Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 29 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 119 717
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
  • Стара Загора
За мазна кожа Колорстей. И трите колежки, на които го препоръчах, са много доволни и лицата им изглеждат перфектно. Откакто го купиха, има коренна разлика. Последната си го взе миналата седмица и е с толкава мазна кожа, акне и постоянно излизащи нови пъпки, че в 10 ч. вече е лъснала като тиган обикновено и попива с матиращи листчета, които стават мръсни буквално. С Ревлона е в много по-малки количества и то без пудра. Днес я гримирах отгоре с Shine Killera на Аура в 13.30 и преди час ми каза, че пудрата не е мръднала и лицето й не лъщи. Утре ще й нося и антибактериалната на Импала, да видим с нея как ще е. Препоръчах й да пробва и Хелти Баланс на Буржоа.

Аз тази вечер си взех новия фдт на Есънс Камуфлажа, който е 2 в 1 (фдт и коректор). Отново го тествах в магазина и без пудра, затвърди ми се мнението че покрива идеално за мен и стои супер естествено. Изобщо не личи, че имам нещо на лицето. Но за цветовете съм съгласна. Сложих на китката си по една лентичка и от трите. Първият е като вар почти, Тони да му обърне внимание и др.Снежанки. Вторият е идея по-цветен, а третият дори бих казала че прилича повече на 010. И все пак взех последния като най-тъмен уж. На едната буза нанесох 020, на др половина 030, а 010 на брадата и около носа - разлика почти никаква да не кажа. Накрая отново взех 30ката и си намазах врата, та го грабнах.

# 226
  • София
Mumy и аз се заинтригувах много от този фдт и с нетърпение чакам отзиви!  Peace А като цена как е?
Нещо като 10-13лв Rolling Eyes, купувах и други неща и не помня точната цена.
Бижу на дясното око е нали, не розовее ли много? newsm78

# 227
Да, на дясното е. Simple Smile Не розовее. Слага се малко и се разнася с потупване, става равномерно по-светъл цвят, който положен под очите, придава свежест на цялото лице.
Има тестери в магазина, опитайте на ръка и ви съветвам, ако не се справяте с нанасянето и не ви харесва текстурата, защото е особена, да не си давате парите.

# 228
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
И аз се интересувам сенките четворки на Ревлон дали са добри и дали наистина издържат 16 часа.  Peace
Според мен са слабо пигментирани и не толкова трайни.

# 229
Дами, да ви помоля, ако някоя види някъде ето този продукт на Astor №115, да ми пише ЛС. Никъде не го откривам наличен, спрян е от производство, а ми е много, много любим. От какви ли не червила купувам по две като пробвам и ми харесат, и после така си стоят. А реших, че това няма да го ползвам повече от другите, щото нали имам безброй и не купих второ, то пък толкова да ми хареса, че свърши...

# 230
Бижу, мерси за снимката и за мнението. При теб този коректор на Алверде наистина има ефект.

Иначе да, нанасям първо серума, после розовото и то съвсем по малко, с потупвания, с бюти блендер, с размазване - и трите варианта опитах по няколко пъти и в крайна сметка се отказах, защото имаше все един и същ гаден ронещ се завършек.

Сигурно просто не е подходящ за кожата и тена ми, не знам. Сега ползвам само частта със серума, но и от него не съм очарована. Обикновеното хидратиращо кремче против кръгове под очите на Балея има много по-добър ефект.  Peace

Пантера, мерси за мнението за сенките на Ревлон. Отказах се да ги купувам. Аз имам доста сенки и то добре пигментирани, искаше ми се нещо, което обаче наистина е много дълготрайно. Явно не са сенките на Ревлон.  Peace

# 231
Препоръчайте ми хубава пудра, която да не стои брашнено на лицето. Никак не съм доволна от stay matte na rimmel - подчертава ми порите. Имам комбинирана кожа, не бих казала, че прави нещо и за омазняването.

Колебая се м/у shine killer na Aura, бялата на Есенс и Хелти баланс на Буржоа.

# 232
  • sofiq
Препоръчайте ми хубава пудра, която да не стои брашнено на лицето. Никак не съм доволна от stay matte na rimmel - подчертава ми порите. Имам комбинирана кожа, не бих казала, че прави нещо и за омазняването.

Аз съм доволна от антибактериалната на Импала.Мойта кожа също е смесена.ползвам я за матиране и изравняване на тена.не е силно покривна ,което ми харесва-стои по естественно.Бялата ня Есенс е силно матираща благодарение на алуминиа в вея и не е поднодяща за ежедневен грим.

# 233
Аз съм доволна от антибактериалната на Манхататън. Сега си взех матиращата на Аура малко да сменя. Също е много добра.На Буржоа не ме впечатли особено, а и не е икономична.

# 234
  • на последния етаж
Аз харесвам пудрата на Golden rose.
http://goldenshop.bg/index.php?route=product/product&path=59 … amp;product_id=57

# 235
С две ръце за Аура - Shine killer. Много добре работи при мен. И също като Ивчето я пробвах и на една приятелка за сватба. На следващия ден ми каза, че гримът й не е помръднал през цялото време, а знаете как е в жега и напрежение.
Бялата на Есенс я изпозлвах миналата година, но не бих казала, че вършеше нещо на моето лице.

Сега се чудя кой от двата фон дьо тена да взема. Не, че нямам други 4,  на които ще им изтече срока, но...  Tired Ще изчакам отзива за новия на Катрис и ще решавам после дали той или на Ревлон.

Аз тази вечер си взех новия фдт на Есънс Камуфлажа, който е 2 в 1 (фдт и коректор).

Имам кошмарен опит с един техен "мазньоч" преди време, който уж беше матиращ и оттгогава ме побиват тръпки от този им тип продукти  Laughing Laughing Laughing

# 236
Някой има ли отзиви за спрея за бързо изсъхване на лак на Beauty formulas от брошурата на ДМ?

# 237
Взех си базата на Катрис,само,че бялата ще пиша как е утре

Последна редакция: чт, 08 сеп 2016, 18:57 от Сребърна Мъгла

# 238
  • София
За сносно заличаване на порите най-добра от трите Shine killer на Аура. Peace

# 239
Някой има ли отзиви за спрея за бързо изсъхване на лак на Beauty formulas от брошурата на ДМ?
Ползвала съм го преди време и мисля,че вършеше работа.Peace

Общи условия

Активация на акаунт