрая на финалната права за нашата малка кухня. Тези дни ще довършат монтажа, ще изчистя и ще направя нормални снимки да споделя Simple Smile Пу-пу, да не се хваля предварително, че до момента всичко, което можа да се обърка - се обърка по 2 пъти  Crazy ooooh!

Честитоо Josellyn много е хубава кухнята ти!
Има модерно излъчване и много ми допада това, би ли споделила за дръжките, какви са , удобни ли са , също и от какъв материал са ти вратичките?
Ако може и снимка на отворени ще съм благодарна!  Heart Eyes  bouquet

# 185
  • Пловдив
Здравейте! За да ни кажат каква цена ще излезе кухненското, трябва да си вземем първо аспиратор. До сега никога не сме имали такова нещо в къщи, та ми е много трудно да се ориентирам в обстановката. Стаята е 3,5х3,5х2,7х10=331 м3/час (приблизително). Аспираторът искам да е с 2 мотора, метални филтри, да се монтира под шкаф (не да се издърпва), ще бъде свързан в комина на блока. Спряла съм се на два модела -
Скрит текст:
Кой от двата бихте ми препоръчали, като изключим цената. Или да предложите някой друг да речем до 300 лв, като не искам да го поръчвам от интернет, а да го взема на място от магазин, някъде в Пловдив. Благодаря!

# 186
  • Раковски
 Аз да попитам защо искате този тип аспиратор, с него няма да можи да си преброите цицините на главата. Инак и двата могат да се купят в Пловдив.

# 187
  • София
Ние сме най-накрая на финалната права за нашата малка кухня. Тези дни ще довършат монтажа, ще изчистя и ще направя нормални снимки да споделя Simple Smile Пу-пу, да не се хваля предварително, че до момента всичко, което можа да се обърка - се обърка по 2 пъти  Crazy ooooh!

Много е хубава! Честито! Ще очакваме още снимки! Единствено не бих сложила контакт до мивката.  Heart Eyes

# 188
  • Варна
Аз да попитам защо искате този тип аспиратор, с него няма да можи да си преброите цицините на главата. Инак и двата могат да се купят в Пловдив.

Такива мисли ми се въртят и на мен от седмица насам. Само, че за телескопичните модели.Тези 15-16см които се издърпват напред в моя случай ми се падат под нивото на очите ... мисля, че няма да ми е удобно и ще ми пречи да виждам в някаква степен, или поне ще има дискомфорт когато ползвам особено вътрешния котлон. Rolling Eyes

# 189
Някой да има впечатления от абсорбатори за пълно вграждане? Т.е. без издърпване. Има ли някакви изисквания за размерите на шкафа, в който се вграждат? За дълбочина най-вече се интересувам.
Флаш, ако нивото на телескопичния абсорбатор не ти е удобно, това на свободно стоящия също няма да ти е удобно. Така че можеш или да монтираш какъвто си поискаш по-нависоко, или да погледнеш като онзи по-горе.

# 190
  • Пловдив
Казах, че до сега не съм ползвала такова нещо. Тук се водя само от параметрите. Вие какво бихте ми препоръчали? Тип каминен или тези, които са на една страна, хванати за стената (леко наклонени)?

# 191
  • Раковски
Някой да има впечатления от абсорбатори за пълно вграждане? Т.е. без издърпване. Има ли някакви изисквания за размерите на шкафа, в който се вграждат? За дълбочина най-вече се интересувам.
Флаш, ако нивото на телескопичния абсорбатор не ти е удобно, това на свободно стоящия също няма да ти е удобно. Така че можеш или да монтираш какъвто си поискаш по-нависоко, или да погледнеш като онзи по-горе.

При тия аспиратори е добре горния ред да е по-дълбок, поне 34 с вратите.

# 192
  • Раковски
Казах, че до сега не съм ползвала такова нещо. Тук се водя само от параметрите. Вие какво бихте ми препоръчали? Тип каминен или тези, които са на една страна, хванати за стената (леко наклонени)?

Примерно този http://www.leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=9&c=102&pid=1789, аз бих препоръчал да е по-мощен или както мечо пух е казал "колкото повече, толкова повече"

# 193
  • Пловдив

Примерно този http://www.leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=9&c=102&pid=1789, аз бих препоръчал да е по-мощен или както мечо пух е казал "колкото повече, толкова повече"
Само, че този е от моделите, които се издърпват навън, нали? Поне на снимката изглежда така. Не желая от този модел, които се издърпват навън. Благодаря все пак.

# 194
  • Sofia
Ние сме най-накрая на финалната права за нашата малка кухня. Тези дни ще довършат монтажа, ще изчистя и ще направя нормални снимки да споделя Simple Smile Пу-пу, да не се хваля предварително, че до момента всичко, което можа да се обърка - се обърка по 2 пъти  Crazy ooooh!

Josellyn, много сладка кухничка!  Simple Smile
Честито и със здраве да се ползва!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт