Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за прием на желязо по време на бременност?
Кога се правят тоновете по време на бременност?
Какви са препоръките за консумация на вода по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за прием на желязо по време на бременност?
-
Кога се правят тоновете по време на бременност?
-
Какви са препоръките за консумация на вода по време на бременност?
-
Как да предотвратим появата на стрии по време на бременност?
-
Кога се извършва третата фетална прегледна процедура?
Всъщност, човекът, който не се изразява правилно съм аз. Под промивки, наистина исках да кажа външна такава, т.е. да се облееш външно с отварата след раждане, а не да си правиш дамски душове, които аз също не ползвам. Такива промивки си правех преди цееееели 9 години, след раждане, винаги с прясна и не силна отвара, но предвид многото шевове, си беше доста некомфортно. Поради тази причина ви попитах за нещо по-модерно, по-актуално, и , ето - вече ще знам поне какво да питам доктора си следващия път. Ако ли пък не - направо в някоя аптека. Благодаря за насоката!

Иначе като фейсбук ветеран, с милото си изтрихме профилите, че той е много ревнив и не одобряваше атаките на разни смелчаци. Та не мога да се присъединя към групата и съм активна само тук.

А аз си мислех, че само ще продължа да гледам червеното винце отдалеч.