Страсти в Тоскана - 2 част

• 88 745
  • 495
  •   1
Отговори
# 465
Една чернокоса ли? Да, поредната "луда фенка" на Алесандро.

# 466
това не беше ли осиновената дъщеря на Камерана, но с боядисана коса и грим?

# 467
Не ми приличаше на Виола.

# 468
Не е Виола, нова героиня е.

# 469
Гледате ли момичета. Аз го "почнах" случайно и се запалих. Не бях го гледала доста отдавна, даже мисля сезон 3 съм го изпуснала нацяло.
Но ми харесва де. Моралът ми се надига малко. То отношения, то сношения, то чудо.
Аз така и не разбрах, която е жената, дето прави вечеря със снимките на Алесандро. Същи тази, която е "злодеят" в момент, която взе телефона, Вероника май беше, каква го играе. И какво точно се вижда на този запис, че полковника изнуди родителите на Ивън, въпреки, че е мъртъв.

# 470
За какво е изнудил родителите на Ивън?
Нещо съм пропуснала май.
Иначе тази жена с бялата коса още не са дали коя е, а Вероника е герой от предишните сезони. На записа също още не са дали какво има, знае се само, че се вижда убиеца

# 471
Ами в снощната серия полковника го показа на родителите на Ивън и  каза, че вече той ще командва фамилията и те не възроптаха много. Иначе не са дали до край записа. Може би Ивън разобличава някой друг от фамилията. Аз си мислех, че е полковника, но няма логика той да размята записа.

# 472
Да, сега изгледах края, че го бях пропуснала. Каза, че трябва да мълчат, за да запазят честта на Ивън. Каквото и да значи това?

# 473
От 4 февруари започва италианския сериал Любов и саможертва (Sacrificio d’amore).
Ще се излъчва от 22:00 часа по БНТ1.

# 474
Това значи, че сезон 4 на Страстите свършва в понеделник. Наистина ли свършва, да не го отрежат?

# 475
още три епизода има на Страстите - днес, петък и понеделник

# 476
От 4 февруари започва италианския сериал Любов и саможертва (Sacrificio d’amore).
Ще се излъчва от 22:00 часа по БНТ1.

Интересно, ще пробвам да го гледам.  Жалко, че действието се развива през 1913 г. Явно ще е костюмна продукция. Сега видях в уики, че Сакрифичо д'аморе е 22 епизода от 90 мин, тоест 44 епизода от 45 мин. По същия начин режеха и Страсти в Тоскана, и Отдаденост.

# 477
Това дете се отгледа само.

# 478
Да и аз това си мисля, като гледам. Кой гледа детето, като всички се щурат насам-натам денонощно, най-вече майка и.
Коя е психото с белите дрехи и какво иска от Алехандро? Какво общо пък има майка и. Сигурно ще се окаже, че Алехандро я е погледнал, като деца. И тази кукувица направи това театро. Едно легло да му беше сложила в килията.

# 479
Майката на тази жена е била в семейството на Монфорте - свирела е на пиано. Тя е била мъничка явно и го е харесвала. Казва се Ада.

Общи условия

Активация на акаунт