Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 29 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 119 679
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
  Аз май съм  невидима, но да отговоря за околочните пачове на Балея-
освежават и намаляват тъмните кръгове.

Още веднаж моля за мнение?
[spoil Какво сте ползвали от серията Balea Beauty Effect ?
Аз съм много доволна от силиконовите пачове за очи.
Някой ползвал ли е  маската, ампулите за лице, кремовете, филърът за бръчки?  [/spoiler]

# 661
  Аз май съм  невидима...

Случвало се е и аз да не получавам отговор или съвет понякога, защото може би момичетата не са били запознати с това, за което съм питала. Както се случи относно питането ми за фиксиращия спрей на Аура, който си купих и който с удоволствие ще изхвърля.  Sick
В този случай аз не мога да дам отзив за това, което те интересува и затова замълчах по твоя въпрос. Излишно е да напиша пост само с "Не знам". Сигурна съм, че и от другите не е целенасочено подминаване на питането ти  Wink

# 662
Какво му е на фиксиращия спрей на Аура? Не съм го ползвала, но едно момиче в друга тема беше доволно от него.

Аз тази серия на Балея никога не съм я пробвала.  Peace

# 663
  • София
  Аз май съм  невидима

Ми аз например отговорих за маската, но очевидно също съм невидима.  Rolling Eyes

# 664
На Боржуа Radiance Reveal е чуден! Даже мисля и коректора да си взема. Simple Smile Напоследък съм доста удовлетворена от Catrice и Bourjois.

# 665
Какво му е на фиксиращия спрей на Аура? Не съм го ползвала, но едно момиче в друга тема беше доволно от него.

Ами... той просто е лак за коса. Мирише ужасно силно, спиртно и задушливо ooooh! Ако го напръскаш от голямо разстояние, нищо не прави. Ако го напръскаш от по-близо - може да се задушиш Sick
С хайлайтъра успях да се сработя в крайна сметка, но това нещо...

# 666
Много ви благодаря за насоките за фон дьо тен  bouquet  Ще погледна Макс фактор, Римел и Ревлон.
Дано намеря това, което търся!

# 667
Аз идвам да благодаря на тези, които похвалиха шампоаните Garnier doux. Изразходвах един с пчелно млечице, след което купих шампоана и балсама със зехтин и наистина не мога да си позная косата-страшно мека, хидратирана и обемна.  Hug

# 668
Arabesque, фиксиращият спрей на Мейбълин е добър. Не мирише толкова отвратително и изсъхва много бързо.  Peace

# 669
Изразходвах един с пчелно млечице, след което купих шампоана и балсама със зехтин и наистина не мога да си позная косата-страшно мека, хидратирана и обемна.  Hug
И аз съм много доволна от същия. Какъв тип е твоята коса?

Есмералда, на Мейбълин с какво пръскало е? Имам предвид от тези, които натискаш и пръска веднъж или тип дезодорант?

# 670
AraBesqUe, косата ми е къдрава и суха. Една идея по-отпуснати са ми къдриците, но пък на мен така ми харесва.

# 671
Един глас и от мен за шампоана на Garnier Simple Smile

Някой да има някакви впечатления от червилата Lip Loving на Llums?

Днес се бях засилила да купувам от едно Лили, хайлайтър стика на Катрис и не стига, че въпреки, че има тестер и имаха лепенки и двата налични, бяха разлепени и пробвани и назъбени и разтопени. Направо ужасно. Чудя им се на хората при положение, че има тестер, защо?! Някой ако го е виждал в някой мол, да каже Simple Smile

Така ми се иска да имаше влогър, който гримира с марките от тази тема Grinning

Последна редакция: пн, 26 сеп 2016, 15:36 от harley.quinn

# 672
  • Стара Загора
Ooo шампоаните на Гарниер от тази серия са ми любими, но все по-рядко намирам този, който най-много ми харесва.
Голдън Роуз са пуснали нов молив за устни, който е безцветен. Дали някой го е ползвал вече? http://goldenshop.bg/index.php?route=product/product&path=68 … mp;product_id=637

# 673
Похвалвам пудрата на аура, която е прахообразна. Най- накрая да намеря нещо в моя цвят:-!
Някой ползвал ли е на котидж душгеловете,които се водят натурални, колебая се между тях и ив роше..искам хидратация и аромат Simple Smile

# 674
AraBesqUe, косата ми е къдрава и суха. Една идея по-отпуснати са ми къдриците, но пък на мен така ми харесва.

Значи със зехтина не е за мен  Laughing

Днес се бях засилила да купувам от едно Лили, хайлайтър стика на Катрис и не стига, че въпреки, че има тестер и имаха лепенки и двата налични, бяха разлепени и пробвани и назъбени и разтопени. Направо ужасно. Чудя им се на хората при положение, че има тестер, защо?!
Така ми се иска да имаше влогър, който гримира с марките от тази тема Grinning

Този въпрос и мен ме тормози отдавна. Не отварям нищо, дори и само да го видя. Първо питам за тестер и ако все пак няма предвиден, просто не купувам продукта от въпросното място. Много е неприятно и нехигиенично това разопаковане на нещата.
Иначе съм попадала на влогъри, които изпозлват повечето марки от темата.

Общи условия

Активация на акаунт