Звездни компромати - 297 част

• 121 046
  • 724
  •   1
Отговори
# 210
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Кара стана прочута с изумителното си лице, не с тялото си. Затова и други се снимат голи под път и над път, но нямат и третина от нейната известност. Нито пък хонорарите и.

# 211
Джейкъб Томури се казва дубльорът на Харди, но не е толкова хубав, колкото ми се видя на тази снимка.

# 212
  • На топло
Жизел също имаше много красиви гърди като млад модел и в лице не беше първа красавица, но не си спомням
да се е пускала всекк ден по цици и  по п... в анфас.
Поведението на моделите беше по-сдържано и уважително.
След тази дебелогъза Ким, всички си мислят, че е достатъчно да се чекнеш 24ч в Инстаграм, да показваш маймунски джуки и
черни вежди и вече си звезда  Sick

Последна редакция: сб, 27 авг 2016, 23:14 от Hello♥︎Jen

# 213
П.П. В какви филми се е снимала Емили. Освен в клипа на онзи мазния Робин Тик, никъде другаде не съм я гледала. Реално с какво се занимава.....освен с есхибиционизъм  newsm78

Имаше роля в "Gone Girl" с Бен Афлек и Розамънд Пайк, ако си го гледала. Играеше любовница и си показа и там циците. Sunglasses

# 214
Джо, твоите "изумителни" категории не мога хич даже да ги приема за световно изумителни. И в лицето на кара няма нищо чак пък толкова изумително, мен ако питаш, ама на. Може би изумителното е в устата ѝ или между краката ѝ... Crazy

П.П. В какви филми се е снимала Емили.
Имаше роля в "Gone Girl" с Бен Афлек и Розамънд Пайк...
Там, на фона на играта на Розамунд, ако не бяха тия цици, никой нямаше да отрази участието ѝ. Но там сякаш изглеждаше по-добре от сега. Вече има вид на разтропана...

# 215
Мерси,  ~Дар~. Разгледах му снимките в инстаграм, не е мой тип.

Въобще не съм я забелязала Емили в Gone girl.

Ейми Адамс

Рийз Уидърспуун

Ева Лонгориа и съпруг

# 216
# 217
  • Бургас
Аз си го обяснявам с факта, че нашумелите в момента "топ моделки" са просто богаташки щерки, отраснали с марките....и собствениците на марките, които рекламират. И докато за щерките на мама Крис и Джиджитата има някакво обяснение как за година - две се изпонаснимаха за де що има списание или марка, то за разните му там Бехатита и подобни безличия, не мога да намеря обяснение.

# 218
  • вятър в маслините, вятър над хребета
След тази дебелогъза Ким, всички си мислят, че е достатъчно да се чекнеш 24ч в Инстаграм, да показваш маймунски джуки и черни вежди и вече си звезда  Sick
Ами то общо взето е Laughing. Но не е виновна за това Ким, а тези, които я направиха звезда, кликаки на гъзестите и снимки по хиляда пъти на ден.
А Жизел си се снимаше доволно гола, но го правеше за велики фотографи, а не за такива, които снимат на парче за "Максим" и останалите мъжки парцали.

# 219
Мисля ,че това е идеала на повечето мъже-слабо фино тяло,голям бюст... Laughing
Може и да греша, но според мен София Вергара повече се доближава до идеала на мъжете (поне на моя Mr. Green).

# 220
  • До морето
София Вергара страшно много я харесвам, но на повечето снимки има едно осемдесетарско излъчване, еротика в стил "Плакат на Лепа Брина в шофьорска кабина".

Емили Ратата.... (мн ми хареса това) грам пък не я помня в Gone Girl,  но то там друго освен налудничавия поглед на Розамунд може ли да запомниш  #Crazy

# 221
  • Berlin
Още актьори с дубльори, ако ви се разглеждат - http://www.boredpanda.com/actors-body-stunt-doubles/

# 222
  • Rock & Roll feeling ...
Кара стана прочута с изумителното си лице, не с тялото си. Затова и други се снимат голи под път и над път, но нямат и третина от нейната известност. Нито пък хонорарите и.

T.e. за теб хонорарите и сесиите са важни,а не реалните дадености ?
 По принцип питам, не за Кара конкретно.

# 223
Бижy, като погледнах клипа и веднага се сетих за сцената, но Емилито съм я забравила или по скоро въобще не съм я запомнила. Мерси за клипа.

Никол

# 224
  • Оптимист по принуда
Много харесвам Шерци, прекрасен глас и много красива. Ще я гледам в X factor UK, жури е.

Общи условия

Активация на акаунт