БИО/органична и натурална козметика - тема 6

• 140 971
  • 758
  •   2
Отговори
# 285
Благодаря ти Hug и за мен няма голямо значение, даже по-лек аромат по-добре за бременния ми нос Grinning
Ще взимам и аз един от лилавите значи.

# 286
  • При децата ми
Няма го един последващ пост на CI, който и аз исках да погледна пак, защото имаше полезни неща, които исках пак да прочета...

Ееееееееее, добре де, защо правят така!?WorriedSad

На мен са ми полезни неговите постове.

# 287
  • Пловдив
Здравейте! Искам да попитам има ли био лубрикант? Бихте ли препоръчали някоя марка, но да не е безбожно скъпа. Благодаря!

# 288
  • Тра-ла-ла
Здравейте! Искам да попитам има ли био лубрикант? Бихте ли препоръчали някоя марка, но да не е безбожно скъпа. Благодаря!
Аз ползвам натуралния. 150мл към 18лв. Има и малка разфасовка от 40мл

# 289
страхотна тема. нещо съм решила да изчистя препаратите и козметиката вкъщи. поръчвам korres (не знам доколко си струва пред benecos напр) от промахонаптека, както и от зоя ползвам benecos, alteya, няколко неща имам на weleda (страхотни душ-гелове) от намаление тук-там и малко от амазон на lavera. крем за лице и очи ползвам honest на джесика алба и съм много доволна, нямам идея как да се поръчва до българия, изключително май само в щатите я има тази марка.

# 290
Arino, каква е тази козметика на джесика алба? Био ли се води?
Аз се сетих за марка Alba Botanica, имам няколко техни неща и съм много доволна😀

# 291
  • Варна
Honest Beauty е марката.
В Европа мисля, че не се продава.

# 292
Някой пробвал ли е фон дьо тен/бб крем на puroBio?
Лятото бях с фдт benecos, но той доста лесно се отмива и само с водичка и стои по-скоро като тониращо кремче, за зимата не е подходящ.

# 293
  • Варна
За мен са доста тежки тонираните им продукти. Гъсти, с висока покривност,  по-скоро не ми харесват.

# 294
О благодаря, Тайга bouquet Май ще пропусна подобно маскиране.

# 295
  • Варна
Ако имаш около теб ДМ, тествай ето това:

За мен беше много, много приятна изненада. Хем леко прикрива, хем леко озарява (но без кожата да е бляскава и мазно изглеждаща), хем запазва естествения тен на лицето, хем го подобрява. Единственият недостатък е, че няма слънцезащитен фактор. Но с подходящ крем отдолу, е добър за ежедневието.

# 296
Благодаря ти, като имам път ще ги погледна.
А на avril случайно да си ползвала бб/фдт?

# 297
  • Варна
Миналото лято ползвах ББ крем (в бежова опаковка, мисля, че се продава само в един цвят), той пък много оксидираше и се нанасяше някак неровномерно. Изобщо, трудна работа е с био декоративната козметика.

# 298
Ясно, благодаря ти много. Значи все пак добре съм уцелила с benecos, пък за сегашния сезон ще си карам с 123 перфекта на Bourjois Grinning

# 299
да, honest е, мислех, че се разбра. но наистина май я няма в европа Sad

bb не са ли добри на андалу, не е много евтин, но пък четох, че е хубав Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт