"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 24

• 54 106
  • 727
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте момичета,
На мен все още не ми е дошло, вчера след теста с бледата чертичка не съм правила нови тази сутрин, а и няма как да ида на кръвен до Неделя щото си имаме гости братовчеди на мъжа ми и няма как да им се измъкна да отида... Но  мисля утре сутрин пак да пробвам със Sure check писалката.
Постоянно ме боли ниско долу, имам чувството,че все ще ми дойде и отивам до тоал, но нищп, леко течение..
А и незнам кво да правя така като не съм сигурна има ли бебче или не, щото забравям и си пия кафе, утре вечер сме навън и си обичам розе, незнам дали да го пропусна newsm78 а си оправях гардероба вдигам тежки чували, местих си радиатора сама... офф

Ще видим утре сутрин какво ще отчете, че днес не ми се прави тест нещо.. Wink Hug

# 676
  • София
нормално е да имаш пмс болки, ако се притесняваш отиди на лекар.
Купи си неофолик мета ако не пиеш вече и почни, това е мета фолиева киселина,която се усвоява най-добре

# 677
Хм, ами като не съм сигурна дали съм бременна, може след като видя по-хубави чертички да почна или след кръвния тест...
Но иначе болката нее някаква ужасяваща, а просто тъпа болка, ту в  ляво, ту в дясно, одеве пък ме болеше по-ниско корема, но основно е отзад някакси;) Странно, щото до сега така не съм се чувствала( или пък е някакво внушение хахаха)

# 678
  • София
10000% си бременна, на тестовете не се появяват туко така червени черти!
Аз правя тестове от 2г и нито един път не съм имала червена/розова черта.

Стига вече си си мислила неща, казахме ти много пъти, че си бременна, не знам защо не го повярваш просто.  Peace
След още 5 дни отиди на лекар, да се види сакчето, защото ти и без това имаш вече 3-4дни закъснение.

Запази си час от сега, ако не се запазват лесно където си решила да отидеш

# 679
Ами незнам дали да повярвам, щото ако после не е ще съм супер разочарована, но добре ще си запазя час ( а утре сутрин мисля да ида на кръвен) и ще видим какво ще стане...

Embarassed Rolling Eyes Rolling Eyes

# 680
  • София
така, 100% бременност има сега в теб, но как ще се развие за напред, никой не гарантира... не може да имаш положителни тестове и да си мислиш, че не си бременна..
Нали за това са тестовете - да разбереш по-рано че си бременна, за да спреш алкохол, цигари, вредни храни, да си почиваш повече и да предприемеш бързи мерки ако нещо стане.

вместо да се радваш, да си почиваш и да мислиш положително, ти сега стоиш и се чудиш бременна ли си, дали няма да ти дойде и т.н.т. при положение че си бременна.
По-добре ли е да прекарваш дните ти в тревоги? Дори и когато го видиш на ехографа ще си кажеш - аз съм бременна, ама дали ще се развие сърце, дали ще чуя пулс... и пак тревоги, после като чуеш пулс и като ти кажат ела след 1 месец ще го прекараш на тръни дали е още в теб, дали не е спряло да се развива....
Помисли малко, щом отначалото почваш така, как ще завърши всичко.

Стой, лежи си, радвай се на ситуацията, гледай си гостите, ако много те заболи или видиш зацапване, всяка болница с АГ отделение има спешен кабинет - отиди. Това е Simple Smile  Hug

# 681
така, 100% бременност има сега в теб, но как ще се развие за напред, никой не гарантира... не може да имаш положителни тестове и да си мислиш, че не си бременна..
Нали за това са тестовете - да разбереш по-рано че си бременна, за да спреш алкохол, цигари, вредни храни, да си почиваш повече и да предприемеш бързи мерки ако нещо стане.

вместо да се радваш, да си почиваш и да мислиш положително, ти сега стоиш и се чудиш бременна ли си, дали няма да ти дойде и т.н.т. при положение че си бременна.
По-добре ли е да прекарваш дните ти в тревоги? Дори и когато го видиш на ехографа ще си кажеш - аз съм бременна, ама дали ще се развие сърце, дали ще чуя пулс... и пак тревоги, после като чуеш пулс и като ти кажат ела след 1 месец ще го прекараш на тръни дали е още в теб, дали не е спряло да се развива....
Помисли малко, щом отначалото почваш така, как ще завърши всичко.

Стой, лежи си, радвай се на ситуацията, гледай си гостите, ако много те заболи или видиш зацапване, всяка болница с АГ отделение има спешен кабинет - отиди. Това е Simple Smile  Hug

Добре,
Благодаря ти.
Спирам да го мисля сега и скоро време ще пиша с резултат;)))
До скоро  Embarassed Heart Eyes Simple Smile

# 682
Здравейте  момичета, някоя от вас правила ли си е домашен тест със сода и какво ви е мнението?

# 683
  • Варна
Здравейте  момичета, някоя от вас правила ли си е домашен тест със сода и какво ви е мнението?
Не се занимавай с глупости.
Содата кипи повече  ако средата е киселинна, което няма връзка с бременността.

# 684
Здравейте момичета! Искам да споделя нещо много объркващо за мен.С отсранени маточни тръби съм и даже тази година правих два опита инвитро,като с втория забременях,но нещата не се получиха.Тук от няколко дни имам странни симптоми и реших да направя тест за бременност три на брой и трите са с едва забележими бледи чертички,но ги има.....възможни ли е?Днес мисля да дам кръв за да видим какво се случва.Извинете ме,че пиша така хаотично,но съм много объркана.Успен на всички който искат бебчета и благодаря да виманието.Хубав ден!

# 685
  • София
viviqna29 - това е адски странно... А като са отстранени, изходите им откъм матката дали са затворени?
Задължително пускай ЧХГ и то не едно, ами поне 3-4, защото според мен има опасност от извънматочна!
Да не би да имаш скоро слаган прегнил или нещо такова?
Ще се радвам да споделиш какво се случва, това е изключително рядко явление, дори май не съм чувала за такова.
Пожелавам ти целия късмет на света!

# 686
Пуснах ЧХГ и щенчакам резултати те след 14:00 часа и тогава ще пиша

# 687
  • София
Добре, дано е станало чудото.
Възможно е ако не са запушни изходите на тръбите откъм матката и тъй като в малкия таз има едно такова всмукателно налягане да е станало нещо.
Стискам палци и чакам  Praynig

# 688
Е това не мога да си го обясня.0.100 mIU/ml <1/небремнни Ж /;<7/ Защо имам положителни тестове

# 689
Е това не мога да си го обясня.0.100 mIU/ml <1/небремнни Ж /;<7/ Защо имам положителни тестове
Няма как да имаш положителни тестове при липса на тръби. Изпарителни са вероятно чертите. Много момичета напоследък тук ми прави впечатление, че се заблуждават че имат мнооооого бледи черти, както се изразяват и им идва след няколко дни. После пък казват, че са имали биохимична бременност и се успокояват, че могат да забременяват. Да, тя съществува, но не толкова често, колкото се обсъжда тук.
Затова винаги съветваме в темата да се прави кръвен тест и то след закъснение на цикъла. Тези бледи черти ги забравете, за да няма разочарования после. Peace

Общи условия

Активация на акаунт