Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за прием на желязо по време на бременност?
Кога се правят тоновете по време на бременност?
Какви са препоръките за консумация на вода по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за прием на желязо по време на бременност?
-
Кога се правят тоновете по време на бременност?
-
Какви са препоръките за консумация на вода по време на бременност?
-
Как да предотвратим появата на стрии по време на бременност?
-
Кога се извършва третата фетална прегледна процедура?
А декември, януари няма как да я правим навън...
За изписването се надявам само неговите родители и брат ми да дойдат. За черпенето - идеята с първите дни, в които аз съм още в болницата доста ми допада... Когато ми остане време докато ММ е в 15 дни по бащинство може да отскочим и до моята работа да занеса разни неща на колегите ми, гледаха ме като писано яйце откакто разбраха, че съм бременна, вълнуваха се много с мен, мислиха имена, не мога да ги подмина, страхотни са! : ) А за персонала в болницата да ви кажа съм в размисли и колебания, сигурно им крайно втръснало от бонбони, сокове, торти и уискита
), но в малките градчета все още вирее бесния социализъм, и иначе няма как да ти обърнат внимание. За сестрата, която ще даде "вързопа" на съпруга ми, букет за мен е безсмислен, освен един Линдт от големите за друго не се сещам, ако не и харедва, спокойно може да ми го върне...