"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 24

• 54 106
  • 727
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Да! Тихичко честито!

# 46
А кръвен тест да правя ли ? Или направо при гинеколога ?!  Shocked

Здравейте, момичета... днес съм в 33-тия ден от последния цикъл.. според вас бременна ли съм !? 

http://prikachi.com/images.php?images/248/8896248G.jpg

# 47
Според мен няма нужда от кръвен, виж каква ти е хубава чертичката. Направо след 10-ина дни при гинеколог! Честито и успех до финала!  Heart Eyes

# 48
Толкова ли дългооо трябва да чакам за гинеколога ?! 10 дни !? Shocked

Според мен няма нужда от кръвен, виж каква ти е хубава чертичката. Направо след 10-ина дни при гинеколог! Честито и успех до финала!  Heart Eyes

# 49
  • София
ако ти е редовен цикъла и имаш 10 дни закънение - отиди на лекар вече

За рецептата - не мога да прочета първото, което е изписано

# 50
Здравейте, момичета... днес съм в 33-тия ден от последния цикъл.. според вас бременна ли съм !? 

http://prikachi.com/images.php?images/248/8896248G.jpg

Честито и лека бременност  Hug

# 51
Здравейте, последното ми включване беше със снимка на тест за бременност в деня на очаквания цикъл, който задружно определихме като положителен, но за съжаление щастието ми бе кратко. На 3-тия ден от закъснението прокървих. Въпреки че съм на почивка в чужбина, изтърчах за преглед - д-ра каза че нищо не вижда и ме прати на кръвен, резултата е 7.7 - каза ми че по всяка вероятност е било химическа бременност и да очаквам по-продължителен и силен цикъл. Обаче след 2 дни кървенето съвсем спря! Някой някаква идея дали това е нормално?  Ще мога да ида на лекар чак след 2 седмици когато се прибера в БГ...

# 52
  • София
Направи пак тест, ако е положителен, пак кръвен.
Не е шега работа, може да не ти се е изчистило добре. Болки имаш ли?

# 53
Момичета как се казва първият медикамент и какво е неговото предназначение , знаете ли ?

Прилича ми на Еутирокс(в дозировка 25мкг), изписва се за регулиране на хормоните на щитовидната жлеза, може би високо TSH, съответно би трябвало да е назначен от ендокринолог.

# 54
Направи пак тест, ако е положителен, пак кръвен.
Не е шега работа, може да не ти се е изчистило добре. Болки имаш ли?
Правих днес сутринта тест, отрицателен е. Никакви болки нямам за момента. Чух се със сестрата на моя д-р в БГ и каза да се успокоя че нямало нищо притеснително, щом кръвния ми бил толкова нисък...

# 55
  • София
въпроса е, че след биохимична бременност идва цикъла като нормален или леко по-обилен такъв, а не спира ей така за 2 дни, но щом са ти казали мед. лица че е ок - сигурно всичко е наред.
Приятна почивка Simple Smile

# 56
Мда и мен това ме притеснява, навсякъде пише че е повече а не по-малко Sad

# 57
Deyalia, аз съм имала биохимична - на 14 ден след доказана О имах ЧХГ 6 (което между другото Престо засече с много, много бледа черта), два дни по-късно беше 2. Цикълът ми не е бил по-обилен, а беше както обикновено тогава сравнително оскъден Peace Дано всичко мине добре при теб!

Последна редакция: чт, 01 сеп 2016, 15:52 от Фиффи

# 58
А какво е биохимична бременност ?! Връщам се от два прегледа и никой не можа да ми потвърди дали съм бременна (въпреки розовата черта   http://prikachi.com/images.php?images/248/8896248G.jpg    ) След седмица пак да отида  Tired 

# 59
При такава чертичка как да не си  Simple Smile. Ако е много ранна бременност може още да не се вижда на ехо. Какво да ти казват, то се вижда.

Общи условия

Активация на акаунт