След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -190

• 25 568
  • 747
  •   1
Отговори
# 735
  • near Sofia, Bulgaria
Мерабааа!  Hug
И аз не мисля да си развалям настроението с голямата звИздЪ  Naughty чакам си сериала, друго не ме вълнува!  Crossing Arms Wink

# 736

От Габи,  Hug
Дано ги видим и без фотошоп така

# 737
Е, аз не съм сигурна, че мога да се сдържа и да нея коментирам Blush, като ме издразни с нещо и когато го изкоментирам в темата се успокоявам  Mr. Green  По същия начин е и, когато Мерич ханъм ме ядоса, като терапия се явява темата, за да не си тровя нервите  hahaha hahaha

# 738
Под снимката на СТАР ТВ коментарите са за фрагман и снимки.

И аз се нареждам за тях
Joy Joy Joy Joy

# 739
Е, аз не съм сигурна, че мога да се сдържа и да нея коментирам Blush, като ме издразни с нещо и когато го изкоментирам в темата се успокоявам  Mr. Green  По същия начин е и, когато Мерич ханъм ме ядоса, като терапия се явява темата, за да не си тровя нервите  hahaha hahaha
Виви  Hug Коментирай си я, разбира се! Кой знае какви магарии може да измисли още и да си заслужи всички коментари! За всичко имаме сили ний, и Ашка да си коментираме, и Гупа! Жената е комедиантка, може да ни развесели с още нещо! smile3521 smile3503

# 740
  • Perla
Нали сутринта се коментираше разликата в ръста на Елка и Боре, ето илюстрация, която нагледно показва колко си подхождат и ръстово  Heart Eyes
 Heart Eyes много са сладки, кога ли Мерич ще ни позволи да видим отново такава сладка прегръдка  ooooh!

Много са си тамам, дори! Всичкото им е тамам! И си чакам хубавите прегръдчици, пък ако са елбарски, още по- добре! Искам ги напук на всичкото!
Пасионос си е пак на същото място, интериорът е променен
Дани така и трябва. Все пак гледаме Баръш и Елчин.

И аз спирам да я отразявам тая.Животът си е техен

[
Скрит текст:
i]Идват ....идват, ние ги очакваме, ама да бяха пуснали едно резюме и още един два фрага Mr. Green[/i]

Много са си тамън Елчин в обятията на Баръш hahaha Peace

Ели, аз не разпознава Пасионис в това място  newsm78
И то хубаво да я изхвърлим тая от мислите си, от темата и т.н. , ама тя наднича от всяко кьоше, бе!  Mr. Green Ама и аз се присъединявам към групата- пълен игнор на тоя кърлеж!

От Габи,  Hug
Дано ги видим и без фотошоп така

Ха, писали сме едновременно какво искаме да видим без фотошоп Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Освен и ние, като феновете в туитър, да си напълним темата с красивите ни дефмери  Laughing

# 741
Peace Mr. Green

# 742
Peace Mr. Green
Аз и тук ще сменям отборите. Веднъж ще съм пълен игнор, друг път ще си успокоявам нервите, кога както дойде. Но засега съм в отбора пълен игнор - достатъчно време ѝ отделих! Mr. Green

# 743
Peace Mr. Green

smile3521 smile3521  Що да не я коментирам, понякога от сърце ме разсмива с глупостите си  hahaha  hahaha  hahaha

# 744
  • Perla

ЕЕ, това няма как да не го споделя!  Peace

# 745

ЕЕ, това няма как да не го споделя!  Peace
Точно  Peace Joy

# 746

ЕЕ, това няма как да не го споделя!  Peace
Ама сме си взели умни мъже значи! newsm03

А относно Боре - и той скоро ще смени оценката за себе си! Wink

Последна редакция: чт, 15 сеп 2016, 14:53 от Дданни

# 747