Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 61

• 62 452
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
привет и от мен 😀 днес беше и моят трансфер -по метода ИКСИ с донорски материал(само една яйцеклетка оцеля за жалост от 3) та и аз съм сред чакащите положителен резултат !Късмет на всички 😘😘😘😘😘😘

# 646
  • Sofia
SDA-I, Filipa много успех  Hug.
Filipa какви ембриончета транферирахте, 3 или 5 дневни?
Piti браво, много хубава реколта  Wink.

# 647
Piti чудесна бройка!!!Дано някъде там е твоето бебче, Дай Боже и две Simple Smile Късмет и спокойствие!
Дай Боже!!! И аз искам направо двечки за да не минавам през това отново. Ама каквото стане 😄

# 648
Здравейте момичета, някой сблъсквал ли се е с кандида албиканис в умерено количество точно преди процедура?Притеснявам се тази гад да не ми я  отложи.
Успех на всички  Hug

# 649
Момичета здравейте,знам,че не е тази темата тук,но не намерих нищо.Сигурно въпросът ми ще ви звучи налудничев,но на най-близката ми приятелка брат и имаше тумор в мозъка и момчето почина на 30години преди 10 дни,преди самата химиотерапия му бяха замразили сперматозоиди и сега приятелката му иска да ги използва,защото много са искали да имат дечица,та въпроса ми е,мислите ли,че тук в България има клиника която би извършила такова нещо?

# 650
Момичета здравейте,знам,че не е тази темата тук,но не намерих нищо.Сигурно въпросът ми ще ви звучи налудничев,но на най-близката ми приятелка брат и имаше тумор в мозъка и момчето почина на 30години преди 10 дни,преди самата химиотерапия му бяха замразили сперматозоиди и сега приятелката му иска да ги използва,защото много са искали да имат дечица,та въпроса ми е,мислите ли,че тук в България има клиника която би извършила такова нещо?

Здравей Еми, леллеле не знам какво да кажа, ако е достатъчно борбена да си извоюва тази процедура може и да успее, но по скоро като, че ли това е въпрос за добър адвокат мила. Ако родителите са съгласни (което има значение и то голямо), също може и да стане, но не е лека процедурата по правото да изискат да използват материала, който е дал приживе. Ще е голямо ходене по мъките, но не знам ако решат да не споменават, че е починало момчето да правят инсеминации (ако при момичето всичко е наред), то после пък пак ще има проблеми, при припознаване на детенце живот и здраве да се роди, то родителите трябва да го припознаят, за да му дадат името на починалото момче. Обърнете се по скоро към адвокат. Успех!  Hug

# 651

Здравей Еми, леллеле не знам какво да кажа, ако е достатъчно борбена да си извоюва тази процедура може и да успее, но по скоро като, че ли това е въпрос за добър адвокат мила. Ако родителите са съгласни (което има значение и то голямо), също може и да стане, но не е лека процедурата по правото да изискат да използват материала, който е дал приживе. Ще е голямо ходене по мъките, но не знам ако решат да не споменават, че е починало момчето да правят инсеминации (ако при момичето всичко е наред), то после пък пак ще има проблеми, при припознаване на детенце живот и здраве да се роди, то родителите трябва да го припознаят, за да му дадат името на починалото момче. Обърнете се по скоро към адвокат. Успех!  Hug
Благодаря ти,дано успеят,поне това ще ги крепи след това което ги сполетя ,да те ще го припознаят родителите,но аз мисля,че проблемът ще е в това,че с приятелката му нямат брак и тя няма как да докаже,че му е приятелка

# 652
Не знам дали има нужда от адвокат.Ако са  замразени в репродуктивна клиника и там тя се води негова партньорка може би ще може да ги използва.

# 653
Не знам дали има нужда от адвокат.Ако са  замразени в репродуктивна клиника и там тя се води негова партньорка може би ще може да ги използва.
Преди всяка процедура се подписва информирано съгласие. Как ще обясни момичето че няма как да го подпише приятеля и? Според мен ще е много сложно всичко това в България  newsm78

# 654
  • София
Според мен не е невъзможно! Може би е важно дали имат сключен брак ... Нека да опита в клииниката, в която са замръзили! Дано се съгласят!

# 655
Момичета кръв за LH и FSH по всяко време на деня ли може да се дава по време на стимулация или трябва да е само сутрин?

# 656
по всяко време, но бих се изненадала някой да иска да ти мери фсх-то. най-вероятно имаш предвид е2/естрадиол/ или прогестерон.

# 657
по всяко време, но бих се изненадала някой да иска да ти мери фсх-то. най-вероятно имаш предвид е2/естрадиол/ или прогестерон.
Абсолютно си права. LH и Естрадиол ми мерят 😄

# 658
Здравейте момичета, влизам за съвет. Имах едно неуспешно инвитро през септември и планираме следващ опит през декември. Като смятах горе - долу, евентуалните пункция и трансфер ще се паднат точно покрай празниците... Чудех се дали да не отложим опита за януари, " нова година, нов късмет", както се казва, но тук идва и другата ми чуденка - ще правим и ко- култивиране, а нали то се прави в месеца преди инвитрото, има вероятност и то да се падне по празниците. Та според вас дали да отметнем КК декември и после инвитро януари или да оставя всичко за след НГ? Извинявам се за дългия пост..

# 659
  • София
Здравейте,
Присъединявам се днес към вас, току що завърнала се от преглед. Имам си три огромни кисти две в ляво и една от дясно. Назначиха ми регулон за 21 дни и аспирин протект, после естрофем по схема и дано всичко да е наред с лигавицата, за да може да си приберем две шушулки на топличко в края на Ноември.
Всеки път след среща с д-р Магунска се изпълвам с положителна енергия, има толкова много положителна енергия в нея. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт