Нашите кухни - 65

• 132 592
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
Някой да има впечатления от абсорбатори за пълно вграждане? Т.е. без издърпване. Има ли някакви изисквания за размерите на шкафа, в който се вграждат? За дълбочина най-вече се интересувам.
Флаш, ако нивото на телескопичния абсорбатор не ти е удобно, това на свободно стоящия също няма да ти е удобно. Така че можеш или да монтираш какъвто си поискаш по-нависоко, или да погледнеш като онзи по-горе.

При тия аспиратори е добре горния ред да е по-дълбок, поне 34 с вратите.
Хм, а много ли е лошо, ако се опитам да го натикам в 30 см? По какъв начин се отразява?

# 196
  • Раковски
Ако ще използвате този аспиратор, тоест доколкото разбрах искате да е за пълно вграждане, за да се вгради в дъното на шкафа е нужно самото дъно да е по-голямо (да кажем 320мм). Изрязва се отвор с размери 292/510, ако дъното ви е 300 мм няма как да се получи, ето и монтажна схема - http://elicabg.com/file_store/elicafs24388Elibloc%20HT.pdf .

# 197
Ами не ми трябва точно тоя модел, ама те всичките са с такъв размер, около 28см. newsm78 Което е кофти, защото там, където искам да го сложа, не мога да отделя повече от 30см за самия шкаф.

# 198
  • Раковски
Ето схема за инка на фабер, леко е по-тесен отвора, но е под съмнение да стане понеже аспиратора има лицев панел който е по-голям от монтажния отвор. Ако пък вземе да стане има вероятност лицевия панел да легне на гърба/плочките на стената а не както трябва шкафа да легне.

# 199
  • срещу двата комина :)))
не мисля, че ще успеете да го напъхате в 30 см шкаф, всички аспиратори са със стандартни размери  Peace

# 200
Досега не съм имала абсорбатор, избрах от тези телекопичните, неудобен ли ще е ако ти се пада под нивото на очите точно , пречи ли наистина вкарахте ме в размисли ?

# 201
  • Раковски
Досега не съм имала абсорбатор, избрах от тези телекопичните, неудобен ли ще е ако ти се пада под нивото на очите точно , пречи ли наистина вкарахте ме в размисли ?

Зависи колко сте расли и на каква височина е.

# 202
ами расли сме до 176 см, 95 см ще ми бъде висок плота и 56 см май между горен и долен ред шкафове т.е на 151 см ще ми дойде този абсорбатор как ви се струва или да сменям и аз с нов модел докато не сме го поръчали?

# 203
  • Бургас
Ами не ми трябва точно тоя модел, ама те всичките са с такъв размер, около 28см. newsm78 Което е кофти, защото там, където искам да го сложа, не мога да отделя повече от 30см за самия шкаф.

Аз съм с аспиратор за пълно вграждане на Бош и шкафа ми е с дълбочина 41 см. Всъщност заради аспиратора целия горен ред ми е с такава дълбочина. В 30 см не мисля, че на която и да е марка ще се събере такъв модел.   

# 204
Тук намирам някакъв, за който пише, че можело да се побере в 30 см: https://zora.bg/finlux/fxca-1652ix-integrato/25692 Не знам доколко може да се вярва, но със сигурност ще се консултирам с проектанта за кухнята. Освен да вдигна вратичките нагоре, сигурно ще е ужасно грозно Laughing

# 205
Момичета (и момчета) помагайте. Кой вариант Ви харесва повече:
Вариант 1:
Вариант 2:

Още един глас за вариант 1 и от мен!  Peace

Прекрасна кухня! Hug Нашата е същият модел, но с друго разпределение, нямам търпение да я видя у дома! Heart Eyes

# 206
  • София
Ние сме най-накрая на финалната права за нашата малка кухня. Тези дни ще довършат монтажа, ще изчистя и ще направя нормални снимки да споделя Simple Smile Пу-пу, да не се хваля предварително, че до момента всичко, което можа да се обърка - се обърка по 2 пъти  Crazy ooooh!
Браво, Джозелин - изчистена компактна кухничка.
Имам само един въпрос - за какво е контактът непосредствено до мивката? Не е ли опасно открит контакт да има до водоизточник?

# 207
  • In the shadows of my mind
Някой трябваше да го обмисли този контакт малко по-рано, но нямаше кой, затова е там и за това изглежда така  ooooh! Ще го сменим с такъв, който се затваря с капаче или изцяло ще го премахнем съвсем скоро  Crazy

# 208
  • Варна
Е, сложи му една капачка и нека си стои там, може да потрябва в един момент.

killpop, сподели за аспиратора като изберете модел за пълно вграждане, без телескопичен панел.

# 209
  • Под Сините камъни
Моя аспиратор е този
Скрит текст:
с два мотора и метален филтър.Доволна съм.
На мен ми идва над главата и нямам проблеми  Mr. Green Нали съм расла на хубост не на височина  Joy само 1,58 съм.Но и мъжо не се удря той е скромните 1,85.
Josellyn честита кухня със здраве да си я ползваш  Hug

Общи условия

Активация на акаунт