Отговори
# 570
И аз мрънка вече за фрагманче.

# 571
Много пусто...... Rolling Eyes

От сета

https://vk.com/kiralikaskstartv?z=video54275770_456239354%2Fa5d717e9c1778f8fa3%2Fpl_wall_-95575917

Последна редакция: пн, 05 сеп 2016, 18:15 от *Виви*

# 572
Привет!
Виви  Peace
В ТТ се шегуват- Ömer'in evi çok seksi lan  

и от днешния сет

Последна редакция: пн, 05 сеп 2016, 19:04 от eliNIM

# 573
Привет!
Виви,още снимки от същото място.
В ТТ се шегуват- Ömer'in evi çok seksi lan 

и от днешния сет

Ели  Hug, хубав басейн, да..... наличието му предлага на Мерич възможност да измисли някоя сцена с Дефне и Йо в него  Crazy Crazy Crazy Само дано наистина този дом е на Йомер, а не на някой от новите попълнения  Mr. Green

# 574
Виви  Hug

Рускините пак са напред с материала Grinning пишат,че 53 епизод вече е сниман.Сега снимали напред.
До обяд снимките са били все още в музея. Баръш си е тръгнал, останали са Елчин и Мюжде.
И уж някоя фенка разбрала от артист в сериала ,че този сезон Пасионис няма да има
newsm78
Скрит текст:

разкошотия е това

Последна редакция: пн, 05 сеп 2016, 19:17 от eliNIM

# 575
  • Perla

И Мюждето се е отчела. Колкото повече снимки пускат, толкова повече   Mr. Green

Виви  Hug

Скрит текст:
Рускините пак са напред с материала Grinning пишат,че 53 епизод вече е сниман.Сега снимали напред.
До обяд снимките са били все още в музея. Баръш си е тръгнал, останали са Елчин и Мюжде.
И уж някоя фенка разбрала от артист в сериала ,че този сезон Пасионис няма да има[/i] newsm78
Скрит текст:

разкошотия е това

Скрит текст:
k

Твърде е възможно да няма Пасионис, която Йомер основава с брат си Синан, който го предаде. Така че е вероятно Йомер да скъса с всичко, което е свързано с това минало.
А колажчето е супер!  Peace

# 576
Нова къща, няма Пасионис, има Памир и Седа - интересно. Много ще ми липсва Пасионис, ако наистина го няма! Ще ми се да е неверен слух.

Обаче ако на героинята на това Мюжденце се падне да целува Йомко, по снимките ѝ си правя извода, че тя няма да се ослушва много.

# 577
Нова къща, няма Пасионис, има Памир и Седа - интересно. Много ще ми липсва Пасионис, ако наистина го няма! Ще ми се да е неверен слух.

Обаче ако на героинята на това Мюжденце се падне да целува Йомко, по снимките ѝ си правя извода, че тя няма да се ослушва много.

Дани  Peace Peace Peace дано не е за него Mr. Green

# 578
  • в подножието на планината

Чета всичко, което пишете и мен ме вълнуват същите въпроси, но не искам да се настройвам още от сега, за нещо, което след това ще се окаже напълно различно, от всичките ми предположения... Rolling Eyes /ама изречение спретнах/... Joy Joy Joy

Тааа...още няма тийзърче... ooooh! Ще чакаме и ще мрънкаме...нема начин... Mr. Green

# 579
Скрит текст:

Дани  Peace Peace Peace дано не е за него Mr. Green
Дано!  Mr. Green  

Аз да бягам да се скрия, преди да съм ядосала Дорито с тази си еретична мисъл! Heart Eyes Wink  Hug

Илденце, мрънкай, мила, на теб мрънкането ти отива! (да цитирам Корай!) Heart Eyes Hug А когато и други мрънкат за нещо, което искам, на мен ми олеква!

Последна редакция: пн, 05 сеп 2016, 20:00 от Дданни

# 580
Аз пък по-нахално искам направо фрагче към първа серия, но май днес няма нищо да получим  Mr. Green Дано поне е по скоро  Praynig Praynig Praynig
То и така умирам от нетърпение и любопитство, не знам как ще издържа, пък като пуснат фрага  ooooh! Mr. Green

Дано наистина това за Пасионис е само слух, че какво ще прави работохолика, ако го няма, освен че ще се отдава на душевни терзания  Mr. Green

# 581
Аз пък по-нахално искам направо фрагче към първа серия, ...
То и така умирам от нетърпение и любопитство, не знам как ще издържа, пък като пуснат фрага  ooooh! Mr. Green

...и аз така  Mr. Green тези снимки ми разпалиха любопитството...Сечо ще да е главна фигура,щом е и в рекламата на Стар  Wink

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 582
Сигурно ли е, че днес ще има фраг  newsm78

# 583
Дано наистина това за Пасионис е само слух, че какво ще прави работохолика, ако го няма, освен че ще се отдава на душевни терзания  Mr. Green
Като гледам къщата идеална за градинарски бизнес Joy Joy Joy

Тери не е сигурно за фрагман, някой беше написал преди ден- два в ТТ.

# 584
Без пасионис ли  newsm78
Къде ще работят  ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт