Нашите кухни - 65

• 132 620
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
Хайде помагайте ако можете разбира се,къде правят разкрой,кантиране и разпробиване на плоскости ПДЧ за обков на Блум в Пловдив.Знам за Съливер,но тях ги изключвам като опция.

# 211
http://kuhnite.snimka.bg/architecture/lyubimi-kuhni-v-bg-mamma-g … t.883363.37216008
Притежателят на тази кухня, може ли да каже от къде е масата, какви са размерите, разтегателна ли е, удобна ли е?

# 212
  • През девет планини в десета...
Здравейте,
има ли някакви правила при поставяне на LED лентата под горния ред на кухненските шкафове? Питам най-вече на какво разстояние от гърба се слага Г - образния алуминиев профил? Профила ми е 1х1 см. Колко да е изнесен напред?

# 213
  • Раковски
Хайде помагайте ако можете разбира се,къде правят разкрой,кантиране и разпробиване на плоскости ПДЧ за обков на Блум в Пловдив.Знам за Съливер,но тях ги изключвам като опция.

Интериор - И на Скобелева майка (в домостроителния), те са и представители на блум, кроят и кантират, но не знам дали разпробиват, особеното при тях е, че трябва да си изберете материала от тях, представите са на Кайндел.

# 214
  • Раковски
Здравейте,
има ли някакви правила при поставяне на LED лентата под горния ред на кухненските шкафове? Питам най-вече на какво разстояние от гърба се слага Г - образния алуминиев профил? Профила ми е 1х1 см. Колко да е изнесен напред?

Колкото по-напред е по-добре ще свети, но не ви знам профила за да мога да кажа как може да се сложи, аз ги вкопавам в дъното и на 20 см отзад-напред.

# 215

Интериор - И на Скобелева майка (в домостроителния), те са и представители на блум, кроят и кантират, но не знам дали разпробиват, особеното при тях е, че трябва да си изберете материала от тях, представите са на Кайндел.
За представители на Блум в домостроителния знам,но те не разпробиват отвори за панти и водачи
само си продават обков и плоскости(преди дни бях при тях за справка)
Не вярвам само Съливер да предлагат подобна услуга,търся и други фирма в града,които извършват такива дейности.
Тези интериор имат ли сайт,как да ги открия?

Последна редакция: чт, 08 сеп 2016, 17:24 от doroti1

# 216
  • През девет планини в десета...
Ами няма да има вкопаване при мен, затова ги правим с Г-образен профил 1х1 см. т.е. ще се вижда профила през деня и затова питам дали няма да е грозно ако изнеса профила например на 10 см от вътрешния ръб навън, т.е ако стои по средата на горните шкафове /отдолу под тях/.

# 217
Здравейте, моля за помощ. Двоумя се между двата аспиратора: http://www.technopolis.bg/bg/Hoods/Hood-TAURUS-ARTIS-60-2M-TURBINE-WHITE/p/718033 и https://electron.bg/teka-tl1-e3073bia-p-19150.html. Ако някой има впечатления ще бъда много благодарна.   bouquet

# 218
  • Пловдив
Vran4e, зависи колко ти е голяма кухнята. Аз лично бих взела Тека-та, ако отговаря на размера на кухнята.

Имам въпрос. Сами ще си правим кухнята - т.е. ще си занесем чертежа и по него ще ни изрежат плоскостите, но искам да си сложа релса на гърба на кухнята. Как се поставят тези релси? Трябва ли предварително да ми направят отвор на гърба или след като се сглоби цялата кухня, лесно и бързо мога да си поставя релсата?

# 219
  • Раковски
Vran4e, зависи колко ти е голяма кухнята. Аз лично бих взела Тека-та, ако отговаря на размера на кухнята.

Имам въпрос. Сами ще си правим кухнята - т.е. ще си занесем чертежа и по него ще ни изрежат плоскостите, но искам да си сложа релса на гърба на кухнята. Как се поставят тези релси? Трябва ли предварително да ми направят отвор на гърба или след като се сглоби цялата кухня, лесно и бързо мога да си поставя релсата?

За да ви направят разкрой на материала, трябва да им дадете точни размери на детайлите, ако дадете чертежа на кухнята ви няма да ви свършат работа. Релсата се поставя след като се монтира плота или да кажем на края на монтажа, дупките си ги правите вие по-ваше желание.

# 220
  • Пловдив

За да ви направят разкрой на материала, трябва да им дадете точни размери на детайлите, ако дадете чертежа на кухнята ви няма да ви свършат работа. Релсата се поставя след като се монтира плота или да кажем на края на монтажа, дупките си ги правите вие по-ваше желание.

Благодаря! Може би не се изразих правилно. Ще има чертеж на всеки шкаф в детайли с точни размери и всичко необходимо, по което да ми изрежат точните размери плоскости. Мисълта ми беше за релсата. Благодаря още веднъж!

# 221
Ами няма да има вкопаване при мен, затова ги правим с Г-образен профил 1х1 см. т.е. ще се вижда профила през деня и затова питам дали няма да е грозно ако изнеса профила например на 10 см от вътрешния ръб навън, т.е ако стои по средата на горните шкафове /отдолу под тях/.
И аз мисля да го сложа в ъгъла, напред няма да ми хареса. Видях един профил, който е ъглов, но скосен, така че светлината не отива надолу , а на 30 градуса към стаята. Ох, как го обясних, но изглежда като затворен триъгълник. Само, че има матирано капаче и се опасявам да не ограничава много светлината. За мен са много грозни поставени лед ленти посредата и без профил. Като се седне на маса и се виждат.
Има ли лед ленти, които са с по два реда лампички и кои са най-мощни. Какво да търся, мощност на лентата или брой на лампичките?

# 222
Здравейтее, аз да се похваля поръчах си кухнята вчера!  Heart Eyes Heart Eyes
http://www.img-share.eu/f/images/274/K_10UFHb3uC.jpg

това ми е проекта , кухнята е крем гланц мдф с плот и гръб Небраска натур, с вкопани дръжки .
Само лед лентата и профила ще си купим ние, защото тяхните ми изглеждаха много слабо светещи, ще е вградена в шкафа на 10см от края, моля кажете каква лента точно да вземем, гледам доста снимки в интернет където леда изглежда като черта , а не като точки, предполагам че трябва да е по силна с повече диоди?  newsm78

Харесала съм си чисто черна фурна, чудя се абсорбатора и мивката дали и те да са черни ? Имаме и черна микровълнова свободно стояща на плота.... Rolling Eyes

# 223
  • София
Къде в София има магазин с богат избор на ел.ключове и контакти?

# 224
Къде в София има магазин с богат избор на ел.ключове и контакти?
Тук можеш да видиш всички серии на Legrand http://topgroupplus.com/
А тук на Schneider http://www.ambitio.bg/switches-and-controls може би и тук http://www.schneider-electric.bg/sites/bulgaria/bg/products-serv … o-za-jiveene.page

Общи условия

Активация на акаунт