Добрият езиков център – първа крачка към успеха на вашето дете

• 7 525
  • 68
  •   1
Отговори
# 45
Важно е доброто съотношение качество - цена, отношението към децата и доказаните положителни резултати.

# 46
За мен по-важно е качеството.Губи се смисъла,ако се тъпче на едно място и няма развитие.Бих се лишила от други неща,за да осигуря качествено образование на детето си.

# 47
Щом се отнася до детето ми, качеството е първо и определящо!

# 48
  • Варна
Споделете кое за вас е по-важно при обучението на чужд език? Качеството на преподаване или цената на услугата?

Качеството!! То си има цена, т.ч. не я определям като фактор. Щом искаш качество плащаш за него. Не мога да пренебрегвам и подценявам труда на хората, които се стараят да учат детето ми и с удоволствие заплащам цената. Синът ми е на 2 години и сега започна с обучението по английски. Мога смело да кажа, че това е едно от най-смислените неща за него, което съм платила с удоволствие и виждам ли труд, отдаденост и резултати всичко просто се потвърждава.

# 49
  • София
Споделете кое за вас е по-важно при обучението на чужд език? Качеството на преподаване или цената на услугата?- Качеството! Peace

# 50
  • Русе
Разбира се, че и двете са важни, но качеството в случая е на първо място!! bouquet

# 51
  • Varna, Bulgaria
Качеството определено е на първо място!

# 52
Качеството на преподаване е категорично по-важно!
Цената също е важна, но качеството винаги е на първо място.

# 53
  • София
На първо място поставям качеството, после гледам цената с ясното съзнание, че добро качество не мога да получа на ниска цена, и преценявам доколко тази цена е поносима за мен.

# 54
  • София
За мен от значение са и двете. Дори качеството да е перфектно, аз ако няма какво да ям в къщи и нямам средата, качество за какво ми е?! Качеството е важно, но ако един курс е 1000лева, а друг е 500 и заплатата ми е 1100, естествено че ще избера този за 500. Цената не е гаранция за качество. Има по-евтини неща, но с качесто то на по- скъпите.

# 55
  • София
И двете неща са важни, но качеството е с предимство.

# 56
Най-важното е качеството на преподаване  .
Работих  за кратко  в езиково училище/не като преподавател /но имам наблюдения  .При нас са идвали деца от други училища  които не са се справяли с  тестове за проверка на нивото а имат документ за определеното ниво .Затова на първо място поставям качеството. Разбира се и цената е определяща .Ако е твърде скъпо не всеки може да си позволи допълнително обучение .Но има доста курсове които са достъпни и предлагат качествено преподаване .

# 57
  • София
Здравейте, първо искам да благодаря на организаторите за прекрасната инициатива и за това, че ще зарадват дечицата с подаръци Simple Smile

За мен е важно на първо място качеството на обучението, защото език се учи лесно, когато всичко е наред Simple Smile За мен не е важно детето да има сертификат, а да не знае почти нищо Simple Smile По-важно е да й бъде приятно, докато учи, защото това е предпоставка за добро обучение и знания за цял живот  Hug

Цената също разбира се е от значение, но за детето си и заем бих взела, но образованието е от първостепенно значение Simple Smile

Пожелавам на всички една много успешна учебна година  Hug

# 58
Качеството е много по-важно от цената. Хората са казали евтиното винаги излиза по-скъпо и са прави. Убедила съм се в това лично!

# 59
Най-важно е качеството на обучението и реалните резултати от него. Цената е фактор, но не трябва да е водещ за извора на чуждоезиково обучение.

Общи условия

Активация на акаунт