Страсти в Тоскана - 2 част

• 88 763
  • 495
  •   1
Отговори
# 390
  • Галифрей
Отдаденост ехе къде ме върна назад във времето.  Паула Питагора ( бабата на сестрите) играеше там една от главните роли ❤

# 391
Ами след 2000 г. го даваха, само помня, че нонстоп ми излизаше в анонсите... но така и не гледах нито една серия, защото много бях изпуснал. Аз съм на принципа да си го хвана отначало ,от еп. 1. Не заглеждам нещо от средата.

# 392
Ооо, Отдаденост ме заковаваше пред тв. Страхотен сериал!

# 393
Бабата на Аурора е сякаш на години като да  й е майка. А сега като се появи и майка й… сякаш е с 5-10 години по-голяма от дъщерите си. Като подбират актрисите не ги ли мислят тези работи?

# 394
За мен като жена са добре подбрани в случая героините - ясно различих трите поколения жени

# 395
Те се различават, но нямат 20 години разлика помежду си. Като правите сметка, че, актрисите, които играят трите дъщери не са под 30 годишни.

# 396
  • Галифрей
Явно са раждали млади. Ева кой знае какви ги е забъркала,не я харесвам. Как може да се държи така ужасно с децата си и после да реве 😒 Що за майка да изостави трите си дъщери на бабата и хайде в Франция и да има друго семейство.
Ох тая блондинка Виоала ми иде да й набия шамарите.

# 397
От 18 септември сериалът ще се излъчва от 22:00 часа.

И аз се чудя що за майка е това…….

# 398
От 18 септември сериалът ще се излъчва от 22:00 часа.….
Очакваше се. Връщат Референдум, Панорама, История БГ.  Даже си мисля, че в петък няма да го дават, заради “В кадър”.

# 399
Тази вечер епизода ще започне след предаване в памет на Гарелов.

# 400
Да, виждам, че има извънредно предаване за Агент Талев. Значи "Вина" ще падне може би...

# 401
В снощния епизод убиха Ева ли?

# 402
Поне това показаха, че я застреля Едоардо в корема.
Не мога да ги разбера тия хора - уж всичко тайна, пък всеки, на всеки споделя. Алесандро познава брат си, ама баш на него казва. Взема си сменения телефон и по нищо не му прави впечатление, че не е неговия. Едоардо пък уж искаше да се оправят нещата с фирмата, с Аурора и хоп... застреля майка ѝ. Ама така ще е,при такава майка, като неговата - то се вижда и тя какви ги е въртяла през годините. Едоардо няма на кой друг да се метне.

# 403
Хмм, даже разказваш неща, които не бях уловил. Че постоянно нещо се разсейвам.
Тази вечер нямаше "Страсти в Тоскана", в петък също няма да има, цялата идна седмица няма да има, май чак от 18 септ. (сряда) ще го възстановят, поне по мои изчисления.

# 404
  • Галифрей
Ох тъпо. Аз търся сезоните онлайн искам да видя какво се случва. Вече Алесандро не ми е толкова противен. Трябваше да разкара Виола до като беше време, но действа и после мисли.

Общи условия

Активация на акаунт