"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 24

• 54 106
  • 727
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте мамчета имам закъснение на цикъла с 6 дни вчера си направих тест шуър чек но освен контролната черта до нея се появи едно розово петно днес повторих теста с първата урина и резултата е подобен но петното седи по-скоро като чертичка опитах да прикача снимка,но за съжаление не успях съжалявам за което. Рано е за гинеколог и въпреки това мислите ли че теста може да е положителен

# 31
  • София
gerinkataa - за да ни покажеш снимката, отиди в сайта на прикачи, прикачи я там и после ни дай тук линка.

# 32
  • София

Според мен като мноого се загледаш , както и на предните ти тестове, сякаш се вижда .... На колко дни закъснение го правиш теста?
закъснение няма

8    Бременност и раждане / Искам бебе / Re: "Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 23   : нд, 21 авг 2016, 22:04
здравейте  Smile на 12.08, 13.08, 14.08 и 19.08, 20.08 правихме опити за бебе по календар лелката трябваше да дойде на 18.08
на 19.08 направих тест на който се появи много бледо розова дебела втора чертичка днес 21.08 лелката дойде но не е както обичайно сега кръвта е много светла и получавам спазми не съм имала ПМС освен болки в гърдите само при допир и най - странно е това че ми става лошо на няколко пъти и аз реших че бебето е станало но сега с тази лелка не знам какво да мисля вие какво мислите 
http://prikachi.com/images.php?images/322/8883322i.jpg

Аз мисля, че теста е отрицателен.

# 33
  • Бургас
С моя кръвен тест 4,2 преди 2 дни , нещо не се спогодихме, днес щях да правя 2-ри но по-скоро ще ми дойде, защото имам зацапване. Другия месец пак съм тук да тръпнем и да се надяваме заедно Simple Smile

# 34
Мерси намерих го ето силно се надявам да ме зарадвате  Tired Tired

Последна редакция: ср, 31 авг 2016, 10:14 от gerinkataa

# 35
  • София
gerinkataa - не си постнала линк и недей да пускаш 3 поредни поста един под друг, а редактирай първия ако искаш нещо да добавиш

# 36
http://prikachi.com/images.php?images/45/8896045Q.jpg много се извинявам просто нещо се обърках,  Съжалявам много

# 37
  • София
според мен този тест е навалиден, това като черта което се вижда по-плътното е прекалено близко до контролната линия. Направи нов тест

# 38
adrianaI - aз нещо се обърках, но ако си имала кървене, преди това положителен тест и сега пак някаква черта, кървенето спряло ли е?
Пусни си кръвни тестове, това не е добре да е имало кървене, след това чертите да са пак така бледи.
Пусни, за да знаеш има ли бременност и дали тя се развива.

Освен ако не съм те разбрала правилно. Ако искаш обясни всичко пак в отделен пост по-събрано. Кога ти започна последната менструация, на колко дни ти идва, редовен ли е цикъла, кога си имала това кървене и първия тест с бледа черта, свършило ли е или продължава и т.н.т.

цикалът не е много редовен така
май месец дойде на 17 продължи 6-7 дни
юни 20 прод. 6-7 дни
юли 21 прод.6-7 дни
август 21 прод. 8 дни
правихме бебе на 12,13,14,19,20,26,27  последния цикъл беше с много червен цвят и много малко към 4 ден само зацапваше
оффф вече нз какво става  Confused

# 39
  • София
прдължителността на кървенето не ме интересува, а колко е горе долу времето между началото на кървенето до началото на следващото кървене.

Така, теб ти е дошло на 21-ви август, сега предполагам го чакаш на 20-ти септ., пишеш че последното кървене е било саом 4 дни, но по-горе си писала, че е било 8дни.

Но долу горе схванах картинката, според мен не си бременна, но отиди до която и да е лаборатория и си пусни кръвен тест, защото 1-во - ти си притеснена, 2-ро имаш някакви черти на тестовете, които може и да са изпарителни, но това те притеснява повече и 3-то ако имаш някакви останки от чхг в теб след това кървене, може да се наложи да посетиш доктор.

Пусни кръвния тест за бременност, той ще ти даде отговори.
Пиши ни после резултата или мнението на лекаря, ако направо отидеш.

# 40
прдължителността на кървенето не ме интересува, а колко е горе долу времето между началото на кървенето до началото на следващото кървене.

Така, теб ти е дошло на 21-ви август, сега предполагам го чакаш на 20-ти септ., пишеш че последното кървене е било саом 4 дни, но по-горе си писала, че е било 8дни.

Но долу горе схванах картинката, според мен не си бременна, но отиди до която и да е лаборатория и си пусни кръвен тест, защото 1-во - ти си притеснена, 2-ро имаш някакви черти на тестовете, които може и да са изпарителни, но това те притеснява повече и 3-то ако имаш някакви останки от чхг в теб след това кървене, може да се наложи да посетиш доктор.

Пусни кръвния тест за бременност, той ще ти даде отговори.
Пиши ни после резултата или мнението на лекаря, ако направо отидеш.

значи последната мен.беше 8 дни първите дни много слабо до 4 ден след това само зацапване
май на 29 ден
юни на 35 ден
юли на 32 ден
август на 32 ден

# 41
  • София
да, разбрах аз, както и написах по-горе
съветите са ми същите - кръвен тест и ако е ++ - лекар
а ако е -- - продължавате
и ако пак е така някоя менструация, отиди на лекар

Оскъдния цикъл може да от много неща, включително ако не си имала О, на хормонално ниво и т.н.т.

Докато не предприемеш нещо да разбереш какво ти е, повече няма какво да коментираме Simple Smile
Късмет и дано скоро имаш някакъв резултат

# 42
да, разбрах аз, както и написах по-горе
съветите са ми същите - кръвен тест и ако е ++ - лекар
а ако е -- - продължавате
и ако пак е така някоя менструация, отиди на лекар

Оскъдния цикъл може да от много неща, включително ако не си имала О, на хормонално ниво и т.н.т.

Докато не предприемеш нещо да разбереш какво ти е, повече няма какво да коментираме Simple Smile
Късмет и дано скоро имаш някакъв резултат

благодаря за вниманието  Heart Eyes

# 43
Момичета как се казва първият медикамент и какво е неговото предназначение , знаете ли ?

# 44
Здравейте, момичета... днес съм в 33-тия ден от последния цикъл.. според вас бременна ли съм !? 

http://prikachi.com/images.php?images/248/8896248G.jpg

Общи условия

Активация на акаунт