"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 24

• 54 106
  • 727
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Вивяна подкрепям Денси, явно наистина са били изпарителни.
Ако искаш ни ги снимай

# 691
Здравейте момичета ! Имам едно питане дано да е за тази групичка  Praynig , та да обясня накратко: на 27.08. правихме инсеминация с пиене на хормонални хапчета(дуфастон и прочие), да обаче тя беше неуспешна и на 18.09. ми дойде лелката до 22.09, след това правихме опити в различни дни, като този път се постарах да не мисля и да не изчислявам, че вече много се побърках-както и да е, от вчера ме понаболява като придърпване в яйчниците и имах леко зацапване, а е рано да ми идва пак МЦ чак към 14-15.10. Мислите ли , че може да имам повод да се зарадвам тихичко или просто това е някой полудял хормон . Thinking

# 692
  • София
еми всичко може да е, щом сте правили опити, нямаш запушени тръби и спермограмата на мъжа ти е ок, то ти си 50 на 50 бременна или не.
По принцип 7 дни след О, което при теб е точно около днес почват при мен ПМС, така че може и това да е

# 693
еми всичко може да е, щом сте правили опити, нямаш запушени тръби и спермограмата на мъжа ти е ок, то ти си 50 на 50 бременна или не.
По принцип 7 дни след О, което при теб е точно около днес почват при мен ПМС, така че може и това да е
Усъмних се защото до сега никога не съм имала такова съвсем леко и дискретно зацапване, а иначе при мен ПМС е един ден преди , в първият ден на ц. и един ден след, и е ужасно- много болки, гадене и ужас .  Питам тук защото маже и вие да сте имали леко зацапване и да знаете на какво се дължи: хормони, ПМС, киста или  ++++. Дано съмнението се окаже положителни две черти.

# 694
  • София
случвало се е при бременност, случвало се е и да няма бременност.
След още 5 дни направи тест. дано да е положителен Simple Smile

# 695
Момичета помагайте! Вчера трябваше да ми дойде и си направих тест и беше +++. Този път го приех спокойно, да бях много щастлива, но много спокойна, че сега всичко ще е наред.
Тази вечер обаче имах кървене(кафяво, не много и за сега еднократно на бельото). Звъннах на АГ-то си, който ме успокои, че може и да не е страшно. Посъветва ме да не спирам Дуфастона, а да го увелича на 2х2 и утре на кръвен тест.
Само да припомня, че мин. месец имах биохимична и сега много се надяван да не стане пак така. Съвети? Идеи? Rolling Eyes
Аз лично мисля, че май няма да се получи, но не мога да спра да се надявам. Това, което ме радва, е че съм очудващи спокойна, което е напълно не характерно за мен...

Последна редакция: пт, 07 окт 2016, 20:14 от mekroni

# 696
  • София
Дуфастона е ок, почивай, това е, ако ще е биохимична нищо не можеш да направиш!
Пожелавам късмет Simple Smile

# 697
Целувки! Благодаря! Утре ще пиша след кръвния. Дано всичко е наред

# 698
Дано притесненията ми са напразни. Връщам се от цибалаб и след хилядите хора дето изчаках, резултата ще е готов към 16:00 часа. Направих си и втория престо от кутийката, но чертата не е толкова наситена като на първия. А ръждивото зацапване за сега е по-малко от вчера. Но да съм честна, малко поизгубих надежда. Успех на всички bouquet

# 699
Съжалявам за тревогите ти мила, но не се отчайвай, още нищо не се знае. Има момичета , които са имали зацапване през целия първи триместър и въпреки това сега са горди мами. Почивай си засега и гледай да си колкото се може по-спокойна. Стискам ти палци  bouquet

# 700
  • Варна
Здравейте! Често ви чета , но рядко пиша, защото намирам повечето отговори в постовете ви. Но бих желала конкретно да запитам някои неща. Първо малко инфо : на 28 съм, Ц ми е  26-27 дни ( по често 27), последният ми ц започна на 08.09 , което означава че този трябваше да започне на 05.10 . Теста за овулация излезе положителен на 25.09. Правих два теста за бременност, съответно на 05.10 и на 06.10 и двата отр. Та въпросите ми са : възможно ли е да съм ги направила по-рано от необходимото и да считам ли , че няма закъснение все още щом като овулацията е била в перида 25-27.10 ( не знам дължината на моята ЛФ , но ако отговаря на стандарта и е 14 дни ). Май малко объркано стана, надявам се да ме разберете.  Желая на всички лек и ползотворен ден и нека щастието ни се усмихне , с две алени чертички!

# 701
Пепиту, за мен си избързала малко с теста. На 5-6 по мои сметки ти се пада 10-11 ден, когато само кръвен тест би отчел. Просто ову този месец ти е била по-късно. Та има надежда определено, още повече, че не ти е дошло. Много ти стискам палци да ти закъснее към 9 месеца.
Гейзер, благодаря ти! Вдъхна ми надежда. Още чакам резултата, а зацапването от сутринта спря...дано повече не се появи.
 Искам да попитам запознатите може ли от Дуфастон 2х2 да ми спре, ако е тръгнало да ми идва. Питам дали не се радвам напразно, а мислите ми са във всички посоки.

# 702
  • Варна
Благодаря за бързия отговор! Надявам се при теб всичко да е ОК  Hug

# 703
Резултата излезе. За справка посл.ми цикъл и на мен е 08.09, а ову 24-25.09.
 Сега ЧХГ е 439,400. Аз мисля, че е добре но искам и запознатите да кажат. Стискам много палци и на мен и на вас.

# 704
Резултата излезе. За справка посл.ми цикъл и на мен е 08.09, а ову 24-25.09.
 Сега ЧХГ е 439,400. Аз мисля, че е добре но искам и запознатите да кажат. Стискам много палци и на мен и на вас.
И на мен последния ми цикъл дойде на 08.09 и овулацията ми беше уж на същите дати , и трябваше да ми дойде утре, но днес вече започна кафяво течение, така че за съжаления няма да е този месец ... Поздравления за теб , дано всичко да е ОК 😊

Общи условия

Активация на акаунт