Весели, засмяни, събрахме се АПРИЛски мами! - Тема 2

• 39 343
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
A, браво! Идеална ми идва тази организация Grinning От години му меля на мъжа ми за този Истанбул, той не, та не, все други дестинации избира. От Истанбул съм видяла само летището, колкото да сменя самолетите. Тъй че - бройте ме и мен!

Дребосъчко днес бил вече с размерите на боровинка Heart Eyes Имам си картинка - прилича на попова лъжичка, с опашка.

dts000, профилът ли ти е сгрешен или наистина си таткото Thinking Не че нещо, ама досега не съм писала в отчетна с мъж, та реших да питам.

Не, няма грешка, аз съм таткото. Моята съпруга също е тук.

# 646
Иначе тук да си бременна също е нещо свещено,гледат те като писано яйце,лекарите са 100% уникални стига да ги разбираш какво ти говорят  newsm78толкова много внимание ти обръщат,че чак те задушават,всичко ти се обяснява първо на теб след това викат и мъжа ти и специално му отделят поне 10 Мин да му обяснят какво трябва и не трябва да прави в предстоящия месец до следващития преглед,специално му обясняват хем за психо състоянието на жена му хем за физическото развитие както на бебока така и за физ промени при жената... Доста са напред в това отношение,дано БГ скоро стане така ще е много по- лесно за всички...наистина може да направите една екскурзия до тук с бебоците живот и здраве догодина по това време,не е никак далеко а и в момента времето е прекрасно тук,само за разходки и чайче със страхотни гледки

# 647
  • София
Аз не се шегувам, хич. Отдавна търся компания за разходка до Босфора. С момичетата от предната ми отчетна няколко пъти сме организирали семейни пътувания. В Трявна бяхма напълнили цял хотел с бебета, сигурно бяхме над 20-30 семейства от цялата страна, направо им спряхме тока Laughing Само да видим догодина по това време дали ще ни пуснат в Турция, че както е тръгнало с този вашия вожд Laughing

# 648
Аз не се шегувам, хич. Отдавна търся компания за разходка до Босфора. С момичетата от предната ми отчетна няколко пъти сме организирали семейни пътувания. В Трявна бяхма напълнили цял хотел с бебета, сигурно бяхме над 20-30 семейства от цялата страна, направо им спряхме тока Laughing Само да видим догодина по това време дали ще ни пуснат в Турция, че както е тръгнало с този вашия вожд Laughing

Ако не успеем за Турция, може някъде в България да се съберем по това време на годината. Някъде да е централна България, за да може на всички да не е много далеч.

# 649
абе това си е черна реклама момичета... Не вярвайте на всичко което се пише и казва във БГ,българските медии са доста подкупни,не че Ердоган е много нормален,тук много хора не го обичат включително и ние,но доста се преувеличава,Турция е добре,икономиката расте и това не се харесва на Америка,чистят кюрди и терористи,това също не се харесва на Америка защото те са неин плод,живеем си нормално,вярно е че има бомби,вярно е че има терор,но всичко е в рамките на нормалното за мюсюлманска държава с брой около 80 милиона... Ходим си по заведенията,пием си бирата и кафетата,ходим си разголени... Демокрация си има кой каквото и да казва

# 650
  • Варна
Скрит текст:

Теди напълно те разбирам в ситуацията с баба ти, преди известно време бях в подобна, не бях бременна, но бях на 20 студентка. Просто трябва да проявиш малко твърдост и да и покажеш, че ще и помогнеш, но няма да си зарежеш живота за да я обгрижваш. Много е трудно родител да загуби детето си, но пък и ние сме загубили баща си ...
Не знам дали ви се оплаках, но пак съм с цистит, въпреки антибиотика, сега пия втори, а уж бактерията беше чувствителна на антибиограмата. Вече ми писна, но трябва да го лекувам.
Течение и аз имам, доки каза, че било нормално
Съжалявам и аз за твоята загуба. Дано на никой не се случва това за много години напред. Сега трябва да съм по позитивно настроена, както и всички тук. Ще гледам да се справя с баба ми някак.
Благодаря отново, на всички които ми помогнаха душевно  Hug
Веси 21, Като тийнеджърка, чак до към 20г. имах много често цистит. Справях се с чай от липа в големи количества. Не знам дали е ок да пием големи количества чай по време на бременност, но със сигурност пий повече течности, за да ходиш по често по малка. Винаги така ми е минавало, още на същия ден, без хапчета.
Кари, спокойно, нормално е да си по чувствителна със стомаха сега. Просто не се тъпчи много и ще си ок  bouquet Някои зеленчуци са доста тежки (целулоза) но пък са полезни.
Това за общата екскурзия ми допада, стига ММ да може да си вземе отпуск че без него не тръгвам  Simple Smile
Ей това Кристална  https://www.google.bg/search?q=%D1%82%D1%83%D1%80%D1%81%D0%BA%D0 … KDmSYUMR7f4VtM%3A  като захарен памук е Simple Smile

# 651

Ако не успеем за Турция, може някъде в България да се съберем по това време на годината. Някъде да е централна България, за да може на всички да не е много далеч.
ако наистина ви е страх,може да го направим във БГ,не е лоша идея,десет години живях в Пловдив,супер град с хубави места а и централен,може една сбирка там да организираме  Peace

# 652
  • София
Има време. Раничко ни е да планираме за след година, мисля Laughing

# 653
  • Пловдив
Теди, мноооого благодаря. Щях да го мисля още дълго време Simple Smile

# 654
Скрит текст:

Теди напълно те разбирам в ситуацията с баба ти, преди известно време бях в подобна, не бях бременна, но бях на 20 студентка. Просто трябва да проявиш малко твърдост и да и покажеш, че ще и помогнеш, но няма да си зарежеш живота за да я обгрижваш. Много е трудно родител да загуби детето си, но пък и ние сме загубили баща си ...
Не знам дали ви се оплаках, но пак съм с цистит, въпреки антибиотика, сега пия втори, а уж бактерията беше чувствителна на антибиограмата. Вече ми писна, но трябва да го лекувам.
Съжалявам и аз за твоята загуба. Дано на никой не се случва това за много години напред. Сега трябва да съм по позитивно настроена, както и всички тук. Ще гледам да се справя с баба ми някак.
Веси 21, Като тийнеджърка, чак до към 20г. имах много често цистит. Справях се с чай от липа в големи количества. Не знам дали е ок да пием големи количества чай по време на бременност, но със сигурност пий повече течности, за да ходиш по често по малка. Винаги така ми е минавало, още на същия ден, без хапчета.
Кари, спокойно, нормално е да си по чувствителна със стомаха сега. Просто не се тъпчи много и ще си ок  bouquet Някои зеленчуци са доста тежки (целулоза) но пък са полезни.
Това за общата екскурзия ми допада, стига ММ да може да си вземе отпуск че без него не тръгвам  Simple Smile
Ей това Кристална  https://www.google.bg/search?q=%D1%82%D1%83%D1%80%D1%81%D0%BA%D0 … KDmSYUMR7f4VtM%3A  като захарен памук е Simple Smile
пишмане се казва ,мога да ви пратя....

# 655
Скрит текст:

пишмане се казва ,мога да ви пратя....

Пишмане - любимото на моята съпруга.

# 656
  • Вестерос
Добре дошъл на таткото  bouquet

Аз днес за сефте се събудих с гадене и умираща от глад. Crazy
Едвам си измих зъбите...

Иначе имам напредък от вчера съвсем малко ме боли гърлото.

А за казването и аз съм резервирана, но след първия преглед нямаше как да не кажа на майка ми, а тя вече каза на баща ми, леля ми и нейните родители. И тъй като бащата на ММ прави ремонт на банята ни го накарах да каже и на неговите родители. Друг никой не знае и не смятам да казвам.

# 657
Добре дошъл на таткото  bouquet

Аз днес за сефте се събудих с гадене и умираща от глад. Crazy
Едвам си измих зъбите...

Иначе имам напредък от вчера съвсем малко ме боли гърлото.

А за казването и аз съм резервирана, но след първия преглед нямаше как да не кажа на майка ми, а тя вече каза на баща ми, леля ми и нейните родители. И тъй като бащата на ММ прави ремонт на банята ни го накарах да каже и на неговите родители. Друг никой не знае и не смятам да казвам.
аз пък на всички казах Simple Smile))) не мога да пазя тайни🤗

# 658
  • Варна
Аз направих грешката да се забавя със закуската днес, точно като пуснах последния пост, станах по рязко и така ми се догади, без малко да Sick Хапнах и ми мина, засега...
Подозирах аз че си имаме и татко, отдавна забелязах че пише "мъж" на аватара  Simple Smile
Бадемка, няма да откажа да опитам малко  Simple Smile но не се занимавай с пращания насам-натам, предполагам можем да си поръчаме и по интернет, и дори знам че има магазини специално с турска стока, локуми и т.н.  Wink

# 659
  • Пловдив
Цистит може да се облекчи и с топла вода, не е задължително да е чай, а и наистина не е препоръчително сега Simple Smile хубаво е да се пият течности, но топлички, не много подсладени... стига да ти понася. И краката да не остават на студено Simple Smile бързо излекуване ти желая  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт