Голямата разлика във възрастта и проблемите които идват с нея

• 28 618
  • 229
  •   1
Отговори
# 180
С това средновековно мислене хич не бих обвързала.. #2gunfire

Като са му толкова претенциите за бройките - ти ли си му първата? Или поне 5-тата?
Не, n-та съм му,никога не съм получила точен отговор,а и ми е все едно като цяло. Изискването е в сила в зависимост дали иска сериозна връзка или просто така -за веднъж.

# 181
  • София
Ами наистина на 30+ едва ли ще си намери девица. Whistling Колкото повече разказваш за него толкова повече си мисля,че трябва да бягаш с 200.Защо не опиташ поне с временна раздяла,да видиш как ще се чувстваш?В негово жилище ли живеете?Има ли къде да отидеш?

# 182

Като са му толкова претенциите за бройките - ти ли си му първата? Или поне 5-тата?
Не, n-та съм му,никога не съм получила точен отговор,а и ми е все едно като цяло. Изискването е в сила в зависимост дали иска сериозна връзка или просто така -за веднъж.

И не питаш ли защо и откъде-накъде изисква това, след като не е света вода и той?

# 183
  • София
Ами излъжи го маминия златен, но явно вече е късно.
Аз съм на мнение, че хименът е напълно излишен за жените. Само още един повод мъжете да имат претенции. А тяхната ципа къде е?

Все пак още мисля, че е пързалка.

# 184

И не питаш ли защо и откъде-накъде изисква това, след като не е света вода и той?
Питала съм. Оправдава се с разликата в годините ни. Все пак, не мен е чакал 15 години.

# 185
И ти му се връзваш на това?  Shocked

Познавам хора, които държат да са първи един на друг. И се пазят и чакат. От религиозни причини.
Ма твоя не прилича да е вярващ - той е свръх егоистичен, манипултивен, че и комплесиран тип.

Сериозно ли искаш да си му изтривалка на комплексите цял живот? ooooh!

# 186
  • София
Вместо да те носи на ръце, след като си значително по-млада, ще има претенции
Нашел, та зашел, казано на трънски

# 187
  • София
Детенце, ти родители нямаш ли? Приятелки? Няма ли някой около теб, който да те спаси от това чудовище?

# 188
Детенце, ти родители нямаш ли? Приятелки? Няма ли някой около теб, който да те спаси от това чудовище?
Точно това щях да попитам. Но щом работи и се издържа сама, да си събира чантата, шапката, гащите и да бяга без да се обръща. Чудя се жал ли ми е или ме е яд на това загубено дете. Така да си пропилява младостта с някакъв Муньо безподобен!

# 189
Аман от комплексари на границата на стари пръчове ергени, комплексирани, дето омайват млади момичета и после тези момичета да си чукат главите. Що не си хване някоя на неговите години? Защото одавна са се задомили и кой ще му обърне внимание на такъв, че и инфаркт щял да получава. Мале, как се ядосвам. Вече от няколко познати слушам, на по 35-36г., как щяли да примамят 20г. да я "възпитат".  #Cussing out

# 190
Хм, инфаркт щял да получава. Детенце, я ми го прати този хубостник! За три минути ще му докарам истински инфаркт и ще отърва и теб, и природата от този замърсяващ я елемент.

# 191
Хм, инфаркт щял да получава. Детенце, я ми го прати този хубостник! За три минути ще му докарам истински инфаркт и ще отърва и теб, и природата от този замърсяващ я елемент.
Така така  Mr. Green hahaha

# 192

Питала съм. Оправдава се с разликата в годините ни. Все пак, не мен е чакал 15 години.
Та какво му харесваш на този точно?

Последна редакция: чт, 08 сеп 2016, 22:59 от Румцайс

# 193
  • София
Повикай ме и мен, моляте, моляте, моляте!!! #Sniper

# 194
Повикай ме и мен, моляте, моляте, моляте!!! #Sniper
Готово. Само вземи една лопата, за да скрием трупа. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт