Отговори
# 705
Добро утро, мили момичета!  Hug

Включвам се рано, защото ми се мрънка - искам фраг, промо, повече снимки, нещо.

Да кимна под последните нощни постове на Галиданчето и Дидито. Peace
Този мач отбор Дефне срещу отбор Йомер го играем отдавна и някои като мен постоянно сменят отбори. Аз все се чудя в кой отбор искам да съм. Разбирам Йомер, ако е сърдит на целия свят, че е бил лъган, защото на всички им беше ясно колко не обича лъжата; разбирам и Дефне, която от страх да не го загуби, го лъга цяла година. Ще го разбера Йомер, ако не иска да прости в началото, ще разбера Дефне, ако страда и е огорчена от непростителността му, защото тя наистина доказа любовта си.

Само не искам зъл Йомер, който е жесток с жената, която толкова го обича. Ако в поведението му освен болка, има и ненавист, презрение и отвращение - това не е моят Йомер.

Хубав ден от мен! Hug Hug Hug Искам фраг, промо, снимки, нещо! Mr. Green

# 706
  • в подножието на планината

Добро утро! Hug

Диде, Hug Heart Eyes Дани, Hug Heart Eyes

Аз искам обичащи се Дефмер, но както вървят нещата няма да ги видя скоро, пък и съм убедена, че Мерич ще измисли нещо, дето никога не сме предполагали, че може да се случи... ooooh!

И аз искам фраг, тийзър или промо... Laughing на фотки се нагледах... Mr. Green

# 707
  • near Sofia, Bulgaria
Добро утро, слънчевки!  Hug
Дани  Heart Eyes да кимна и аз под поста ти!  Peace Най-малко това бих искала за Йомер и все още таЯ надежда, че Мерич няма да стигне чак дотам!  Rolling Eyes
Хубав ден ви желая!  Hug

# 708
Хубав ден и от мен!

Е не е фрагман ,но  за сега  поне по някоя снимка ни отпускат

# 709
Добро утро, момичета  Hug

Дани Hug Ели  Hug Гале  Hug Илде  Hug Диди  Hug

Ееее, търпеливи сме ние феновете на Ашка, ама пък те прекаляват вече  Mr. Green да пуснат нещо или поне да кажат кога се очаква да пуснат фраг, та да знаем, да не се надяваме всеки ден напразно  Mr. Green Crossing Arms Naughty

# 710
Хубав ден и от мен!

Тези снимки май съм ги виждала вече, Дефне не беше ли с това потниче в някоя от сериите  newsm78

Аз пък съм от отбор Дефне, и смятам че, ако Йо не беше такъв темерутчо щеше да знае за истината и то от самата Дефне, тя криеше единствено само, за да го предпази и да не разруши света му   Sad Та така, Йо, ако ще ми се прави на жертва в първите серии много ще ме ядоса, да си знае  Mr. Green   Naughty Да се стяга, коскоджамити мъж, пък в депресия ще ми изпада  Stop  Mr. Green

# 711
Хубав ден и от мен!

Тези снимки май съм ги виждала вече, Дефне не беше ли с това потниче в някоя от сериите  newsm78

Аз пък съм от отбор Дефне, и смятам че, ако Йо не беше такъв темерутчо щеше да знае за истината и то от самата Дефне, тя криеше единствено само, за да го предпази и да не разруши света му   Sad Та така, Йо, ако ще ми се прави на жертва в първите серии много ще ме ядоса, да си знае  Mr. Green   Naughty Да се стяга, коскоджамити мъж, пък в депресия ще ми изпада  Stop  Mr. Green
Peace  Много обичам различните гледни точки!

И аз мисля, че съм виждала снимките. Така е облечена май, когато Йомко отива в махалата, а тя чопли семки с тайфата и той ѝ се обяснява в любов - а бе малко силно казано, че ѝ се обяснява в любов, по-скоро я успокоява, че той вече е сигурен! Mr. Green

# 712
  • У Диспансера ...♥♥♥
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=940788.new#new
Новата тема  Hug Hug Hug Hug

# 713
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет сладурки

Диде  Hug Heart Eyes Дани Hug Heart Eyes  Илде  Hug Heart Eyes Гале  Hug Heart Eyes  Ели  Hug Heart Eyes  и Виви  Hug Heart Eyes

Аз пък съм от отбор Дефне, и смятам че, ако Йо не беше такъв темерутчо щеше да знае за истината и то от самата Дефне, тя криеше единствено само, за да го предпази и да не разруши света му   Sad Та така, Йо, ако ще ми се прави на жертва в първите серии много ще ме ядоса, да си знае  Mr. Green   Naughty Да се стяга, коскоджамити мъж, пък в депресия ще ми изпада  Stop  Mr. Green

Виви изцяло съм съгласна с поста ти  Peace
Ако Йомер бей чак толкова много искаше да разбере какво крие Дафина от него, отдавна да го е направил  Naughty. Има ли желание, ще намери и начин  Crossing Arms. Можеше да я притисне и тя хайвана всичко щеше да си изпее  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ирка   Hug Heart Eyes

# 714
Не се бях сетила, че Дефне може да избяга  ooooh! Браво Гале  Hug Hug Hug
Да поразсъждаваме върху този вариант  Laughing

Какво чудо се задава  Tired

И 2-та ми сериала в най-гадните дни ... Tired
"Гордиев възел" защо го няма в програмата? Нали уж започва от 22.09?

# 715
  • в подножието на планината

Гале, Hug Heart Eyes Елини, Hug Heart Eyes Виви, Hug Heart Eyes Ирче, Hug Heart Eyes Котелина, Hug Heart Eyes

Да започне сезона и ще реша от кой отбор съм... Mr. Green

# 716
Ирка  Hug, наглеждаш си ни ти  Laughing

Илде  Hug, то фотки няма, ти за фраг мрънкаш  Joy  Joy  Joy

Дани  Hug, Котелина  Hug, Ели  Hug, Галя  Hug

Аз пък съм от отбор Дефне,   и смятам, че ако Йо не беше такъв темерутчо щеше да знае за истината и то от самата Дефне, тя криеше единствено само, за да го предпази и да не разруши света му   Sad Та така, Йо, ако ще ми се прави на жертва в първите серии много ще ме ядоса, да си знае  Mr. Green   Naughty Да се стяга, коскоджамити мъж, пък в депресия ще ми изпада  Stop  Mr. Green

Виви  Hug  smile3521 smile3521
И аз съм отбор фръцла, всъщност винаги съм била  Joy  Joy  Joy Само си мисля, че Дафа криеше истината освен заради изброеното от Виви и заради страха си от Йомер. А той наред с всичко друго никога не се запита защо тя се страхува да говори с него и къде е причината за нейните страхове и несигурност. Може би защото е свикнал неговото АЗ да е единствено важното  Mr. Green Фръцльо  Joy  Joy  Joy

# 717
  • near Sofia, Bulgaria
Аз не искам да се причислявям към отбори, но сега като гледам повторно сериите, ми прави впечатление, че Йомер хич не е толкова бял и невинен!  Naughty Знаем как преметна Транба за скиците, после случката с дефилето на Гало и слуха за Вани, върна си на Суде със съобщението, а и на Дефне не остава длъжен, когато се опитва да му прави номерца!  Peace Та да си опича акъла и да не се прави дълго на обиден, че конкуренцията не спи!  Naughty Mr. Green

# 718
Да ви напрегръщам отново и аз всичките  Hug Hug Hug

Преброяването на дивите зайци започна - отбор Дефне, отбор Йомер! Аз все ще развалям статистиката, щото няма да спра да скачам от един отбор в друг. И единият разбирам, и другият разбирам; и единият ме ядосва, и другият ме ядосва, само едно е постоянно, заедно много ги обичам!

Ирка отново е готова с местенце за разпалените ни страсти!  Hug Hug Hug

# 719
Диди,  страх, да и то голям, и как няма като стои това Безгрешно чудо на природата пред Дефо( която и по име си е грешка, дефект)  Joy Joy
Котелина   Hug
А той нямаше време да се сети да говори с нея, щото беше зает да я притиска по ъглите и да я кара да се изчервява  Mr. Green  hahaha

Ирка Hug

Общи условия

Активация на акаунт