"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 24

• 54 106
  • 727
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Абсолютно положителен, честито,  знаех си

# 661
Но не е ясно изразена едната, така ли е била на всички? А ако напразно се радвам, но пък и не ми идва,ох...
Ако пусна кръв утре кога има резултат?

# 662
Но не е ясно изразена едната, така ли е била на всички? А ако напразно се радвам, но пък и не ми идва,ох...
Направо си си за честитоооооооо  Hug Има и момичета с по - бледа 2ра чертичка така , че сега спокойствие и отиди при доки  Hug Резултата от чхг теста излиза 2 часа след като си дала кръв и след 2 дена може да го повториш за да видиш как и дали се удвоява  Hug

# 663
Ахм, добре ще пробвам още утре да отидаа:))) Благодаря все пак на всички, на мен ми е супер странно сега, моя хубавец отиде да си тренира и ме остави да направя вечеря...хм специална ще да е тази вечеря:))))

# 664
моят тест престо беше със същата чертичка. Както казват момичетата тук - тихичко честито, стискам палци всичко да е наред и да изкараш чудесна бременност!   Hug

# 665
моят тест престо беше със същата чертичка. Както казват момичетата тук - тихичко честито, стискам палци всичко да е наред и да изкараш чудесна бременност!   Hug

Аа Благодаря, с след това какъв беше окончателния резултат? Бременна ли си?

# 666
За съжаление не, при мен се оказа биохимична бременност и след няколко дни закъснение си ми дойде.
Но теста си беше отчел правилно (положителен),  тъй като след него правих и кръвен който също беше с положителни стойности. Така че не мисля че има грешка  Peace

По моите сметки от датите които си дала, цикълът ти идва средно на 26 дни, последния ти е бил на 8ми септември, което значи че вече си в закъснение, нали така? При това положение, мисля че спокойно можеш да пуснеш кръвен и там със сигурност ще се потвърди.

# 667
Е....да май най-добре ще е с кръвен...Simple Smile
Лека вечер от мен, до скоро

# 668
Brayda, направих тази сутрин, както си и мислех отрицателен е. Лекарите иначе нищо не казаха, 1-та, на 9-ти ден, каза, че не вижда фоликул "сигурно се бил пукнал и е настъпила овулация и затова имам зацапване". Втората, при която ходих на 4-ти ден от зацапването, беше толкова сърдита, че едва не ме наби, тя каза, че "нещата с О били много относителни и не можела да каже настъпила ли е или дали ще настъпи". Тя поне ми назначи изследвания. Прогестерона го правих на 20-ти ден от цикъла. Сега чакам да ми дойде и да правя другите и се надявам много да са наред  Praynig защото грам не ми се тъпче с хормони и други химии. Тестове за О не правя, защото много ме напрягат и обременяват допълнително с това следене на часове, да не пия вода, да не ходя до WC... Освен това си мислех, че може да се случат нещата и без такива работи, доста примери имам около себе си. Е, явно ще трябва да почна да правя, пък дано успея да я засека. Иначе МЦ си ми идва единия месец на 25-27 дни, другият месец на 27-29 дни, редуват се и съм като часовник. Последно такова закъснение съм имала преди 10 години... закъсня ми с 10 дни. Ядосвам се, защото точно в този момент трябваше пак да става, да се филмирам още повече, че нещо не е наред!!!  #Cussing out 
 offtopic Темата не е за това, но все пак, ако ходите при лекар, от който наистина сте доволни, препоръчайте ми, моля, защото ми омръзна да обикалям от кабинет на кабинет!  bouquet

# 669
  • София
Кети9 - колко ти беше прогестерона на 20-тия ден?
Ако ти трябва лекар за проследяване на овулация и си от софия отиди в някоя репродуктивна клиника, там докторите не правят само инвитро, ами вземат нещата в ръце, изследват всичко, казват дали и къде е проблема и се работи по него.

# 670
Brayda, 59,3 nmol/ml това пише на резултатите. Иначе в коя клиника да отида, Щерев добре ли е..? Малинов е до нас, но и там не ги знам какви са. Не знам вече къде да ходя  Sad дано да нямам и проблеми де, но все някъде трябва да си избера да ходя.

# 671
Пробвай Надежда или Щерев. Peace
Темата обаче е за други въпроси, моля спазвайте правилата.

# 672
Извинявам се и благодаря!  bouquet

# 673
Аз лично и не само аз съм много доволна от д-р Гагова. Невероятна жена е и много добър доктор.

# 674
  • София
Да повторя Денси, че това не е тема за доктори и от кой сме доволни.
Тази информация може на ЛС да се споделя или има теми за бял и черен списък на лекари.

Общи условия

Активация на акаунт