Добрият езиков център – първа крачка към успеха на вашето дете

• 7 523
  • 68
  •   1
Отговори
# 60
  • София (Възраждане)
Качеството!

# 61
  • София
Качеството на обучението е най-важното, но и цената играе роля при избора на мястото на обучение, макар тя да не е водещата.

# 62
Изборът ми за езиково обучение за децата ми е повлиян от качеството, което очаквам. Цената, разбира се, също има значение, но не е решаваща.

# 63
  • добрич
Качеството според мен е най-важно.

# 64
И двете са важни според мен.

# 65
Качеството е определящо, но това е малко разтегливо понятие. Какво е необходимо да е научило детето (вярно явява се на изпит, но дали това е достаъчно да се отпусне и да говори "живия" език, а не само схемите от учебниците), доколко и се забавлява с ученето на езика, добре е, че е помислено от езиковия център за подходящи групи в удобно време за децата. Някои езикови центрове осигуряват и транспорт от училището до езиковия център или пък може да идва преподавател в детската градина. Това може и да са допълнителни организационни мероприятия, но са изключително важни за  сигурността на детето и спокойствието на родителя. Според мен изборът е комплексен от качество, цена и такива допълнителни екстри, които изобщо не са маловажни.

# 66
Качеството е по-важно, но аз съм от хората, търсещи златната среда. Първоначално бих се насочила към място с по-ниска цена, но ако не видя добър резултат, определено ще заложа на по-високата. Хората са казали, че евтиното излиза скъпо...

# 67
Най- важно е качеството на обучението! Simple Smile

# 68
Изтеглени са късметлиите, които ще получат детски книжки на английски език от Avo Bell. Това са:
zvanche
delia
Ну Заяц
kroki_kk
Vayde Bikova

Честито!

Очакваме печелившите да се свържат с нас на e-mail: igra@bg-mamma.com, като напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума и координати за получаване на наградата (имена, адрес и телефонен номер).
Не забравяйте да упоменете в мейла и възрастта на детето, както и неговото ниво на познания по английски език, за да получите съобразена с тях книжка.

Общи условия

Активация на акаунт