Страсти в Тоскана - 2 част

• 88 772
  • 495
  •   1
Отговори
# 405
Вече Алесандро не ми е толкова противен.
Има още да те дразни. Общо взето във всеки сезон има друг мъж, с когото Аурора може да бъде, но винаги се връща при Алесандро. За мен това не е любов, а глупост, имайки предвид какви ги върши той.

# 406
  • Галифрей
Със сигурност ще ме издразни  още повече 😁 Трябваше Аурора да тръгне с брат му, имаха страхотна химия и прочие. Но сценаристите го убиха и само я връщат при тоя кретен. Може да страда от Стокхолмски синдром.

Аз харесвам бащата  на Виола. Въпреки,  че е злодей той знае какво иска, аз му симпатизирам че е грижовен баща и иска да премахне Алесандро.

# 407
От вторник, 17 септември продължават сериите на "Страсти в Тоскана" по БНТ1 от 22.00 в делниците.

Трейлър към епизод 19 (от 17 септ.)

# 408
От 26 септември - четвъртък, започва втори сезон.
По БНТ 1 от 22.00 часа.

# 409
Много странно, ама тези серии, които даваха миналата седмица (от вторник до петък) на интерактивната телевизия ги водеха "Сезон 2, еп., 7, 8, 9, 10", а реално не е така. Това е остатъкът от първия сезон.

# 410
Тази вечер ще има епизод от 22.00 часа.

# 411
Епизодите ги гледах наведнъж в събота през деня и така ще продължа и занапред, тъй като през този часови диапазон, когато дават филма, дават и Игрите, и Гривните. И така три часа си отделям в събота и .... голям кеф.

# 412
Аз снощи изгледах Острова и после върнах Страстите.

# 413
Епизодите ги гледах наведнъж в събота през деня и така ще продължа и занапред, тъй като през този часови диапазон, когато дават филма, дават и Игрите, и Гривните. И така три часа си отделям в събота и .... голям кеф.
И аз ги гледам уикенда. Няма как иначе.

# 414
  • Галифрей
Виола е проклета и  смотана,  толкова хора пострадаха  и страдаха заради нейната мания по Монфорте. Тази тъпа коза 😒
Оф тамън си мислех,че няма да се върне а то…оф

# 415
Здравейте,

може ли да ми кажете кой се крие на тавана в Пиетра Роса? Може и на лични. Благодаря.

# 416
мисля, че е братът на Вероника.

# 417
А тя защо се домогва до Алесандро?

# 418
надявам се да разберем

# 419
надявам се да разберем

Да, но аз искам да знам предварително. Joy Дано се появи някой от гледалите  сериала при предното излъчване.

Общи условия

Активация на акаунт