Парфюмни размисли и страсти-201

• 112 654
  • 700
  •   1
Отговори
# 495
Аз затова Мимси, не му правя ревю в блога, защото не обичам да съм силно нагативна за парфюми и да пиша лошо, а този мога само да го го "храня" и то яко. Показвах го на много хора, откакто го купих и всички го мразят и му се подиграват. Записвам си изразите по негов адрес за да ги включа в статията.

Всъщност интересно ми е някой от темата освен мен, дали купи този парфюм на Том форд?!
Veka знам, че го хареса много и Рапунцел го взе.

# 496
  • Варна
Ами, Денси, какво значи да сме силно негативни... парфюмите не са държавния флаг или библията, че да съм политкоректна в изказа си. Този парфюм за мен е подигравка и ми мирише точно на това, което казах и дори да се постарая, не вярвам, че ще мога да намеря завоалиран вариант да изкажа личното си усещане. Ние сме потребители на тези продукти в крайна сметка, даваме пари за тях и ако нещо ми е грозно, аз не само че няма да го купя, но се чувствам свободна да го охарактеризирам както намеря за добре.
Извиних се на хората, но то е само от уважение към тях, на парфюма за лошите думи не се извинявам  Mr. Green

# 497
О да, права си!
 Днес една девойка си пръсна от него вкъщи и след мухозола бързо на ръката и стана доста мек и сладък. Точно сметанов. Някак пропусна фазата на варената царевица на кожата и.
Аз съветвам всички да го пробват на кожата си.

# 498
  • София
Всъщност интересно ми е някой от темата освен мен, дали купи този парфюм на Том форд?!
Veka знам, че го хареса много и Рапунцел го взе.

На мен ми харесва, но това е летен аромат и няма смисъл да го купувам по това време на годината.Отделно аз не съм колекционер на Том Форд, а както вече писах от другите Орхидеи съм имала само Black Orchid Voile de Fleur, но ми ставаше лошо от нея и я подарих на една приятелка.На Черната и Кадифената орхидея не мога да издържам силното лекарствено начало, така че Слънчевата е най-доброто от серията появило се до момента.

densi, не разбирам защо си купуваш аромат, който не харесваш, само за да пишеш ревю в блога си?Има ли значение дали за един парфюм имаш ревю или не?

# 499
Не, не го купувам за блога, а защото имам всички излизали Орхидеи и за колекцията ми. Аз съм колекционер и държа на колекциите си. А и хората, които следят блога ме питат за такива противоричиви парфюми и примерно искат да го опиша. Ето искат да го нося в чантата за да го покажа, да го помиришат. Повечето хора не ходят да тестват парфюми в магазините и не си купуват парфюми, но знаят че Том Форд е известен и по една или друга причина им е интересно какво точно е сътворил сега.

# 500
  • София
То се изписа толкова много за този парфюм и си мисля, че Том Форд прекрасно знае, че и антирекламата продава и всичко, което е ”търсил” със Слънчевата орхидея го е постигнал. Peace

# 501
Спомняте ли си как Уолтър лятото обясняваше, че е тотално изчерпан от разни магазини и аз проверявах по най-големите ритейлъри и действително беше изчерпан. Тогава, точно го бях пробвала, беше ме зашеметил с ужасното си начало и просто се чудех как е възможно интересът към него да е такъв небивал.. Тогава го отдадох на факта, че не съм фен на творчеството на човека от снимката и може би просто не го разбирам и че недооценявам и пр. Но оказва се, че грешката не е в мен. Щом и хора запознати с нещата му са недоволни, явно наистина не става аромата...Том Форд разчитайки на славата си и на това, че вече е име утвърдено, може да пробута всичко, това си помислих към онзи момент.

# 502
  • София
И за мен Orchid Soleil е непоносим, търках си китката за да го разкарам, по принцип рядко нещо ми действа по този начин. Sick

Аз имам голяма молба... търся аромати сходни/идентични на следните парфюми:
My Queen Alexander McQuee
Trouble Boucheron
L'Instant Magic Guerlain
Le Baiser Du Dragon Cartier
Private Collection Tuberose Gardenia Estée Lauder

Изглежда повечето ми любимци вече не се намират, търся им заместители. Ще съм много благодарна на всякакви предложени, но предпочитам да се намират сравнително лесно за проба.

# 503
  • София
Private Collection Tuberose Gardenia Estée Lauder = Dana Classic Gardenia  Peace
Имат известна разлика в средните нотки, но тя се долавя най-вече при паралелен тест. Иначе са доволно заменяеми. Даната я няма с лесен достъп за тест, но пък се намира онлайн за смешна цена.

# 504
здравейте,
 трябва да избера между три парфюма:
1.http://www.enzo.bg/paco-rabanne/olympea-parfjumna-voda-za-zheni/
2.http://www.enzo.bg/thierry-mugler/alien-eau-extraordinaire-toale … -tester-za-zheni/
3.http://www.enzo.bg/lancome/la-nuit-tresor-parfjumna-voda-tester-za-zheni/

Помирисвала съм първите два, а третия не.Сега нямам възможност да го пробвам, затова искам да питам  дали е много тежък и сладък . Чакам да ми донесат Lancome La Vie Est Belle Intense до няколко дни и да ви кажа честно не искам да се доближава до него.
Оlympea и Аlienа ми харесват и двата .Знам , че за трайност не мога да питам , защото е относително и е до кожа .Все пак , ако някой ги е пробвал , ако може да сподели.Според вас много летни ли са, аз съм ги пробвала само веднъж на китката и помня само , че ми допадат.Алиена е ЕДТ, това означава ли , че е едоста нетраен?

# 505
Дами,има ли голяма разлика между Guerlain L'Instant едп и едт?  bouquet

# 506
имала съм и двата, за мен имаше сериозна разлика, но понеже беше отдавна, не мога да ти напиша повече подробности

# 507
Цял месец чета парфюмната тема,започнах отначало Simple Smile Много ми е интересно и така си почивам  Hug Срещнах много хубави мнения за него,особено за зимния сезон и искам да си го поръчам,но нямам възможност скоро да отида до магазин и затова питам вас Simple Smile Благодаря  bouquet

# 508
  • Бургас
Нощният Трезор е тежичък и сладък,да,но на мен ми харесва. Peace Непременно намери начин да го пробваш,не е лесен парфюм,да не вземеш да го "изгърмиш" насляпо. Mr. GreenПодкрепям Бубанка,има си сериозна разлика между Guerlain L'Instant едп и едт.Ех,тази Орхидея само нея забравих да търся,скоро ще го направя.Още по-интересно ми е дали и върху моята кожа ще "изскочи" сметана. Laughing Тамар,купи го този парфюм на Герлен,много е хубав/мое мнение/ Heart Eyes Елиъна и Олимпеята-и двата са с покъртителна трайност за мен. Peace

# 509
Цял месец чета парфюмната тема,започнах отначало Simple Smile Много ми е интересно и така си почивам  Hug Срещнах много хубави мнения за него,особено за зимния сезон и искам да си го поръчам,но нямам възможност скоро да отида до магазин и затова питам вас Simple Smile Благодаря  bouquet
Има разлики да. Аз не те съветвам да поръчаш този парфюм на сляпо. Той е много хубав да, но има много мед в него, от който на някои кожи избива пиклива нотка и дразни притежателя. Много труден парфюм. Един от най-трудните за мен лично. Харесвам и двете версии, но мога да ги нося веднъж годишно, защото все има нещо, което ме напряга.

Общи условия

Активация на акаунт