След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -190

• 25 573
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
Скрит текст:
Дани  Hug

То и аз Фуркан не го харесах е началото  Mr. Green много ми беше грозничък  hahaha ма сега като че ли свикнах и ми е чаровен  Peace това ми е достатъчно,не ми трябва някакъв красавец да ми се развява по тв-то,за да гледам  Peace
Ми тя и Демет има заслуга,да им паснат ролите,самите те се напаснаха много бързо ...още от 1-ва серия  Peace
Много ми е сладък Фуки  Crazy Crazy Crazy
И на мен! Embarassed Embarassed Embarassed
Ами, Дани, изчерпаха версиите за здравето и, за изгарянето, за алчността и /взема хонорари за незаснети серии  и не ги връща/, за непочтенността и /съди се с разни бивши приятелки/, за разногледството и, сега остава да я дъвчат за хонорари и капризи  Stop Пуста завист човешка  Mr. Green
Ха, ха, добър синтез на напъните на турските жълти журналя! Да видим още какви грехове ще ѝ припишат!

# 721
  • Още у мъглата ...
Габи  Hug, енергийно ашкено кафе, особено с Боре - форева  hahaha

Ами, Дани, изчерпаха версиите за здравето и, за изгарянето, за алчността и /взема хонорари за незаснети серии  и не ги връща/, за непочтенността и /съди се с разни бивши приятелки/, за разногледството и, сега остава да я дъвчат за хонорари и капризи  Stop Пуста завист човешка  Mr. Green

Диде  Hug Heart Eyes Heart Eyes Форева енд ева Laughing Joy Joy

А за Елка, дето казват хората "краката да й я ядат" Whistling Mr. Green Спукаха се да се маймуностват с нея  Whistling ooooh! И да женят Борко Whistling ooooh!

# 722
Скрит текст:
Габи  Hug, енергийно ашкено кафе, особено с Боре - форева  hahaha

Ами, Дани, изчерпаха версиите за здравето и, за изгарянето, за алчността и /взема хонорари за незаснети серии  и не ги връща/, за непочтенността и /съди се с разни бивши приятелки/, за разногледството и, сега остава да я дъвчат за хонорари и капризи  Stop Пуста завист човешка  Mr. Green

Диде  Hug Heart Eyes Heart Eyes Форева енд ева Laughing Joy Joy

А за Елка, дето казват хората "краката да й я ядат" Whistling Mr. Green Спукаха се да се маймуностват с нея  Whistling ooooh! И да женят Борко Whistling ooooh!
Особено второто! Страх ги е да не изпусне хубавата мома! Mr. Green

# 723
  • Perla
Ашка започва и пак се започна из медиите: Елчинка е капризна, на екипът около нея им е писнало от капризите ѝ; понеже е станала звезда, вече не взема 15 хил лири на серия, а 45 хил. лири. Добре, че са медиите да ни кажат колко е лоша Елчинка! Naughty

А тази снимка е от тази сутрин от нейния Инстаграм. "Спокойно, тихо!" казва.

ЕЕЕ, ама то бактъм значи от свободни съчинения! Защо това слънчево момиче, което винаги е толкова усмихнато, с всички, на всички снимки, винаги им е трън в очите! по времето на Курт и Шура пишеха, че Фахрие била капризна и обиждала до сълзи Елчин, ама явно Елка се е научила как да бъде известна! Mr. Green Гаднюхи гадни! Когато оная звИздЪ небесна въведе в заблуждение хиляди фенове на сериала с онзи странен туит, всички мълчаха услужливо, никой не си направи труда да разбере каква е истината! Обаче сега- помията върху Елка - с голямата кофа!Прочетох, че този вестник винаги публикувал неприятни работи за Елчин. И на някого явно доста му пари под краката, колкото повече наближава стартът на сериала!
Обаче смятам, че от екипа на АШК трябва да има официално опровержение, за да не се подронва авторитета на главната им актриса. Пък парите са направо смешни в съпоставка със сумите, които вземат други артисти.

# 724
  • У Диспансера ...♥♥♥
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=942041.new#new
Новата тема  Hug Hug Hug

# 725
Габи  Hug Доре  Hug

Хаха, че взема, защо да не взема толкова, талантлива е Laughing Защо не пишат нещо подобно за Боре, предполагам неговия хонорар не е по-различен от нейния, все пак са ГГ в сериала, ама нали за него има по актуална тема - кога ще се ожении за Ненагледната  ooooh! Mr. Green
А пък за капризите, това е любима тема на журналите - друга такава мишена им е Фахрието с нейните капризи и глезотии  ooooh! #Crazy

# 726
Аз чакам да видя кога госпожата ще благоволи да каже на феновете си изненадата. Да кажем, че не мисли за феновете на Боре, не ѝ пука как ги е смутила с туита си, но своите си фенове кога ще уважи и ще ги ИЗНЕНАДА с изненадата какво я е накарало да изживее един от най-щастливите си мигове! Или вече хвърли бомбата, може да се оттегли тихичко, ни лук яла, ни лук мирисала! Naughty Naughty Naughty

# 727
  • Perla
Аз чакам да видя кога госпожата ще благоволи да каже на феновете си изненадата. Да кажем, че не мисли за феновете на Боре, не ѝ пука как ги е смутила с туита си, но своите си фенове кога ще уважи и ще ги ИЗНЕНАДА с изненадата какво я е накарало да изживее един от най-щастливите си мигове! Или вече хвърли бомбата, може да се оттегли тихичко, ни лук яла, ни лук мирисала! Naughty Naughty Naughty
Чакай си, като нямаш работа! Нали вестниците вече разпространиха новината и нали вече, като видят Баръш, ще го питат кога ще се женят Mr. Green
И пак си мисля за Елка- направо много се ядосах. Абе дойде оня световноизвестен фотограф, когато снимаха рекламата, и направо се влюби в Елчин за два часа, а тия тука какви глупости приказват?! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 728
Не чакай, защото изненада няма  Sunglasses А пък тя май нарочно го направи това, след ония думи на Боре, че когато направи предложение ще бъде лично. А всички знаем, че тогава той беше в Рим  Mr. Green Имам чувството, че когато той в репортаж каже нещо по този въпрос,  тя след това се опитва да му го върне  Rolling Eyes

# 729
Сега пък за хонорарът ли става дума. Нямат спиране жълтите клюкари,издание да има пък какво пишат.
Рейтингов сериал,добре трябва да са платени и не само Елчин.
Що не коментираха на Мерием хонорара дето провали уж голям сценарии или на някои други колко вземат.

Скрит текст:
Не чакай, защото изненада няма  Sunglasses А пък тя май нарочно го направи това, след ония думи на Боре, че когато направи предложение ще бъде лично. А всички знаем, че тогава той беше в Рим  Mr. Green Имам чувството, че когато той в репортаж каже нещо по този въпрос,  тя след това се опитва да му го върне  Rolling Eyes
Той си е виновен ,тая да се изявява така.
Ако Баръш иска много бързо изявите на кака му могат да  престанат,но той мълчаливо я оставя да си прави каквото ще.
Ох smile3511 пак ли за тая дойде думата, съсипваме темата на Ашка, бактън от нея.
smile3505

# 730
Ели, напълно съм съгласна, че той си е виновен и само той може да спре Каката, но какво ли го спира ......... Rolling Eyes

# 731
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Ашка започва и пак се започна из медиите: Елчинка е капризна, на екипът около нея им е писнало от капризите ѝ; понеже е станала звезда, вече не взема 15 хил лири на серия, а 45 хил. лири. Добре, че са медиите да ни кажат колко е лоша Елчинка! Naughty

А тази снимка е от тази сутрин от нейния Инстаграм. "Спокойно, тихо!" казва.

ЕЕЕ, ама то бактъм значи от свободни съчинения! Защо това слънчево момиче, което винаги е толкова усмихнато, с всички, на всички снимки, винаги им е трън в очите! по времето на Курт и Шура пишеха, че Фахрие била капризна и обиждала до сълзи Елчин, ама явно Елка се е научила как да бъде известна! Mr. Green Гаднюхи гадни! Когато оная звИздЪ небесна въведе в заблуждение хиляди фенове на сериала с онзи странен туит, всички мълчаха услужливо, никой не си направи труда да разбере каква е истината! Обаче сега- помията върху Елка - с голямата кофа!Прочетох, че този вестник винаги публикувал неприятни работи за Елчин. И на някого явно доста му пари под краката, колкото повече наближава стартът на сериала!
Обаче смятам, че от екипа на АШК трябва да има официално опровержение, за да не се подронва авторитета на главната им актриса. Пък парите са направо смешни в съпоставка със сумите, които вземат други артисти.

Доре   Hug Heart Eyes
напълно съм съгласна с поста ти  Peace Peace

# 732
В Туитър изобщо не отразяват Гупа вече. Независимо колко се пъне да влезе в устата на хард феновете на Ашка, те негласно и единодушно са възприели тази успешна тактика, така че в Туитър ПР-ът ѝ не работи. Сега и негативна реакция не може да получи от тях. Ние още ѝ се връзваме, ама аз спирам. След този туит само чакам деня и часа, в който ще си получи заслуженото.

# 733
Нали сутринта се коментираше разликата в ръста на Елка и Боре, ето илюстрация, която нагледно показва колко си подхождат и ръстово  Heart Eyes
 Heart Eyes много са сладки, кога ли Мерич ще ни позволи да видим отново такава сладка прегръдка  ooooh!

# 734
Пасионос си е пак на същото място, интериорът е променен
Дани така и трябва. Все пак гледаме Баръш и Елчин.

И аз спирам да я отразявам тая.Животът си е техен

Идват ....идват, ние ги очакваме, ама да бяха пуснали едно резюме и още един два фрага Mr. Green

Много са си тамън Елчин в обятията на Баръш hahaha Peace

Общи условия

Активация на акаунт