Звездни компромати - 297 част

• 120 748
  • 724
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Точно защото очакванията ми са за интересен парфюм и се бях настроила.....Не че няма да го купя наистина. Няма какво да ме спре, ако го харесам. Ще ходя в парфюмната тема да дебна за ревюта  Peace

Но тази реклама ми е отвратителна  Sick
ти си мечта за рекламистите Grinning

# 661
Може да ти е отвратителна, но е запомняща се, а май това е целта на една реклама-да я забележиш и да те накара да купиш продукта пък дори и само от любопитство.  На мен ми е интересно да подуша парфюма.

# 662
  • Berlin
Много ми хареса рекламата на парфюма! Мислех, че това е следващата КСтю, след като гледах 1вия сезон на The Leftovers.😄
Също ми хареса и детоксикиращата програма след това. 😄👍

# 663
  • Rock & Roll feeling ...
Може да ти е отвратителна, но е запомняща се, а май това е целта на една реклама-да я забележиш и да те накара да купиш продукта пък дори и само от любопитство.  На мен ми е интересно да подуша парфюма.

Да,но от опит знам,че когато помниш нещо,защото ти е харесало и впечатлило чувството е съвсем,съвсем различно от това да помниш нещо,щото въобще не ти е харесало... Нищо,че казват,че няма лоша реклама.

# 664
Сара Маргарет Куали

x Chanel 2012
Скрит текст:

InStyle, May 2016
Скрит текст:

x MIU MIU
Скрит текст:

# 665
Бижу, знаеш ли нещо за парфюма, заслужава ли си?
Знам, че вероятно и на мен ще ми подейства така. Laughing Кензо не е моя бранд, нищичко от там не можа да ми хареса за толкова години.

# 666
Аз не съм новак но не знам какво я свързва Екс с хай лайфа български. Знам, че има бизнес с 1 метрови шоколади ама друго не знам. Та къде е "ключа от бараката"? ☺

# 667
  • Варна
Напоминхте ми за трети път да гледам рекламата  Simple Smile
Дори синът ми й се кефи.
Тази нощ ще заспя с ръ-тата-татата на уста и дано не се накензя през нощта  Mr. Green... Както е казал поета Меркантилница

# 668
Трябваше да снимат в рекламата някоя холивудска вип откачалка. Джонито щеше да е екстра.  Joy

# 669
  • Sofia
Ако има мъжки ще е идеален той да го рекламира

# 670
Парфюм ли ?  То ясно са си показали , че след ползване  си за екзорсист .

# 671
Лошо крадено от клипа на Fatboy Slim - Weapon of Choice...

# 672
Обичам парфюмите на  Кензо.Още от страхотния Джунгъл.После би фльор,скоро ползвах и един лек, и флорален аромат ама му забравих името,май нещо с love   беше.Имаше 3 различни аромата в три цвята,взех си  розовия

# 673
  • Sofia
Според мен пък, в рекламата има доста зловещи моменти... Превъртах я напред в някои моменти. Тази ми е по по вкуса, въпреки че е стара: https://www.youtube.com/watch?v=aRV-2_Un-kk

# 674
Ако има мъжки ще е идеален той да го рекламира
Има! И той го рекламира, и се справя супер успешно, и парфюма е невероятно добър,
офисен, мъжки аромат. Диор и Джони Деп.
http://www.fragrantica.com/perfume/Christian-Dior/Sauvage-31861.html

Общи условия

Активация на акаунт