Парфюмни размисли и страсти-201

• 112 654
  • 700
  •   1
Отговори
# 420
Да, veka, красиви са шишенцата, но все не стигам до тях, все нещо друго пробвам..има едно червено, което винаги ми привлича вниманието и си мисля, че първо него ще пробвам:
http://www.fragrantica.com/perfume/Terry-de-Gunzburg/Rouge-Nocturne-26185.html

Pipi_Уолтър, като, че ли описа един такъв Tauerville, върни една страничка назад Laughing

И аз харесах доста новият Шанел, мисля, че не е само за млади дами, а и за такива, които по някаква причина не носят No5...(на мен оригиналът ми е твърде флорален и твърде алдехиден засега, може след време да си сменя мнението). Боде ми очите лицето от рекламата на "водата". Направо е трагично положението, толкова да не е за там, а я има на грамадански постери из всички парфюмерийни магазини. Модел била....(става за модел само на обувки).

Макарон, благодаря за споделеното.

Последна редакция: пт, 09 сеп 2016, 11:58 от Zozina

# 421
Rouge Nocturne Terry de Gunzburg е много красив аромат, но доста сапунен за моя вкус. След две проби не успях да го харесам. При мен беше и с ниска трайност.  А шишето и  течността са наистина страхотни. Пробвала съм доста сериозно Ombre Mercure, но не се спогодихме нещо доста пудрено беше  newsm78забравила съм. И от двата аромата впечатлението ми е, че са някак по-обърнати към класиката. Не, че са ретро.

Ако става въпрос за ванилията на Гутал много е хубава, несладкарска и приятна, но изфирясваше при мен за 15 минути. От нея ако човек купува задължително трябва да е голямото шише , така мисля.

Последна редакция: пт, 09 сеп 2016, 13:13 от raznejena*

# 422
Дами,имам нужда от помощ  Praynig Поръчах това: А пристигна това:   newsm78 Не разбирам,два различни парфюма ли са?  Моля за разяснение  bouquet Благодаря предварително  Hug

Последна редакция: пт, 09 сеп 2016, 14:32 от tamar

# 423
  • Чукарландия
Скрит текст:
Дами,имам нужда от помощ  Praynig Поръчах това: А пристигна това:    newsm78 Не разбирам,два различни парфюма ли са? Трябва ли да го върна? Моля за разяснение  bouquet Благодаря предварително  Hug

Един и същ е парфюма. Зависи от осветлението при снимането. Peace
От къде си го поръчала, ако не е тайна? Hug

# 424
Поръчах го от сайта на Венера козметикс.В мола го тествах и си беше светъл,а сега като отворих кутията,течността беше много тъмна.Като пръсна излиза цветна течност и леко мазна  newsm78 Малко се озадачих,понеже такъв тъмен не съм виждала,а в гугъл излязоха няколко такива,но не разбирам разликата  newsm78

# 425
  • Чукарландия
Поръчах го от сайта на Венера козметикс.В мола го тествах и си беше светъл,а сега като отворих кутията,течността беше много тъмна.Като пръсна излиза цветна течност и леко мазна  newsm78 Малко се озадачих,понеже такъв тъмен не съм виждала,а в гугъл излязоха няколко такива,но не разбирам разликата  newsm78

Няма разлика, спокойно! И моя е тъмен. Peace

# 426
Благодаря много за бързия отговор  bouquet

# 427
Абе потъмняват Елиъните, ама чак пък толкова и стоял само в кутията ...  Thinking

# 428
  • Чукарландия
И Венера ли да продават ментета?!? ooooh!

# 429
Сега видях в enzo ,че се предлагат и двата цвята  newsm78

# 430
  • Чукарландия
Сега видях в enzo ,че се предлагат и двата цвята  newsm78

Аз от Ензо поръчвах за приятелка точно този и не е светъл, тъмен е като другия. Нямаме съмнения за оригиналността му. Моя е купуван от Германия и е същия. Peace

# 431
  • Бургас
И моят е тъмен, според мен няма проблем.  Peace
Бел, на Хилъри Дъф ароматът е хубав, наистина има сладко от смокини, но мен нещо ме дразни вътре и аз не знам какво е  Rolling Eyes Имах го от размяна, сложих го три пъти и го подарих на приятелка. Мисля, че е спрян, но го виждах често в размените преди.  Peace

Traversee du Bosphore L`Artisan и аз съм го извадила от седмица. Носих го два пъти, но му е топло още на морския климат. Кожата изскочи страшно, върна ме 15 години назад, в магазин за кожени облекла без климатик, с вентилаторче вътре и 35 градуса жега. Към това се добави локумена, лепнеща сладост  Laughing. Ще почакам още малко да се захлади.

Laughing LaughingМного красиво шишенце, обаче доста незаен парфюм. Дали е пробван от някоя?
Police To Be Rose Blossom  се казва

Аз го познавам и го харесвам. Взех малка разфасовка на шега да го пробвам, а вече я няма половината.
За мен бутилката е много далеч от понятието "красива", да не кажа направо, че изобщо не ми харесва, мега кич е  Wink В интерес на истината, обаче, постоянно прави впечатление на гостите ми. Няма някой, който да се е загледал в извадените ми парфюми и да не се е лепнал точно на нея, оттам съответно да пробва и аромата.  Laughing Уточнявам, че моите близки и познати не са парфюмно заинтересувани, с малки изключения. В крайна сметка искам да кажа, че повечето опаковки и аромати на Police се приемат добре от хората край мен. Подарявала съм няколко пъти техни неща на близки, на които знам, че ще им харесат и постигнах желания резултат, определено ги заинтригувах и зарадвах.  Wink
Сега за аромата - името е много подвеждащо - нито рози, нито розови цветчета има и т.н. Парфюмът не е много тежък, но изобщо не е лек. Сладък е доста, има бели цветя, ванилия, нещо плодово и сладък корен. Последното го удебелих, защото се усеща, поне при мен. Така че, ако не харесвате лакриц, няма да ви допадне. За мен май се оказа, че не само го харесвам, ами направо го обичам. До момента почти всичко, което съм пробвала със сладък корен в него, ми е допаднало, дори и да не знам, когато го душа, че е вътре.  Laughing Както много други от този клас, мирише леко по-синтетично, отколкото ми се иска, но не ме дразни. Трайността и цената са много добри.  Peace

# 432

За мен бутилката е много далеч от понятието "красива", да не кажа направо, че изобщо не ми харесва, мега кич е  Wink В интерес на истината, обаче, постоянно прави впечатление на гостите ми. Няма някой, който да се е загледал в извадените ми парфюми и да не се е лепнал точно на нея, оттам съответно да пробва и аромата.  Laughing Уточнявам, че моите близки и познати не са парфюмно заинтересувани, с малки изключения. В крайна сметка искам да кажа, че повечето опаковки и аромати на Police се приемат добре от хората край мен. Подарявала съм няколко пъти техни неща на близки, на които знам, че ще им харесат и постигнах желания резултат, определено ги заинтригувах и зарадвах.  Wink
Абсолютно същото и при мен. Нямам парфюм от марката, но подарявахме на колеги и приятели, и всички, абсолютно всички после питат откъде да си купят черепите отново?! Харесвали шише, харесвали ароматите вътре.
Народа е просто полудял по черепи! Whistling

Днес сложих Босфора добре ми се разви и вятъра го носи цял ден навън. Направиха ми и комплимент, че все едно съм с различни парфюми при различната сила на вятъра.

# 433
Цитат на: WaltherP99
http://www.enzo.bg/bentley/bentley-for-men-absolute-parfjumna-voda-za-mzhe/

Разлика между 2-та реално няма.Трябва да си пръсна единия на едната ръка и другия на другата,за да доловя разлика.На улицата,в кафе или бар НИКОЙ няма да разбере,че не съм с Gucci - то.
Арабски ексклузив е,а после го пуснаха в Англия и....още 2 места в Европа,но не си спомням къде.
Това че в Енцо е с черна капачка,а във Фрагрантика със златиста да не те плаши-с черната капачка си беше оригинално като трябваше да е само за арабския пазар т.е. за там е с черна,а в Европа със златиста.Поне така ми отговориха на мен в Harrods .
Следи го в Енцо,защото зареждат по 30-40 броя в склада в Чехия,и свършва за час,защото хората се светнаха,че е супер копие на Gucci pour Homme I.Последния път буквално 40 броя свършиха за под час
Явно този път са си взели поука и са поръчали по-голямо количество, защото вече 8 дни показва наличност над 20 бройки Simple Smile Вчера го тествах отново и този път освен другите съставки усетих доста уд - нещо което поне аз не долавям в Гучито. Може би Бентлито е по-малко сладък и по-сух. Иначе е много подобен наистина. Спокойно може да мине за фланкър с име Gucci pour Homme I Oud Noir  Laughing Хареса ми, че е траен и присъствен. Ще се радвам тези, които си го поръчаха също да споделят мнение Simple Smile

Последните страници много се говори за смокинови аромати и се сетих за един, който не е споменаван досега - http://www.fragrantica.com/perfume/Salvatore-Ferragamo/Salvatore … ur-Homme-659.html  .  При първоначално пръскане доста се учудих, че се води "pour homme". За мен е абсолютно унисекс с хубави смокинови листа и дори цяло смокиново дърво, но без млякото от смокиня, което долавям във Philosykos примерно.

# 434
Момичета, аз влизам да се оплача Sad
Пръсвам си вчера едно Bulgari pour homme , обилно, по врачанската школа.
Като ми замириса не нещо неприятно, по едно време, ужас.
Като се върнах вкъщи влязох във Фрагнатика да видя пирамидата - то имало ирис.
Явно не ми понася, защото и на Dior Homme  аромата с ирис го подарих.
Къде съм гледала, т. е. мирисала като съм го взимала - не знам.

WaltherP99, да те питам за трайността на John Varvatos при теб?
При мен е много слаба, едвам няколко часа. Наистина съм при много сух климат, но пък други аромати повече издържат.

Общи условия

Активация на акаунт