14 г. ромка от Сливен роди сиамски близнаци след кръвосмешение!

• 12 391
  • 144
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ние им пречим, бе Гери, ние, расистите им пречим, защото ги мразим и не им даваме достатъчно пари. Аз ли да ти обяснявам, шовинистка такава!  Crazy

# 91

Циганката, с която лежах в Пирогов преди 2 години, купуваше АМ на бебето си. Струваше доста повече от тези 50 лева, както знаете повечето от вас. Ми не, не го е раждала за 50те лева, категорично.
А за какво може да роди една 14 годишна? Сигурно е било планувано? Или просто случайно? На 14 години?
 На 14 години масово българчетата кандидатстват по гимназиите и учат за матури. Защо масово ромчетата не правят така? Кой им пречи?

Майките и бащите им пречат. Те са били "оженени" на по 13-14 и сега правят същото със своите деца. Няма оправия този модел.
Културни особености. Но накрая ние попълваме чека. И ако изокаме ставаме престъпници.... ooooh!

# 92
Като искат да си спазват културните особености да не чакат на държавата помощи.

# 93
Да им спрат всички възможни помощи, не живеят ли в съответствие със законите. Щом позволяват на малолетното си дете да живее на семейни начала - клъц и помощите за отопление. Само че е изключително трудно доказуемо всичко това.
Ами да, нещо такова ще да е. Пак ви казвам, детските са много малка част от помощите, които получават.
Трябва да има обвързване - детските с училищния успех, не знам дали могат да се обвържат с изискване дъщерята да живее с родителите си.
Ама пак не е по темата, защото ви дадох 2  примера за сиамски близнаци, родени от чистокръвни българи. Едните не са се появили за детето си седмици наред, нищо, че са българи.

# 94
Като искат да си спазват културните особености да не чакат на държавата помощи.
Най сладко е когато си културно особен така, че да имаш само придобивки без задължения.

# 95
Ами държавата е ДЛЪЖНА да се грижи за тези ДЕЦА. . Нелегално е да се забременява на 14, нелегално е да не се завършва гимназия в България. Защо държавата не се грижи и не поеме отговорност, а и ние като общество? Все пак така клонираме проблема.

# 96
... нелегално е да не се завършва гимназия в България.
Не е. Училищното образование е задължително до навършване на шестнайсетгодишна възраст.

# 97
Защо да е длъжна държавата?
Защо ние да сме длъжни да ги изхранваме, а циганката само да ги изтрелва като ракети и после да се жалва? Да са мислили като са ги създавали. Горко им на бедните деца за мизерния живот който водят и средата в която растат.
При циганите няма и грам наченка за оправяне на положението. Те си знаят своето и си го търсят като наследство!

# 98
Все пак така клонираме проблема.
Нали нямаше проблем?
Можело и на всяка българка на 25 години от нормален брак да се случи.
 Сега кво станА иведнъж, Аманче?
И кво беше там-ние сганта и идиотите говорим за проблем, а за теб всичко беше  цветя и рози само пет поста назад.
Сега изведнъж постваш миличък пост как клонираМЕ проблема. Да не вкарваш и себе си в проблема м?
 И държавата изведнъж стана длъжна. Коя е държавата можеш ли да ми обясниш? Аз ли съм държавата или таткото на тези близначета?

# 99
Защо държавата не се грижи и не поеме отговорност, а и ние като общество? Все пак така клонираме проблема.
Аз като част от обществото категорично отказвам да поемам отговорност и да ми се вменява във вина, това че не искам да се грижа за всяко чааве, пръкнало се от малолетна циганка.

# 100
Все пак така клонираме проблема.
Нали нямаше проблем?
Можело и на всяка българка на 25 години от нормален брак да се случи.
 Сега кво станА иведнъж, Аманче?

Geri, коджойнтнати близнаци на всеки може да се случат, родила си си здрави деца, аз обаче още не съм, не ми слагай лоша карма.

Говоря за циклите на раждане на 12-14 годишни, на неграмотни хора без бъдеще. Това не съм го отричала, че е така, нали живея до тези хора.

# 101
  • София
Защо държавата не се грижи и не поеме отговорност, а и ние като общество? Все пак така клонираме проблема.
Аз като част от обществото категорично отказвам да поемам отговорност и да ми се вменява във вина, това че не искам да се грижа за всяко чааве, пръкнало се от малолетна циганка.

Виждаш ли, Амани, виждаш ли, хората вече не се страхуват да си кажат каквото мислят. Wink И до действия ще се стигне, но ти, заслепена и запенена, не разбираш къде е проблема. Не е в "расистите", така да знаеш.

# 102
Проблемът с помощите за малцинствата може да се реши с държавна политика и обвързване на помощите с други условия. И няма да се реши за година, за 100-200 евентуално може да доведе до промяна в светогледа им. Културните и икономически промени се извършват бавно.

# 103
  • Варна
Те хората отдавна не се страхуват да кажат какво мислят, но полза няма. И да, държавата трябва да се намеси, ние може да си приказваме до откат, но само толкова.

# 104
Държавата ще се намеси със сигурност, идват избори. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт