Искам да кажа ... (87)

• 75 375
  • 725
  •   1
Отговори
# 150
 bouquet Здравейте!!!

Честито на именниците! Да са здрави и усмихнати!

Борил, що да е гадна, аз направо приритвам предобедно при вида на филия с лютеничка.
Каква мистерия разгадана съм пропуснала?!

Акаша, прекрасно е да си влюбена!  Heart Eyes

# 151
  • някъде ... тук ...
Пусни си оплакване към агенцията, щом сте с такава. Иначе, права е Марипоса - гледай оценките в букинг предварително.
Аз се подтискам от такива комплекси, та Гърцията с малките семейни хотелчета/къщи ми е екстра.

Последна редакция: вт, 30 авг 2016, 11:22 от ЕлиТ

# 152
Няма мистерия, мушмулче. Минавам рядко, не е интересно тук.
Влюбена? Това вече е интересно. Щастливец. Wink

# 153
Много не-джентълменски се изказа Борил, че не е интересно тук. Сега сме на буркани, ама историята помни и по-пиперливи разговори. Ех, къде отидЕ Сандо да ни квалифицира вече на друго ниво, той човек експерт-психолог беше, щеше да спретне съчинение по картинка за незадоволеността на средно-статистическата домакиня от нейния никаквец, базирайки се на фундаментални съждения на база буркани зимнина...ама ей на..  Whistling

Аз обичам Гърция, но е права Марипоса, там им е силата. Лукс няма почти, ако има той ще е на цифра, която..  #Crazy Аз заминавам на яхта петък, вече доволно потривам ръчички, имам разни разкрасителности, фризьор, маникюр  Crazy Но идеята за тюркоазеното Йонийско море ми дава сила да изтърпя дори тъпите разговори в салона, нещо, което ненавиждам!! Да си комуникирам с козметички, фризьорки и клиентки..  Naughty
В Турция обаче не бих отишла никога, толкова са ми мазни!!

# 154
Честито на всички празнуващи  bouquet

Ама никаква клюкарка не става от мен. Акашче, ти не си ли щастливо женена жена, бе моме  Blush
Толкова хубаво чувство  - да си влюбен, браво  Laughing

# 155
Че какво й пречи да е влюбена в мъжа си  Laughing

На нас ни предстои пътуване до Триград и започвам като Захир да запретвам ръкави и да правя план списък какво ще разглеждаме

# 156
Ние ще ходим на язовир Кърджали, и аз започвам да планирам къде ще се ходи, че всички на мен чакат - и за хотел, и за развлечения.

# 157
Че какво й пречи да е влюбена в мъжа си  Laughing

Скрит текст:
Че на мен това ми е нормалното състояние и не го възприемам за нещо ново  Crazy
Пак се изказах неподготвена. Отивам да се срамувам в ъгъла.

# 158
Пак се изказах неподготвена. Отивам да се срамувам в ъгъла.

Laughing Hug

Подозирам, че е влюбена в нова метъл банда  Laughing

# 159
  • София
Ще тръгвам да купувам есенни туники с дълъг ръкав за щерката и се сетих, че Sesylle се оплакваше, че има много за продаване - ако имаш нещо в размер 116, може да ми пратиш някоя снимка  Hug

# 160
  • В Космоса
А, с метализмите винаги се нашивам. Мине се, не мине една година и Акашова с контузен врат. Старата любов ръжда не хваща, но вместо пеперуди шипове получавам. Crossing Arms

Руми,
Скрит текст:
16 години нон стоп ми е малко трудно да поддържам онези трепет, страст и огън. Не знам вие от колко сте заедно, но колкото и да е, не ми се вярва през цялото време да си влюбена. Което не омаловажава другите чувства. Неизмеримата обич, любов, уважение и пр. ни съпътстват през цялото време и те са изключително силни и непоклатими, но да се влюбиш отново. Различно е! И ще трае кратко, няма как.

# 161
  • София
Честит празник на всички именници! Хубаво име празнува днес.  Grinning

Аз това за влюбването никак не го разбрах, но така или иначе се влюбвам ежемесечно в разни актьорчета.  Laughing

Борилка се е появила.  Crazy И като миналия път сигурно веднага ще ми изтрият коментара.

# 162
Честито на празнуващите! Да ви е сладко и усмихнато винаги! Wink

Аз лека-полека се заривам в работа, ама който е клатил крака цяло лято - сега през носа ще му излезе..))

ММ няма да го има половината месец - да се надявам, че ще го обърнем в женски сбирки и планински разходки.
"Малкият" си идва неочаквано по-рано, този петък. Хем се радвам много, хем съм понастръхнала малко, че ваеки път след дълго време с баща си е..труден..))
Гърция - по 22-26.09 планираме.

# 163
Бърди, имам да, довечера ще ти пратя, че сме на път.
Имам и дънки, грейки и якета.

# 164
Бърди, имам на Некст клинче, туника и блузка. Само трябва да проверя размера, ако искаш  Peace

Акашче, толкова сме и ние заедно.

Общи условия

Активация на акаунт