14 г. ромка от Сливен роди сиамски близнаци след кръвосмешение!

• 12 419
  • 144
  •   1
Отговори
# 45
Хубаво де, 13 годишно дете с някакъв си произход там, който му гарантира безрадостен живот след отиването на лекар. Ако се стигне до живот изобщо.

Ми че точно децата на майката, бабата и лелята ще останат гладни, ако момичето отиде на лекар, проведе се следствие и извършителят отиде където му е мястото! Т.е. тези няколко жени нямат никакъв интерес да Й ПОЗВОЛЯВАТ да отиде на лекар. Наистина ли мислите, че тя е тръгнала натам и те са й казали - айде, мила, погрижи се за себе си. Пък клана ще му мисли....

# 46
Говорим за 13 годишно момиче.

Те циганетата много рано съзряват. От съвсем малки се учат да крадат и просят, "женят" се на 12...и им харесва. Не знам защо си мислите, че те изпитват същите емоции и имат същите нагласи като нас. За една 12 годишна циганка да се "ожени" е съвсем нормално и желано. Тя не се възприема като обект на насилие и т.н. Играят къчеци по цял ден, шиват се без задръжки и без просвета, животински безгрижен живот си живеят. И раждат разни "Сарасвати" на по 12-13-14 години, което за тях си е съвсем желано и дори задължително действие.

# 47
За пръв път чувам, че раждането на сиамски близнаци има връзка с инцест, това доказано ли е? Или с възрастта и етноса на майката...

Иначе ми е ясно защо темата е зададена по тоя начин, но не ми е интересно.

Не съм чувала у нас досега за разделяне на сиамски близнаци.

# 48
Не е по темата това, обаче. Ясно е, че много хора са забелязали, че е бременна, а тя е дете и отговорност за нея носят пълнолетните й родители. Те е трябвало да я заведат на лекар, а защо не е направено, обясних по-горе. Кючеците не са по темата изобщо, става дума за финанси най-вероятно и за запазване на статуквото /неизвеждане на престъпника от фамилията/. За да имат интерес да не го изведат, значи нещо привнася в тази фамилия. Я познайте какво е то.

# 49
  • Пловдив
Цитат
Има. Бях чела преди години за две момчета, свързани в областта на корема. Естествено, зависи къде са свързани - някои случаи явно са много по-сложни от други и тогава няма да могат да бъдат разделени у нас; за някои дори не е във възможностите на медицината в цял свят да ги раздели.

Последна редакция: вт, 30 авг 2016, 14:40 от Магдена

# 50
Не изчетох цялата тема, не мога да ви смогна, но нищо не може да ме учуди.
Като раждах втория път имаше една на 12, на 12 представете си, ненормална работа.
И аз не знаех, че у нас сме имали такива случаи.

# 51
Хубаво де, 13 годишно дете с някакъв си произход там
Този някакъв си произход какъв е? Германски, френски или японски?

Татти е явно и той фен на подобни течения, щом толерира темите.
Оплачи му се. А ако не те отрази, поплачи си за сиамските близначета, но да знаеш, че след 9 месеца пак ще трябва да плачеш, но може да са тризнаци...
И от какво по-точно да сме "бели и горди"? От това че изхранваме на всички останали децата, които почват да ги раждат от 12 годишни? И болниците им плащаме и социалните пенсии и виновни трябва да бъдем.
 Не те ли е срам да обиждаш така хората?

какво да му се оплаквам и той е същия идиот като вас, щм се толерира това тема след тема. от расистките теми за бг мама явно няма друго по-интересно като дискусия . от ежедневна доза хейт имате нужда. за вас ще плача, че явно сте изкукали.

# 52
Цитат
Има. Бях чела преди години за две момчета, свързани в областта на корема. Естествено, зависи къде са свързани - някои случаи явно са много по-сложни от други и тогава няма да могат да бъдат разделени у нас; за някои дори не е във възможностите на медицината в цял свят да ги раздели.
През 90-та година са разделени 2 момчета от Банкя от екип от Пирогов, има и филм по въпроса, справка Уикипедия.

# 53
Аз искам да питам коя българка ще роди сиамски близнаци?
Най-вече защитничките на родилката питам.
И кой ще плати всички разноски по спасяването им?

# 54
Децата, родени в малцинствена група, често са в риск. Очевидно, от инцест, от заболявания. Тук спор няма. Измъкването е единствено измъкване от средата. Да се образоват и променят ще отнеме столетия, ако изобщо е възможно. Аз мисля, че беднотията ги кара да 'крият' насилника, защото това стои зад темата. Домашното насилие върху деца. Да, най-често в определен етнос се случва, но и в други също.

# 55
  • Пловдив
Говорим за 13 годишно момиче.

Те циганетата много рано съзряват. От съвсем малки се учат да крадат и просят, "женят" се на 12...и им харесва. Не знам защо си мислите, че те изпитват същите емоции и имат същите нагласи като нас. За една 12 годишна циганка да се "ожени" е съвсем нормално и желано. Тя не се възприема като обект на насилие и т.н. Играят къчеци по цял ден, шиват се без задръжки и без просвета, животински безгрижен живот си живеят. И раждат разни "Сарасвати" на по 12-13-14 години, което за тях си е съвсем желано и дори задължително действие.
Точно това тръгнах да пиша и аз. Точно така е!
За тях всичко това е напълно нормално, не е странно, не е противозаконно, не е нежелано. Точно обратното, те очакват този си момент, в който могат да го правят. И започват, защото това им носи пари. Колкото повече деца родят, толкова повече пари ще получават. Болно дете за тях е повече пари.
Грешна е цялата ни социална система! Докато им се дават пари на "калпак родено" циганче, темповете на размножаване ще са все такива...

# 56
Ето един случай:

http://www.vesti.bg/tehnologii/zdravoslovno/lekari-v-pirogov-spa … i-bliznak-5997365

А ето и втория, от 90-та година:
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B8%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0% … D0%B0%D1%86%D0%B8

Да не си говорим наизуст, все пак.  Grinning

Дотук, откъм инфо: 2:1 в полза на 'чистокръвните' българчета.

# 57
  • София
Все пак, момичето е предоставило материал на лекарите да се упражняват. Сиамски близнаци не се раждат всеки ден. И не мисля, че инцеста има особена вина за случая. Повече от половината деца, които се раждат в арабско-мюсюлманския свят са резултат от инцест (най-често първи братовчеди), при това поколения наред, и на огромното мнозинство от тях нищо им няма.

# 58
Аз искам да питам коя българка ще роди сиамски близнаци
Най-вече защитничките на родилката питам.
И кой ще плати всички разноски по спасяването им?

Която не си е следила брменността., а може и да си е следила и  реши да ги запази и да разчита на разделяне, ако са жизнеспособни. Или винаги се абортират?

Няма никаква причина българка или каквато и да е да не забременее със сиамски близнаци. Такава аномалия няма единно мнение защо се случва - всеки случаѝ не е заради раса и инцест.

Кой ще плати е глупав въпрос, приемете, че този случай ще обогати медицината, драги доктори Менгеле.

Между другото има сиамски близнаци със съвсем нормален живот и интелект,  е доколкото е възможно нормален, все пак вече не ги показват в цирка, а само по телевизията.

Апропо - за инцеста, широко е практикуване съвсем доскоро между първи братовчеди в най-цивилизовани страни.

Последна редакция: вт, 30 авг 2016, 14:55 от Iris04

# 59
Не се знае каква е причината. Единственото, което се знае, че има леко завишен процент в югоизточна Азия и Африка.

Общи условия

Активация на акаунт