Страсти в Тоскана - 2 част

• 88 506
  • 495
  •   1
Отговори
# 300
 :thinking:daam така  е, качени с ав арена, но нямат сийд и не успях да ги дръпна в придължение на няколко седмици и се отказах. Започнах сезона, разчитайки, че постепенно ще разбера какво се  е случило през втората на половина на предния сезон.

# 301
Според мен не Алесандро е причинил катастрофата. Но докато "сестрата" не каже, всички ще го обвиняват него. Мисля си, че когато са се изравнили двете коли и като са се видели двамата, тя е спряла и му е дала в крайна сметка телефона, а после друга кола я е изблъскала от пътя. 

# 302
Пепи, мисля, че ще се окажеш права. Твоето предположение ми се струва най-логичното обяснение на ситуацията.

# 303
Не ми харесва това, което Астори прави с Теса. Ясно е, че не й мисли доброто, а си преследва някакви свои цели. Теса не е глупава, но сега е емоционално уязвима, затова се влияе от него и не вижда истинските му намерения.
Връщам се към думите на Аурора, че зад гнева се крие любов. Според мен те описват отношенията между Аурора, Алесандро и Теса в момента. Трудно им е да сдържат гнева си, а това може да унищожи любовта между тях. Руджеро, от друга страна, дори да изпитва гняв към Теса заради проваления им брак, не го показва. Вероятно защото е по-зрял и по-добре се владее, но думите и действията му спрямо Теса говорят единствено за неговата загриженост към нея. А за сегашното положение на Теса мисля, че е виновен най-вече Алесандро. Ако толкова не е могъл да стои сам през тези две години, поне да се беше насочил към друга жена. Той знае, че Аурора не е биологично дете на Ева, но е отгледана като равна с двете й дъщери. Трите се считат за сестри, защото са израснали като такива. А той се движи от едната сестра към другата и обратно, застава между тях. Това най-много наранява и Аурора, и Теса.

Последна редакция: вт, 19 юни 2018, 13:07 от bell_87

# 304
Странни са ми действията на Алесандро - сигурна съм, че не е виновен /явно на сестрата още и се губи момента, в който му е дала сама телефона Grinning/, а всичките му действия са като на виновен и мъчещ се да скрие следи. Що си запали колата - лесно щеше да се разбере, че по нея няма боя от другата. А сега върви доказвай, че си невинен.

# 305
явно на сестрата още и се губи момента, в който му е дала сама телефона Grinning
Явно. А на мен снахата на Астори ми изглежда гузна, все си мисля, че е замесена в инцидента.

# 306
Астори направо не мога да го гледам. Що за баща е той? В стремежа да си отмъщава на Аурора (незнайно за какво) жертва спокойствието на собственото си дете. Не вижда ли, че на Теса на й е добре? Той я принуждава да извади на показ най-лошото у себе си и като че ли това го забавлява.

Марция ми харесва като поведение в този сезон.

# 307
Последната серия не съм я гледала и не мога да коментирам. За съжаление се очертава тази седмица да не мога да гледам, имам други по-забавни ангажименти. Надявам се да мога да ги изгледам сериите, когато мога от някъде.

# 308
За съжаление се очертава тази седмица да не мога да гледам, имам други по-забавни ангажименти.
Щом е по хубав повод, разрешава се отсъствие. Simple Smile То май няма и какво толкова да пропуснеш, струва ми се. Като цяло не ми е много интересно и вълнуващо, само се ядосвам на Астори.

# 309
След снощния епизод полковникът все така ме дразни, но Фабио започва да ми харесва.
Споменавала ли съм, че не харесвам Вероника? Е, ако не, да си знаете - не я харесвам!

# 310
Снощи все пак успях да гледам серията /предната не съм/. Фабио не от снощи, а още от преди няколко серии почнах да му симпатизирам. Той всъщност не успя и да ме издразни като цяло. По начало си личи, че не е лош човека - има много хубав поглед. Дори бих казала, че е най-хубавия мъж този сезон.
Гледам, че в крайна сметка Алесандро е в ареста - как стана, че го арестуваха? Заради думите на сестрата ли /така и не ѝ запомних името/?

# 311
Алесандро е в затвора най-вече заради Теса. Тя беше разказала на полицията за инициалите АМ, изписани от Лучия преди да умре. Беше им дала даже снимка на листа, на който Аурора се опитваше да пресъздаде и разтълкува написаното от Лучия. Така че извикаха Аурора да потвърди и тя нямаше друг избор. Алесандро сега смята, че е в затвора, защото Аурора го е пратила там. А полицаите дори го подозират, че е убил и Лучия, пак заради инициалите.

# 312
А всъщност това, което Лучия написа не беше "А", а беше "Л" "М" и още нещо с хиксчета отдолу. Това допълнение на малката чертичка си го добави Аурора и така се получиха инициалите на Алесандро. Честно казано, когато аз видях нарисуваното от Лучия ми заприлича на нещо като карта - като очертания на баири или планини Grinning.

# 313
Е, да, но който иска да види АМ, вижда точно това, нали? И понеже полковникът нави Теса срещу Алесандро и Аурора, тя веднага отиде в полицията, а те само това чакаха и го прибраха в затвора.

# 314
А кой може да е с ЛМ?

Общи условия

Активация на акаунт