НОЕМВРИЙЧЕ гладно няма, мама хапва си за двама! - Тема 7

• 64 149
  • 700
  •   1
Отговори
# 525
Киселините за мен май са най-ужасната "екстра" към бремеността, водят ми класацията  Sick

# 526
На мен също. И безсънието е следващото.  ooooh! Иначе както ММ отбеляза сутринта,все едно не бях бременна.  Grinning Никакви болки,повръщаници,прилошаване и т.н. Дано до края да е така.  Praynig
А относно раждането,най-неприятното,което следва са клизмата,катетъра и упойката.  Sick Друго нищо не ме притеснява,само тези неща. Ноо ще изтърпим,нямаме избор.  Hug

# 527
На мен също. И безсънието е следващото.  ooooh! Иначе както ММ отбеляза сутринта,все едно не бях бременна.  Grinning Никакви болки,повръщаници,прилошаване и т.н. Дано до края да е така.  Praynig
А относно раждането,най-неприятното,което следва са клизмата,катетъра и упойката.  Sick Друго нищо не ме притеснява,само тези неща. Ноо ще изтърпим,нямаме избор.  Hug

Катетър ?! Само при секцио се слага нали?

# 528
Катетър е само при секцио. Но клизмата май е при всички! Момичетата, които ги е страх от клизмата, искам да ви успокоя! Имам 4 инвитро процедури, т.е 4 пъти съм минавала през клизма. ИЗОБЩО не е проблем!!! Нито боли, нито нищо! Най-много да им олекне на запечените мами Simple Smile

# 529
За киселини ви препоръчвам сироп Гавискон!

# 530
Хубаво ми е да ви чета!  Hug  За тези, които ще раждат естествено, живот и здраве, с какво мислите да си правите промивки на влагалището? Макар да няма разкъсвания е хубаво да се правят промивки с отвара от смрадлика. Помня, че доста ме щипеше... Днес-утре ще попитам в коя да е аптека за спрей, мазило или нещо подобно, вие какво мислите, момичета?

# 531
Да,само при секцио се слага катетър. И не казвам,че тези процедури болят или са страшни,просто за мен са неприятни.Иначе са ми правили доста повече от 4 и така и не свикнах.  Rolling Eyes

# 532
Да,само при секцио се слага катетър. И не казвам,че тези процедури болят или са страшни,просто за мен са неприятни.Иначе са ми правили доста повече от 4 и така и не свикнах.  Rolling Eyes
Хха ясно е че са неприятни , незнам кои би свикнал с тях Sick освен психично болен човек Simple Smile. Всичко ще мине и ще замине

# 533
Милички, не е въпросът да свикнем с клизмата, нито пък да ни е приятна Crazy. За мен е важно да не плаша жените, които не са минали през това  Stop

# 534
Милички, не е въпросът да свикнем с клизмата, нито пък да ни е приятна Crazy. За мен е важно да не плаша жените, които не са минали през това  Stop
Така е благодаря за което  Hug

# 535
То и да се плашат,няма де да идем. Mr. Green Стигнали сме до финала вече . Иначе и моя пост беше с тази идея,че секциото не е страшно и именно тези неприятни процедури са гадни,но явно не се разбрахме. Все пак наистина всичко минава и се забравя,независимо секцио или нормално раждане. Важното е всичко да е ок.  Hug

# 536
Ето, така пък мен ме успокояваш, Toxic!  bouquet Че аз планирам секцио, най-вече заради възрастта и шубето ми от естествено раждане  Joy

# 537
Уффф, мен пък не ме е страх от секциото, от нормалното, въстановяването, катетъра и клизмите, а ме е шубе от кърменето. Другите болки са еднократни, докато кърменето ако зацикли... Ама ще стискам.
За клизмите, аз все си мисля, че само в държавните ги правят. При мен знам, че ще са свещички.
Катетър при нормално раждане няма, при секцио със спинална, катетъра се слага след упойката и не се усеща, при секцио с пълна упойка, катетъра се слага преди упойката, та хубаво да му се насладите.
За промивки със смрадлика, джоджен, и всякакви други подправки, и въобще "промивките" като цяло са вредна отживелица, които само нарушават флората и фауната на нашите "пещеристи местности"   Joy Медицината вече е създала разнообразие от глобули, които да прочистят влагалището безвредно. Особено при едно нормално раждане е от огромна важност последните няколко седмици да се проведе една такава процедура. При секциото също. На мен док ми каза, че последната седмица само ще слагам глобули.

# 538
Аз горе изброените екстри при секцио съм ги приела но махането на серклажа още не.Скоро разбрах че е доста болезнено

# 539

За промивки със смрадлика, джоджен, и всякакви други подправки, и въобще "промивките" като цяло са вредна отживелица, които само нарушават флората и фауната на нашите "пещеристи местности"   Joy Медицината вече е създала разнообразие от глобули, които да прочистят влагалището безвредно. Особено при едно нормално раждане е от огромна важност последните няколко седмици да се проведе една такава процедура. При секциото също. На мен док ми каза, че последната седмица само ще слагам глобули.
Под промивки имах предвид външно, Шошии, нека не "задълбаваме" чак толкова навътре... въпроса.   Laughing 
За глобули за пръв път чувам. Би ли споделила повече? Добре, че сте вие, момичета, моя доктор е голям специалист, за жалост от неприказливите - ако не го попиташ, не казва...  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт