Звездни компромати - 297 част

• 120 771
  • 724
  •   1
Отговори
# 540
В тази статия се твърди, че Джокович и съпругата му имат семейни проблеми, като се намеква за негова изневяра. Наскоро тя е ходила сама на почивка, а той отпадна от последните турнири с обяснението за 'лични проблеми'.

Дали се е стигнало до изневяра, само Господ знае, но тук Новак са го щракнали как се качва заедно с Deepika Padukone в една кола след вечеря

Скрит текст:

# 541
  • На топло
Deepika Padukone - красива е и екзотична.
Ако жена му е ревнива със сигурност му е направила пробле дори и да не е имало нищо. А мацката е доста наконтена, като на среща.

# 542
  • при моите любими
Това не са първите слухове за изневяра на Джокович. Да вземе да се стегне.

# 543
# 544
 Той пък къде е тръгнал така с нея? Ако имаше нещо да крие нямаше ли да е по-дискретен, а не да се развява пред папараците с предполагаемата си забежка?

# 545
Той пък къде е тръгнал така с нея? Ако имаше нещо да крие нямаше ли да е по-дискретен, а не да се развява пред папараците с предполагаемата си забежка?

То и нищо да не е имало, папараците като те щракнат и раздухат слуха, ходи обяснявай, че нямаш сестра...Йелена я гледах на трибуните на първия мач на Ноле - личеше й, че нещо я мъчи, хич не беше на кеф. Дори не догледа мача и нито веднъж не стисна юмрук или аплодира точка на Ноле, както прави обикновено...

# 546

И аз това се чудя  Rolling Eyes Изглежда доста спокоен на снимките  Grinning

# 547
Актуална е снимката, от 21-ви август. Има и други от същата сбирка (по повод рожденния ден на Бенатова мисля) във фейсбука й. Peace

# 548
Това не са първите слухове за изневяра на Джокович. Да вземе да се стегне.

Именно, преди Йелена си затваряше очите, но сега има и халка и дете...

# 549
Кара Делвайн в нова кампания против рака на яйчниците - 18+ ако сте от офиса:
https://www.instagram.com/p/BJnGasmhXbp/?taken-by=caradelevingne

Туку-що прочетох, че онази бяла и добра майка на 4, три от които са износени от нея, ще влиза в Биг Брадър. Децата не ги мисля, ама сигурно ще сложи мъжа си под 24ч мониторинг, сакън да не го открадне някоя!  ooooh!

# 550
   Тя какво рекламира всъщност? Мис, внимавай с тези питиета, че не се знае къде точно ще поникнат космите!  Sunglasses иначе прическа, грим, стайлинг всичко наподобява КК
И на мен това ми мина ,като мисъл

# 551

Туку-що прочетох, че онази бяла и добра майка на 4, три от които са износени от нея, ще влиза в Биг Брадър. Децата не ги мисля, ама сигурно ще сложи мъжа си под 24ч мониторинг, сакън да не го открадне някоя!  ooooh!
[/quote]
Коя имаш в предвид?

# 552

Коя имаш в предвид?
[/quote]

Вероятно Ирина Тенчева.. Laughing .. Ето кои са сигурните участници във “ВИП брадър” 2016

http://petel.bg/m/index.php?action=view&id=169932&opinion=

# 553
Или Ванката е отказал да финансира някое нейно безумно начинание и тя иска да изкара пари, или е решил да я разкара. Не  мисля, че някой се е спасил неомаскарен от това шоу.

# 554
  • Sofia
Току-що прочетох, че Фермата и ВИп Брадър ще се конкурурат директно в същите часове, направо ми се струва немислимо Тенчева да вдига рейтинга на конкуренцията. Не ми се вярва да участва, чак толкова едва ли са закъсали за пари, че да конкурира мъжа си.

ПП. Наистина има статии, че ще участва. newsm78 Ще мине през трупа на мъжа си, за да се докопа до телевизионния екран тази жена, не че ме учудва.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт