Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 61

• 62 434
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
А бихте ли споделили какво точно пиете? Или да ме надочите към темата за твх, че търсех доста, но не намерих.
Благодаря
  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=934382;topicrefid=4                                                                                   Това е темата.Аз пия л-аргинин,АЦЕТИЛ цистеин,инозитол,ресверитрол,омега 3,коензим q 10,масло от вечерна иглика,вит е,вит ц,вит а,вит д3,вит б-комплекс,селен,фолиева киселина,метфогама.

Wowww как зпомняш толкова имена🤔Simple Smile
Благодаря за темата и отговора!

Аз пия Инозитол, Л- Аргинин, НАК, Ресвератрол, Омега 3, масло от вечерна иглика, витамин Ц, и фолиева киселина Simple Smile

Благодаря и на теб, мила!
А е доказано, че тези препарати на вредят на стимулация или нещо друго, нали?
Извинявам се за хилядите ми ? И много ви благодаря колко отзивчиви сте!
Не невредят.Аз казах на доктора какво пия той каза няма проблем,няма да ни пречат на стимулацията,дано ни помогнат.

# 76
  • Sofia
Аз мисля, че помагат за качество поне при мен. Първите ми 2 извадени яйцеклетки не бяха хубави и изобщо не се оплодиха, но последния път ми казаха че е била доста добра като качество, оплоди се и дори достигна до 5 ден (после дегенерира). Направих си сметка, че след прием около 3 месеца на добавките, яйцата ми явно са по добри, а няма на какво друго да се дължи освен на добавките  Peace

# 77
Леле момичета,като чета някои от вас колко добавки приемат,а аз нищо.. Embarassed
Казаха ми да спра мултивитамините,които приемах профилактично и да не пия нищо преди опита.Тепърва ще разбера дали ще ми изпишат някакви витамини на старта,но реших да си пия по една таблетка фолиева к-на дневно,че да не ми падне съвсем имунитета.

# 78
Фолиевата киселина е задължителна и не за имунитета ти, а за бъдещото бебе Peace
На имунитета трябва да свикнеш известно време (+ първите три месеца от бременността), да не му обръщаш внимание, колкото и страшно да звучи.

# 79
Така е,но ми е странно защо на мен никой нищо не ми е казал за добавки,които могат да подобрят качеството на яйцеклетките ми.
Вярно,че ми е първи опит и още незнам дали са качествени или не,но се зачудих.newsm78

# 80
Като цяло май лекарите не вярват в тях. Тук момичетата си ги самоназначават. Има и тема, където една девойка съветва какви добавки да си вземеш. Само че за теб е късно май - доколкото знам трябва поне три месеца да се приемат, за да имат ефект.

# 81
Лекарите като цяло не са фенове на добавките. Няма такова хапче, за което да е сигурно, че подобрява качеството на яйцеклетките/сперматозоидите. В повечето случаи сами си ги назначаваме.

# 82
Момичета, добавките спират ли се след пункция? Също така, извинете за отклонението, спира ли се фолиевата и ако да - за колко време при изследването на вит. Б12?

# 83
Момичета, добавките спират ли се след пункция? Също така, извинете за отклонението, спира ли се фолиевата и ако да - за колко време при изследването на вит. Б12?

Лекарят ти ще прецени дали да спреш добавките след пункция. Кажи му какво пиеш и той ще ти каже. Фолиевата киселина се спира само ако изследваш фолат. За В12 не е необходимо да я спираш.

# 84
  • Сливен
аз пия актив мама,селен 50мг,мета фолиева киселина,оксибио,вит е,метфогама-назначени от репродуктивен доктор изписва ги на всичките си пациентки и се пият дори и след трансфера заедно с утрогестан,естрофем,аспирин протект ,но шпа и инжекции фраксипарин + противозачатъчни(преди стимулацията) и лактажин вагинални,вит Д ,инозитол ,Л-аргинин пия на своя глава.

# 85
Здравейте.И на нас ни предстои процедура живот и здраве можеби октомври месец.Ние сме в Тутракан.Ще се радвам да споделяме.
Желая успешни и леки процедури на всички  Hug

# 86
Здравейте момичета! Ние вече започнахме стимулация с декапептил депо и уж от днес да започне същинската стимулация, но се указа, че естрадиола ми е с малко завишен и лекарката ми предпочете да започнем от сряда. Каза ми, че можело и от днес да я започнем, но предпочитала да изчакаме до сряда. Притеснено ми е, но дано в сряда всичко да е на ред.
Успех на всички в стимулация Simple Smile

# 87
Натали,ти къде се беше згубила?Успех ти желая.Hug
Очертава се и аз да започна в сряда. Grinning

# 88
  • Sofiq
Здравейте, предстои ми втори опит ин витро. Първият приключи с биохимична бременност. Остава ми успокоението, че все пак се е получило. Вторият опит го стартираме с нова спермограма, да видим дали има подобрение, аз освен фолиева, други добавки не приемам, смятам да се подложа на терапия с акупунктура, казват, че давала добри резултати, някой пробвал ли е?

# 89
Относно добавките на мен ми спряха омега 3 преди стимулацията. Иначе си продължавам с другите.

Общи условия

Активация на акаунт