Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за прием на желязо по време на бременност?
Кога се правят тоновете по време на бременност?
Какви са препоръките за консумация на вода по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за прием на желязо по време на бременност?
-
Кога се правят тоновете по време на бременност?
-
Какви са препоръките за консумация на вода по време на бременност?
-
Как да предотвратим появата на стрии по време на бременност?
-
Кога се извършва третата фетална прегледна процедура?
ами не е зле
Викам си, полежи си, че скоро няма да лежиш. А и ако искам да разкарам голямата шкемба след като обитателката му го напусне ще трябва доста движение.
Аз си спомням с добро единствено 5-6 и 7 месец. До 5 кървене, драми, много лежане, страхове, болници. След 7 почнаха повечко болки, тежи ми, липсва ми въздух и всякакви екстри. Относно ММ, аз очаквах да е по-неадекватен, но той се справя доста добре, пое част от домакинската работа, грижи се за мен, радва се и на бебка, гали ми корема, казва и нещо миличко
Ако седна или легна ми е доста трудно изправянето, винаги придружено с болка.
), имаме си батко който ми е от предишен брак. Дали наистина се прави на смел и силен и си прикрива вълнението...ето аз като нагласих кошарката и я гледам с едно умиление, прибра се нашия от работа и даже не изкоментира. Дали защото адски исках момиченце този път и аз да прекалявам
. Относно бременността той по НИКАКЪВ начин не е разбрал, че съм бременна. Точно за това сега поне на края май ми се иска да ме поглези малко...

Ох, аз случайно изгледах едно цезарово на клипче, докато се чудя дали да го изключа и го изгледах