Парфюмни размисли и страсти-201

• 113 006
  • 700
  •   1
Отговори
# 615
Дааа и за мен е работен, първи от 8 дни Crazy Още се чудя на какво да заложа и сигурно ще е Caligna или Eau Claire des Merveilles.

# 616
  • София
Аз трябва да си призная, че преди 2 години когато излезе Жур абсолю и го пробвах във Виена, писах тук че не ми харесва, че ми се е сторил остър.Обаче като се появи тук в Дъглас и отново го тествах, мнението ми се промени тотално и го поисках на момента.Надявам се, Ермес да не решат някой ден да го реформулират!

# 617
Относно Жур абсолю - винаги съм отнасяла хиляди комплименти за него, последният път беше преди няколко вечери. Прекрасен парфюм, който имам от размяна, обмислям покупка на една 50мл. бутилчица.

# 618
Ама, stennnly, как шефа ти ползва Jour Absolu? Въпреки, че сме на унисекс вълна, за мен това е нарицателно за женствен парфюм.

# 619
Ми може шефът му да е жена! Crazy Laughing

# 620
Ааа ясно, ние преди викахме "шефката", като ходех в офис на работа, сега може да са вкарали някакви по политически коректни фрази и обръщения Sunglasses

# 621
Сега всичко се видоизменя, колега Zozina, не сте информирана. Wink Явно госпожа директорът е любителка на качествените аромати!

# 622
Сега всичко се видоизменя, колега Zozina, не сте информирана. Wink
Ужас, колега Бижу  Embarassed Laughing

# 623
Спомням си шокът, който преживях, да бъда наречена „колега”  в първи семестър в първи курс от професор - конституционен съдия преди много, много години.

# 624
Спомням си шокът, който преживях, да бъда наречена „колега”  в първи семестър в първи курс от професор - конституционен съдия преди много, много години.
Ми на нас в университета си ни викаха "колежке"...може вие правистите да имате друга терминология Laughing

Тия дни пробвах Terry De Gunzburg Flagrant Delice, понеже нали бяхме на смокинова вълна и някой го беше споменал като много хубава смокиня. Абсолютно съм съгласна, много лека, "прозрачна" смокиня, не е сладко от смокини, а едва доловим плод смокиня с мляко. Даже го обмислям за другото лято. Шишето е много изискано.

# 625
  • някъде под слънцето...
Не съм прочела до сега за него "този парфюм не ми харесва", макар че сигурно има нехаресващи го. .
Да го напиша тогава
Този парфюм не ми харесва
.Kакто и всучки нови и реформулирани стари Ерме.(изключение прави само Еликсира на чудесата).Фен съм на винтижите им,  те също ме харесват и ми  стоят добре.Не остават незабелязани.
Чистият парфюм на Калеш,  е  като силен магнит за комплименти и възторг.
Всъщност имам слабост към чистите парфюми,  за мен те са като фино копринено бельо,  Дискретни са ., но не остават незабелязани от ценители.

Последна редакция: сб, 17 сеп 2016, 07:14 от sl

# 626
Peace Не съм прочела до сега за него "този парфюм не ми харесва"
Ще видоизменя...не ми харесва как стърчи на моята кожа. Аз не се понасям в него, мен не ме понасят в него, трябва ли да спрегна докрай глагола  Mr. Green
Но...на други, признавам, не съм отвръщала нос, смръщвала вежди и т.н. понякога ми идва да го тествам отново, но не ми е стигала смелост да понеса лошото си настроение, когато не съм щастлива от парфюма си  Mr. Green
Нямам такова отношение към другия - Jour d'Hermes, но и него не съм си взела, не е от парфюмите, които искам да притежавам, но пробвам от време на време  Peace

# 627
  • Бургас
Аз също харесвам Jour d'Hermes повече. Peace Има сигурно многo, които не харесват Абсолю,просто не си го казват,аз също не съм му от фенките.

# 628
  • Пловдив
Аз също не харесвам Jour Absolu. Не казвам, че парфюмът не е добър, просто на мен не ми допада чак толкова, че да го придобия. Тествах го няколко пъти и няколко пъти се опитвах да го харесам, но грейпфрута ми идва в повече.

# 629
  • Чукарландия
Аз съм от тези, които не харесват Jour d'Hermes. В началото пръснат е супер, но после така кофти се променя... Нещо в базата не ми допада, някаква животинска нотка долавям, която не ми е ок. Незнам как да го определя, но върху кожата ми е неприятен. Jour d`Hermes Absolu не познавам, но като гледам колко го оприличават на класическия, надали и той ще ми допадне. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт