Отговори
# 720
Скрит текст:
Не се бях сетила, че Дефне може да избяга  ooooh! Браво Гале  Hug Hug Hug
Да поразсъждаваме върху този вариант  Laughing

Какво чудо се задава  Tired

И 2-та ми сериала в най-гадните дни ... Tired
"Гордиев възел" защо го няма в програмата? Нали уж започва от 22.09?
Кьосем е сложена на мястото на Възела в четвъртък на тази схема, но те не го ли излъчват по Стар "Кьосем", а не по Фокс, както в тази схема? Момичетата в темата на Възела говорят за 22 септември, но май инфото не е потвърдено официално още.

# 721
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

А той нямаше време да се сети да говори с нея, щото беше зает да я притиска по ъглите и да я кара да се изчервява  Mr. Green  hahaha

Ирка Hug

Joy Joy Joy Joy Joy
Виви много точно го формулира  hahaha hahaha hahaha hahaha
ама то от чок мерак  беше всичко  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 722

Преброяването на дивите зайци започна - отбор Дефне, отбор Йомер! Аз все ще развалям статистиката, щото няма да спра да скачам от един отбор в друг. И единият разбирам, и другият разбирам; и единият ме ядосва, и другият ме ядосва, само едно е постоянно, заедно много ги обичам!

Peace  И аз съм  от ничий отбор. И не мога да застана категорично нито зад Йомер, нито зад Дефне. Доверявам се на  Мерич ханъм  и Шенол, особенно.  Дано не ме разочароват  сега  . Grinning
Дефомите  в отделни моменти ги разбирам. Ако бяха 20 епизода е ясно - истината излиза наяве и поведението им може би щеше да е друго, кой знае  newsm78  и това не е сигурно.
Но за 50 епизода с  разкриването  на тайната  Мерич трябваше или да приключи или да предложи друга интрига.
Сезон втори се задава. След ,,хаоса ,, за който говори Баръш ще ни предложат още Дефмерски сцени премесени с  ревност, болка,  но и любов, страстни погледи  и ....още нещо hahaha

# 723

А той нямаше време да се сети да говори с нея, щото беше зает да я притиска по ъглите и да я кара да се изчервява  Mr. Green  hahaha

Ирка Hug

Joy Joy Joy Joy Joy
Виви много точно го формулира  hahaha hahaha hahaha hahaha
ама то от чок мерак  беше всичко  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ама много сладко я смущаваше винаги.
Но колкото пъти я притисна да говорят сериозно, тя бягаше. И Дефне щеше да бяга от връзка докрая, ако Йомер не се беше предал и не беше решил да не я притиска. Тя показа сила в бягството и накрая леденият принц се предаде. Аз така виждам тези моменти, считам, че повече натиск от страна на Йомер нямаше да сломи нейната съпротива. Тя се сломи накрая на сватбата от неговото доверие и надежда за безоблачно бъдеще.

# 724
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Тя се сломи накрая на сватбата от неговото доверие и надежда за безоблачно бъдеще.

Дани   Hug и ти си права  Peace
тя наистина при всяко притискане от страна на Йомер бягаше  Thinking и точно безрезервното му доверие, гласувано й на прага на новия им живот, за нея беше повече от ясно, че той я приема с всичките й тайни  Naughty и точно това "развърза" езика й  Naughty

# 725
Коте  Hug
Равностоен мач между двата отбора. Да завършим наравно, викам аз, в края на втори сезон - мир и щастие под общия им покрив с десетина Дефмерчета. Grinning

И каката след головете на сватбата вкара още няколко с последните си снимки в Инста от тази сутрин - Боре е харесал и трите, а Мюдюр предателски е позирал с нея.

И трябва да ѝ призная, качила е самоделно тийзърче към "Зълвичката", което е доста интересно и забавно.
https://www.instagram.com/p/BKDJobOjQ1m/?taken-by=gupseo

# 726
Скрит текст:
Не се бях сетила, че Дефне може да избяга  ooooh! Браво Гале  Hug Hug Hug
Да поразсъждаваме върху този вариант  Laughing

Какво чудо се задава  Tired

И 2-та ми сериала в най-гадните дни ... Tired
"Гордиев възел" защо го няма в програмата? Нали уж започва от 22.09?
Кьосем е сложена на мястото на Възела в четвъртък на тази схема, но те не го ли излъчват по Стар "Кьосем", а не по Фокс, както в тази схема? Момичетата в темата на Възела говорят за 22 септември, но май инфото не е потвърдено официално още.
Обществото е в Четвъртък,затова сигурно Кьосема ще е във Вторник  Peace

Нали се говори,че Белчим ще е в началните епизоди само и после напускала  Peace та може и да са малко епизоди новия сезон и да го приключат

# 727

hahaha  hahaha  hahaha  hahaha  hahaha  hahaha

# 728

И трябва да ѝ призная, качила е самоделно тийзърче към "Зълвичката", което е доста интересно и забавно.
Дани  Hug ти да не вземеш да харесаш този неповторим талант Mr. Green молим те  Praynig
Какво му е забавното  ooooh! един нос и доста изкуствена коса  #Crazy
Признавам и обаче, че я бива  Peace на гърба на Боце става все по-известна и това си е  doh, разбира се с негово знание и съгласие  Rolling Eyes

# 729
Скрит текст:

Дани  Hug ти да не вземеш да харесаш този неповторим талант Mr. Green молим те  Praynig
Признавам и обаче, че я бива  Peace на гърба на Боце става все по-известна и това си е  doh, разбира се с негово знание и съгласие
Про  Hug  Joy Joy Joy Тя в гръб бе, затова ми хареса!

# 730
  • София
Здравейте! Hug Hug Hug

Тази седмица вече трябва да имаме фраг.

И аз си сменям често отбора, което е нормално. Веднъж ми харесват постъпките/ реакциите на Йомер, друг път на Дафне. Peace

# 731
Скрит текст:

Признавам и обаче, че я бива  Peace на гърба на Боце става все по-известна и това си е  doh, разбира се с негово знание и съгласие
Про  Hug  Joy Joy Joy Тя в гръб бе, затова ми хареса!
Гръб, гръб ама носо го видех  Mr. Green

# 732
Здравейте   Hug Hug Hug Hug Hug
Най-тъпото е,че не е редно каката да се издига на гърба на Борето и би трябвало той да не и разрешава.
Дано имаме фрагман.

# 733
  • Perla
Здравейте! Hug

Скрит текст:
Ирка  Hug, наглеждаш си ни ти  Laughing

Илде  Hug, то фотки няма, ти за фраг мрънкаш  Joy  Joy  Joy

Дани  Hug, Котелина  Hug, Ели  Hug, Галя  Hug

Аз пък съм от отбор Дефне,   и смятам, че ако Йо не беше такъв темерутчо щеше да знае за истината и то от самата Дефне, тя криеше единствено само, за да го предпази и да не разруши света му   Sad Та така, Йо, ако ще ми се прави на жертва в първите серии много ще ме ядоса, да си знае  Mr. Green   Naughty Да се стяга, коскоджамити мъж, пък в депресия ще ми изпада  Stop  Mr. Green

Виви  Hug  smile3521 smile3521
И аз съм отбор фръцла, всъщност винаги съм била  Joy  Joy  Joy Само си мисля, че Дафа криеше истината освен заради изброеното от Виви и заради страха си от Йомер. А той наред с всичко друго никога не се запита защо тя се страхува да говори с него и къде е причината за нейните страхове и несигурност. Може би защото е свикнал неговото АЗ да е единствено важното  Mr. Green Фръцльо  Joy  Joy  Joy

Диде  Peace  Бих добавила, че съм съгласна и с постовете на Виви и Котелина, че ако Йомер искаше наистина да разбере тайната на Дефне, отдавна да го беше направил.

Гале, Йомер не е толкова безгрешен още от самото начало- защо се съгласяваше да ходи на срещи, уредени от леля му, знаейки, че тя иска да го ожени? После видя едно непознато момиче, повлече го за ръката, целуна го, без да го знае и познава и без то да му е разрешило. И защо- за да се освободи от друга жена, с която доброволно отиде на среща.

Брей, каката и Борко направо се забавиха! Две седмици май минаха, откакто не са засвидетелствали  мутлулука си  Mr. GreenГледах клипчетата, качени в инстаграма ѝ. Ами всичките са откачалки като нея. Mr. Green

# 734
Фрагманът идвал! А дано да е скоро и дано този път да е истина. Има такъв профил в Инстаграм kralinsanerhan, само че е личен и не може да се види каченото в него.

Общи условия

Активация на акаунт