Парфюмни размисли и страсти-201

• 112 503
  • 700
  •   1
Отговори
# 15
  • До сърцето...
Благодаря за темата  bouquet

Унисекс ароматите са ми слабост, от най-любимите ми са творби на Serge Lutens, Byredo и колоните на Hermes за лятото.

Сетих се на какво ми прилича новата Каролина Херера - обувката - на Ейлиън на Тиери Мюглер, но без да е така нахална.  Grinning

За мен нямат нищо общо. По скоро като звучене ми напомня Decadence, като сложим и кичозната бутилка Crazy
Good girl е чудесен на моята кожа, докато с Alien така и не се разбрахме.

# 16
Благодаря за новата тема! bouquet
Не деля парфюмите на мъжки,  дамски и унисекс, защото смятам че тези определения в доста случаи са размити и  всичко е много субективно. Харесвам и нося и мъжки парфюми, последно тествах  и харесах  Dior Homme intense , Valentino Uomo,  и Tom Ford Noir Extreme-  на моята кожа нищо "мъжко" нямаше -мъркаха като котенца Simple Smile

# 17
  • София
Тази тема не е и моята тема, тъй като не харесвам унисекс аромати.Има няколко такива около 4 на брой, които бих носила или нося.Не ги долюбвам, защото почти винаги в тях има и нотка, която ми мъжкарее, и ако се спогодим ги употребявам в свободното си  време, със спортно облекло.Вариантът дама с рокля, токчета, прическа, грим и всичките му екстри, напръскана с мъжкареещ аромат ми е в повече, както ми е неприемливо мъж ухаещ на подчертано дамски аромат.
Днес правих съпоставка между Bois D`argent Christian Dior for women and men, който много харесвам и бих носила с удоволствие и Collection Extraordinaire Bois d`Iris Van Cleef & Arpels for women.Вторият, макар да е дамски, не бих носила в никакъв случай, защото точно тамяна му дава мъжки уклон на моята кожа.
Благодаря за темата!

# 18
Благодаря за новата тема!  bouquet
Страшно динамично вървят темите , много инфо, много познания, сериозно съм впечатлена от вас!
Преди два дена си взех това http://www.fragrantica.com/perfume/Bvlgari/Eau-Parfumee-au-The-Bleu-31018.html
За първи път си взех унисекс парфюм, омръзнаха ми сладникавите миризми. Със сигурност ще взема и други, харесва ми тази тенденция.
След ревю на Денси, тествах Aigner N°1 Oud  и... се влюбих. Определено ще се купува, много траен при мен.

# 19
  • София
На мен също ми харесват много различните видове чай на Булгари.  Heart Eyes

Продължавам да мисля на какво ми напомня силно Good Girl!? Може пък и да не е на Alien... (разколебахте ме..., ще взема да им направя успореден тест) На вас не ви ли напомня силно (ама почти да се припокрива) на парфюм, който познавате?

# 20
  • Бургас
На мен не ми прилича нито на Ейлиън,нито на Декаденс.Напомня ми адски много на нещо познато,но не мога да се сетя на какво...,приятен аромат като цяло,но нищо особено.

# 21
Познато ми прозвуча Good Girl в момента на пробването, там сякаш дори се сетих какво, но сега не помня. Blush Аз и бегло го пробвах, де. При повторна, по-обстойна проба, може и да се сетя.

# 22
И на мен Обувката ми прилича на много други, но е и конкретно на някой. Блогът ще получи от мен скоро една 30-тица за ревю. Mr. Green

Много се радвам за Aigner N°1 Oud. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Това е най-четената статия в блога ми, много хора го пробваха и харесаха, и парфюма набира популярността, която заслужава.

# 23
  • Sofia
Унисекс аромати харесвам повече на мъже, за себе си предпочитам по-присъствени като притежавам и нося няколко мъжки парфюма. Споделям ги с ЛМ. Grinning Любимите ни общи бутилки са Armani Eau de Nuit и Tom Ford Noir edp.

Благодаря на всички, които дадоха предложения за мъжки парфюм!  bouquet Ще ги пробвам, за да избера кой да бъде! Сетих се какво е носил преди - CK one, XS , Dior Fahrenheit.

# 24
за доста от парфюмите, които обичам, не съм си давала сметка, че се водят унисекс

# 25
за доста от парфюмите, които обичам, не съм си давала сметка, че се водят унисекс

+1
При мен са около 50%, на първо четене.

# 26
Повечето парфюми в колекцията ми са унисекс. Имам покупки на изцяло мъжки парфюми и си ги нося с радост. Честно казано не се впечатлявам от това, че е определен първоначално като мъжки някой парфюм, има такива красоти сред тях, че ще е загуба ако не съм ги опознала. Да не говорим, че има дамски, които не бих пипнала дори и с кухненски гумени ръкавици....така,че всичко е ориентировъчно при първоначалните надписи for men, for women...

# 27
Харесвам и нося всякакви парфюми, изобщо не се ограничавам. Напоследък дори дотолкова спрях да обръщам внимание на това, че за някои аромати вече не съм сигурен дали са представяни като дамски или като мъжки... А наличието на унисекс парфюми може само да ме радва - това дава свобода на всеки сам за себе си да реши дали нещо му допада или не, без да е предварително повлиян от производителя, който го е определил за другия пол...

# 28
  • ULPIASERDICA
Допадат ми и нося унисекс парфюми. Всичко тръгна при мен от работите на Comme des Garcons.  Simple Smile

# 29
Честита нова тема! bouquet

Не мога да повярвам, че любимия ми Cuir Beluga e унисекс! Но пък защо ли не.
Обичам и нося Червения чай на Булгари, много искам и синия, но тук го няма. Crazy Пробвах го миналото лято в Испания и съжалявам, че не го купих.
Да не забравя и Tea for Two, който ще нося тази есен.
Невероятни мъжки аромати на които отдавна съм вдигнала мерника са Midnight in Paris (пак чай!), Encre Noir и Dior Homme Intense, особено последния.  Heart Eyes Мисля, че ще му дойде реда след като остана без Шалимар Инишъл.
Понякога нося Habit Rouge EdT, особено в определени настроения и ситуации. Не ми се струва нито мъжки, нито за дядовци, както бе набеден в разни теми. Никога не съм срещала човек който да го носи, това може би помага.  Sunglasses

Да ви кажа имам нови любови! Не една, а три! И трите са Hermes, и трите са Jour- първообраза, Абсолю и Гарденията. Припаднах! Съвсем ми се е променил вкуса! Не мога да се позная!
Чакам и Герленската първа черна рокля, все я отлагах (от 2012 година  ooooh!), но и нейният час удари. Не очаквах такава лавина от бутилки, но пък много им се радвам! И са идеални за работа.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт