Добрият езиков център – първа крачка към успеха на вашето дете

• 7 750
  • 68
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Естествено качеството.

# 16
  • София
На първо място, разбира се, е качеството на обучение, но разбира се следващото нещо, което е от значение за избора е цената.  Peace

# 17
Качеството на преподаване е по-важно при избора ми на обучение по чужд език, но това в случай че средствата са ми достатъчни. В случай че съм притисната финансово, ще се опитам да намеря по-евтин вариант с минимално отклонение от качеството.

# 18
  • София
И двете неща са важни, като приоритета на качеството е по-висок, но за съжаление не решаващ.

# 19
  • Кюстендил
Качеството е най - важно щом се касае за образованието на децата ми. Според мен , като педагог, това е една добра инвестиция.

# 20
Качеството определено е на първо място!

# 21
  • Варна
Както качеството, така и цената са важни. Няма смисъл от некачествено образование, дори и цената да е ниска. Ако пък е прекомерна, конкуренцията е голяма, ето защо просто ще потърся алтернативна организация, предлагаща същото качество.

# 22
Качеството е на първо място, но и цената не е за пренебрегване. Също така и времето през което се провежда това обучение е важно за нас. 

# 23
  • у нас
За мен и качеството, и цената са изключително важни. Но не винаги съотношението цена/качество си отговарят. На пазара има фирми, които не предлагат качествено обучение, но искат висока цена  за това.

# 24
  • Сливен
Според мен качеството е преди цената, но не мога да кажа, че и тя не е фактор.

# 25
Залагам на качеството.
Съгласна съм да свия разходите по други пера,но децата ми да получат качествено езиково обучение.
На образованието гледам като една дългосрочна инвестиция,а добрите инвестиции задължително са свързани с много средства.

Или както казват англичаните:"Не съм толкова богат,за да купувам евтини неща."

# 26
За мен по-важно от двете  е качеството на преподаване

# 27
Предвид бюджета на семейството, към най-важното условие, а именно - продуктивността на курса, произлизащ както от качеството на преподаване, така и от други фактори, за нас от съществено значение е и цената на курса...
И сега ще напиша, че от тази учебна година след премисляне на различна оферти за сина ми избрах школата по английски на AVO-Bell. Simple Smile
Simple Smile

# 28
  • София
Качеството има водещо значение, но и цената не е за пренебрегване ( поне в нашия случай).

П.П, За трета година ще се възползваме от вашите услуги.

# 29
Качеството! Търся оптимален вариант на съотношение цена - качество.

Общи условия

Активация на акаунт