Страсти в Тоскана - 2 част

• 88 808
  • 495
  •   1
Отговори
# 420
не желая някой да пише тук какво ще стане

# 421
  • Галифрей
Ох тия сценаристи явно пишат в различни статии 😁Гледам последно качените епизоди и си мисля,че те отвориха доста сюжетни линии.

# 422

Да, но аз искам да знам предварително. Joy Дано се появи някой от гледалите  сериала при предното излъчване.
Може да прегледате предишната тема за сериала, там е подробно коментирано.

# 423
Аз съм от предно гледалите сериала, но честно казно нищо не помня Grinning. Аз също не искам да се пише какво се случва. Ако все пак някой напише, моля да го сложи в скрит текст.
Тъй като аз наведнъж изгледах четирите серии от миналата седмица, да си кажа - имах чувството, че нещо съм изпуснала. Втори сезон така започна, все едно са пропуснали да ни дадат цял епизод. Просто ей така виждаме Руджеро на гроба на Виола. Що е умряла не ни казаха до втора серия, когато се разбра, че била починала в катастрофа и никаква допълнителна информация. Много тъпо.
Тази новата - Вероника, много красива. Явно има нещо с отчето.
Вчерашната серия не съм я гледала, така че засега спирам да чета темата, за да видя сама какво се случва с Аурора.

# 424
И аз вече не помня подробности, но когато сме гледали, сме коментирали и има достатъчно информация за тези, които искат да знаят.

# 425
  • Галифрей
pepi - Пропуснала си един епизод. Затова така ти се струва, не си ги написали правилно.

# 426
Е кой епизод съм пропуснала - в сряда свърши първи сезон, в четвъртък епизода почна как Аурора вика Ева в гората и после дадоха няколко дни по-рано, където и Руджеро беше на гроба на Виола?

# 427
  • Галифрей
Е кой епизод съм пропуснала - в сряда свърши първи сезон, в четвъртък епизода почна как Аурора вика Ева в гората и после дадоха няколко дни по-рано, където и Руджеро беше на гроба на Виола?
Аз цъхнах на този и ги гледам влюбените пиленца имат бебе и Руджеро маха ковчег. И си викам чакай ся какво става? 😁
Та намерих предишният. Чакат дете Алесандро живее с тях и Аурора роди момиче в домашни условия. Кръстиха я Ева. Останалите от Монфорте отиват да видят бебето и едната баба прави драми както винаги и лудата  сестра довтаса и гушкаше бебето и Аурора бе в страх, тя все сънуваше,че й гепят детето.
После някакъв господин се поява на гроба на Ева и казва,че няма да си мълчи да пази повече нейните тайни. Мисля си че е бащата на сестрите.

# 428
хайде хоп и аз в темата. Много, много  харесвам итал. сериали. Преди някакви далечни спомени ми идваха, че нещо съм гледала, но не до край. Така, че сега го следя, малко съм назад със сериите. Дано видим сезоните до край.
Паралелно мернах и още някакъв ит. сериал, криминален май или , и "Бруно " там се появяваше, но кой беше и по коя тв., ако се сещате да ми споделите?

# 429
хайде хоп и аз в темата. Много, много  харесвам итал. сериали. Преди някакви далечни спомени ми идваха, че нещо съм гледала, но не до край. Така, че сега го следя, малко съм назад със сериите. Дано видим сезоните до край.
Паралелно мернах и още някакъв ит. сериал, криминален май или , и "Бруно " там се появяваше, но кой беше и по коя тв., ако се сещате да ми споделите?

Сериалът е "Шанс за изкупление" (Resta con me). Даваха го по БТВ от 23:30 часа, но вече свърши.

# 430
По Диема го мернах "Бруно" вчера, мисля че беше в комисар Рекс.
Нямам търпение вече да разбера какво се е случило в Пиетра Роса преди години. Защо е тази насъбрана омраза? Коя е жената на тавана? Останах с впечатление, че акушерката, която убиха, всъщност ги е предпазила от нещо. Със същото впечатление останах и за доктора. Но те /човека с черната мантия/ и двамата ги убиха. Интересно сега какво ще се случи с Елвира /май така се казваше дъщерята на д-ра/

# 431
Нямам търпение вече да разбера какво се е случило в Пиетра Роса преди години. Защо е тази насъбрана омраза? Коя е жената на тавана? Останах с впечатление, че акушерката, която убиха, всъщност ги е предпазила от нещо. Със същото впечатление останах и за доктора. Но те /човека с черната мантия/ и двамата ги убиха. Интересно сега какво ще се случи с Елвира /май така се казваше дъщерята на д-ра/
Общо взето си спомням, защото за мен това бяха вероятно най-интересните епизоди от сериала, но нали има изискване от една потребителка да не се пише какво предстои...

# 432
  • Галифрей
Почти всички мъже в околността си падат по Аурора 😁

# 433
Почти всички мъже в околността си падат по Аурора 😁
Обаче тя упорито си иска само Алесандро.

# 434
Аз сега започнах втори сезон на запис да го гледам. Доста хард започна. Нови герои или стари, дошли от миналото. дано всичките сезони да гледаме.

Общи условия

Активация на акаунт