Искам да кажа ... (87)

• 75 358
  • 725
  •   1
Отговори
# 495
Жаки, какво стана с къщичката последно?

# 496
Вкъщи сме  Hug В 17,30 ни викат да ни влеят бусколизин и още нещо, тогава ще преценят за през нощта. Реално трябва чак утре следобед да ни изпишат, сигурно и сутринта пак ще ни викнат. Много приятно изненада съм, поне досега, много са любезни и грижливи. Само дето нищо не казват- какво и слагат например и 3 лекарки сменихме на една името не разбрах. Тя обаче е добре, усмихната, става си без проблем, хапва варени картофи и обикн. бисквити. Солети сигурно дълго няма да погледне. Оффф, олекна ми, но много си е гадно децата да са болни

# 497
  • Варна
raja_nikol радвам се ,че сте добре вече.

Mariposa_Malva прекрасни сте! Все така
се обичайте , весела годишнина  bouquet

Пфу, сигурно 40 палачинки извъртях, ядат
като лами...

# 498
raja_nikol, бързо възстановяване.

Mariposa_Malvа, много красива снимка. Щастливи да сте!

Excuse mе, по-добре им дай по 20лв. за дете и толкова.

От такива подаръци на разни близки и не толкова, съм се заринала с какви ли не непотребни вещи.
За да е качествен и хубав един подарък, не се минава с 10-20лв., а хората повече трудно могат да отделят.

# 499
А, аз купих вече. 2 бр.  супер сладки дънкови сандалки и по една книжка "Бабата-бандит". Да се посмеем дружно.

# 500
Ха ха, книгите са точно в целта  Laughing Марипоса, забравих преди- прекрасни сте, бъдете щастливи винаги Heart Eyes Антигона, душица си ти, как е котето?

# 501
Зле. Няма сили да се бори, почти се е предала.
В момента буквално бере душа и вече смирено приемаме, че скоро ще си отиде.
Толкова безпомощна не съм се чувствала никога

# 502
  • До морето
Благодаря момичета  Blush
Ние преди малко подминахме замъка Равадиново, ама го оставихме за навръщане. Имам чувството, че това лято само ние не сме се тагнали от там  Mr. Green

Янечек, добре съм аз, от вчера съм пушка. Изкарах с хомеопатия и тая чудна царевича коса. Да е жива и здрава Янтра, че ми я каза. Даже сутринта си сварих и сега имам 4 бутилчици за из път  hahaha Сиропа на Жаки остана неотворен. Малката и тя е без Т, вече 2 дни, явно зъби ще са. Такава крива, кой ми смени доброто дете??? Честно, на тая кривотия, ако не изкара 5 зъба едновременно, не знам  baby_neutral

# 503
Зле. Няма сили да се бори, почти се е предала.
В момента буквално бере душа и вече смирено приемаме, че скоро ще си отиде.
Толкова безпомощна не съм се чувствала никога
Hug

# 504
Жаки, какво стана с къщичката последно?

Нищо не стана! И добре, че не, че се оказа че имота е със серизони тежести и други документални неуредици. Твърде добра беше цената, че да е наред. Сега чакаме един приятел, който мисли да строи, може да участваме на зелено. Рано или късно ще се сбъдне мечатата ми:)

Антигона, мъчно ми стана за котето:(

# 505
  • Sofia
Искам да кажа,че вкъщи си ми е най-добре  Hug. Друго си е всеки да си ползва банята и да се търкаляме на дивана  Mr. Green.Сега чакам таткото да доведе и любимката, и ще се съберем  Heart Eyes.
Изтощителни са ми почивките  Laughing.
Добре,че се возихме ОТ не КЪМ Гърция  Whistling,въпреки че трафикът е преувеличен в пресата и по "телевизора".
От утре да се засилвам на спорт,че...обикалянето на таверните ще проличи съвсем скоро  chef.

Честита годишнина на Марипоса  bouquet! Много красива булка!
Бързо оздравяване на болните- деца и котета  Praynig!

# 506
А, аз купих вече. 2 бр.  супер сладки дънкови сандалки и по една книжка "Бабата-бандит". Да се посмеем дружно.

Какви са тия книжки,  че и аз съм дива,  луда баба?

# 507
  • Ямбол
Това са някакви детско-юношески книги, които не знам колко са подходящи за повода, може би само заглавието.

# 508
  • SHOOT ME 10 $
Антигона
Познато ми е страданието ти по котенцето.И аз обичам животинките много. Но не смея да говоря на тая тема ,че някои тук смятат,че драматизираме, даже граничело с цинизъм...въпрос на разбиране

# 509
  • София
Добър вечер и от мен.
Респект за спасеното коте,дано се пребори. Ние си имаме нов любимец  Mr. Greenтова да се похваля,че всичко друго е спряло.

Общи условия

Активация на акаунт