Звездни компромати - 297 част

• 121 010
  • 724
  •   1
Отговори
# 255
  • До морето
Баща й прилича на Робърт Де Ниро  Laughing
На Дъстин Хофман ми прилича на мен.

# 256
- - -
Даутцен и Кандис   във вихъра на коледни танци  Crazy
Дали е възможно, когато в темата се пуска клип, това все пак да е споменато в поста?
Благодаря!

# 257
Сватбата на дъщерята на Ники Илиев /бивш футболист на Левски и сегашен председател на УС на отбора, от златните момчета САЩ 94/, без излишна помпозност, скандали и шамари Mr. Green

Скрит текст:
Много ми хареса булката, като тоалет и грим Peace

# 258
Наистина прекрасно момиче и много хубаво видео Heart Eyes

# 259
Биляна Йотовска преди и след

Скрит текст:

# 260
Биляна Йотовска преди и след

Скрит текст:

Shocked 
Да бе?!

# 261
Баща й прилича на Робърт Де Ниро  Laughing
На Дъстин Хофман ми прилича на мен.

Ох, да! Аз него имах предвид, пък съм написала Де Ниро ooooh! И на Франсоа Клюзе прилича Laughing

# 262
  • София
Кара Д. пък напоследък ми е антипатична, няма никаква класа в това момиче. Започна щедро да демонстрира един наркоманско-лесбо-гръндж имидж, който обаче не успява да поднесе ефектно и ми простее.

Подозирам, не си я следила преди за да правиш толкова силни декларации.
Цялото и бунтарско поведение е моделирано от агенцията много преди да реши да се разкрива.
Инстаграмът и назад във времето е доста интригуващ.
Също бих ти препоръчала и интервютата и по промо обиколките на филмите и последната година, проявява доста приличен интелект и има интересно чувство за хумор

Виж, Бумър, каквито искам такива декларации ще си правя!   Laughing Теб лично това какво те засяга, не разбирам. Имам си мнение и то е такова. Освен това изрично съм написала, че имиджът на Кара ми простее, ако ще би по интелект да гони Айнщайн, просто не става въпрос за това.
Съжалявам, ако смяташ, че влагам негативизъм към хората с различна ориентация, това не е така. Карли Клос например, която ти харесваш и също е прокламирана за такава, намирам за доста по-класна като поведение, а и харесвам като професионален модел.
Да не говорим за известни жени лесбийки, които са ми любимки като Елън ДеДженерис, Джоди Фостър, Синтия Никсън и други.

# 263
Велина Узунова, Олеся, Ралица Тошкова. А. Арабаджиева и други в Сен Тропе

https://www.instagram.com/p/BJnW8SRhatb/?taken-by=velfrancois

https://www.instagram.com/p/BJnU1dgBaai/?taken-by=velfrancois

Ирен Онтева и тя с Олеся и Виктория Силвстед

https://www.instagram.com/p/BJoFBedAfZ0/?taken-by=iren_onteva

https://www.instagram.com/p/BJoCWJ2gEMk/?taken-by=iren_onteva

Ивайла Бакалова и тя с тях, но си заключи профила  Laughing
Между другото Велина не е рускиня, нали? Представя се като Велины Узуновой  Simple Smile

# 264
  • Rock & Roll feeling ...
Ellinor*, нито една от снимките не се вижда ... Сега видях,че са от инстаграм, тях можеш само като линк да ги поставяш (защото адресът е на публикация,а не на изображение).  Simple Smile

Алиска, тук няма такава тенденция,но на мен нищо не ми пречи да пиша,когато става дума за клипове . Това поради някаква техническа особеност или ?

(клипове) Емили Ратайковски и Адриана Лима за LOVE Magazine .

# 265

Алиска, тук няма такава тенденция,но на мен нищо не ми пречи да пиша,когато става дума за клипове . Това поради някаква техническа особеност или ?

Поради това, че ако си в офиса /например/ и отвориш линк, за който не си предупреден, че е видео, някак си не е удобно като тръгне клип със звук.
Надявам се да ме разбираш.
Мисля, че и преди беше направена забележка по този повод.

Ауууу, ама Ирен Онтева много страшна станала  newsm43 Как са й се дръпнали очите от лифтинга  ooooh!

# 266
# 267
Моника Белучи е много красив модел и жена. Страшно много я харесвам, но като актриса никаква я няма. Освен да притваря очи, отваря и затваря уста за друго не става. Тип изкусителка, но това е до време.

# 268
  • До морето

Поради това, че ако си в офиса /например/ и отвориш линк, за който не си предупреден, че е видео, някак си не е удобно като тръгне клип със звук.
Надявам се да ме разбираш.
Мисля, че и преди беше направена забележка по този повод.

Ауууу, ама Ирен Онтева много страшна станала  newsm43 Как са й се дръпнали очите от лифтинга  ooooh!

Както и поради това, че когато ползваш мобилната версия и отвориш клип, цялата страница се размества.

Ирен Онтева трябва да спре с интервенциите по лицето си НЕЗАБАВНО! Вече е зле, но от тук нататък ще е неспасяемо  Rolling Eyes

# 269
Моника Белучи е много красив модел и жена. Страшно много я харесвам, но като актриса никаква я няма. Освен да притваря очи, отваря и затваря уста за друго не става. Тип изкусителка, но това е до време.

Дори за американските й роли не съм съгласна, където определено я измъчва езикът. В италианските и френските й филми още не съм попадала на слабо нейно изпълнение.

Общи условия

Активация на акаунт