Страсти в Тоскана - 2 част

• 88 990
  • 495
  •   1
Отговори
# 105
И аз не съм ги чела, тая надежда скоро да ги пуснат! Дано да се получи нещо с петицията!

# 106
  • Козлодуй
И аз не съм ги чела, тая надежда скоро да ги пуснат! Дано да се получи нещо с петицията!
+1
И аз се надявам да го продължат Simple Smile

# 107
Единственото, което ме интересува е какво се случва с Елена  Rolling Eyes?
Отговарям в скрит текст. Ако много те гложди любопитството, чети, ако пък имаш воля да не го отваряш, недей.  Peace

Скрит текст:
Елена се възстановява след падането и постепенно прохожда. Става част от сектата под влиянието на Вероника. По-късно Антонио научава за това. Разочарован е, но все още много я обича. За да не я предаде на полицията, той подава оставка и слага край на връзката с нея.

# 108
Дано да се получи нещо с петицията!

+1

bell, благодаря много за разказите  Hug

# 109
Единственото, което ме интересува е какво се случва с Елена  Rolling Eyes?
Отговарям в скрит текст. Ако много те гложди любопитството, чети, ако пък имаш воля да не го отваряш, недей.  Peace

Скрит текст:
Елена се възстановява след падането и постепенно прохожда. Става част от сектата под влиянието на Вероника. По-късно Антонио научава за това. Разочарован е, но все още много я обича. За да не я предаде на полицията, той подава оставка и слага край на връзката с нея.
Joy bell_87, тук не си налагам волята и затова си прочетох всичко, но ..... определено не ми хареса това развитие за нея  Confused

Всъщност се радвам, че са останали и други не четящи, че да има с кого да предполагаме и коментираме не гледаните серии  Laughing, че то аз да правя предположения, пък останалите да ми викат не си права... не е работа  Laughing

# 110
  определено не ми хареса това развитие за нея  Confused

И на мен не ми харесва. Дано в предстоящия четвърти сезон нещата да тръгнат в друга, по-приятна посока.

# 111
Само да вметна за тези , като мен , които не са гледали първите сезони има ги в Арена.
Днес качиха и част от 3 сезон.

# 112
  • Пловдив
Само да вметна за тези , като мен , които не са гледали първите сезони има ги в Арена.

Чудесна новина, благодаря! А, превод има ли?

# 113
  • Euskal Herria
Те май са от това, което пуснаха по БТВ.

# 114
  • Козлодуй
Каква е тая Арена търсих в гугал намерих кино Арена... Не може ли линк?

# 115
Правят голяма реклама на bTV Lady. Каналът щял да бъде обновен от 17 септември. Питам се дали има шанс да пуснат там продължението на сериала (и то скоро). Да се надяваме!

Отделно от това се опитах да намеря информация за предстоящия четвърти сезон в интернет. Най-актуалната е от края на юли. С Гугъл преводач успях да разбера, че Роберто Фарнези (Алесандро) е дал интервю. В него потвърждава участието си във всички епизоди от четвърти сезон, който ще се снима тази есен и вероятно излъчването му в Италия ще започне през февруари догодина. Според Роберто централно място в новите епизоди ще заемат любовните истории (дано, че втори и трети сезон повече приличаха на трилър). Обещава и "голяма изненада" за зрителите.
Скрит текст:
Много се спекулира за завръщането на Аурора поне в няколко епизода, но той отказва да отговори на този въпрос.

Последна редакция: чт, 15 сеп 2016, 08:53 от bell_87

# 116
Пишеш в гугъл Арена.бг.   Всички серии с бг аудио.

# 117
  • Козлодуй
Пишеш в гугъл Арена.бг.   Всички серии с бг аудио.
Благодаря Simple Smile
p.s. Не можах да с оправя Simple Smile Ще го чакам да го пуснат Simple Smile Благодаря за информацията за БТВ Лейди Simple Smile

Последна редакция: чт, 15 сеп 2016, 12:15 от pvacheva

# 118
Сайтът е аренабг.ком (изписваш го на латиница, сайтът - bg-mamma, явно не разрешава изписването му Rolling Eyes). "Цъкаш" на торенти и в търсачката пишеш името на сериала. Peace Но и аз мисля, че там са само излъчваните по телевизията серии.

# 119
И на мен не ми разреши да го копна.
Да само излъчваните досега серии са, но аз не го бях гледала и го тегля.
Хареса ми, свеж е и е различен.Освен фермата по ТВ и шампионска лига  Laughing , нищо друго не ми хваща окото.
А тази история ,макар, че на места изтърват сюжетната линия, толкова убийства останаха неразкрити и т.н.   

Общи условия

Активация на акаунт