Страсти в Тоскана - 2 част

• 88 820
  • 495
  •   1
Отговори
# 480
Приключи сериалчето ни. Хареса ми.

# 481
и на мен ми хареса. Да видим сега новия довечера.

# 482
И на мен  ми хареса много, ще ми липса. Макар тази откачалка в бяло да ми беше доста излишна, както и историята и. Само тя липсваше.
Много ме е яд, че така "скопосаха" Фабио. Тази Аурора, толкова ли не можа по рано да избере, че спретна този цирк.

# 483
Ами остана Фабио да вземе Марция, и тя си остана сама. Голямо мазало 😄

# 484
Изключително лош финал. Фабио го зарязаха пред олтара - това ли трябваше да му измислят, за да ни покажат "голямата любов" между Аурора и Алесандро. Изключителен мъж /за Фабио става въпрос/. Шест месеца, шест месеца тая кикимора Аурора се готви за сватба и в последната секунда решава, че иска оня неудачник Алесандро. И добре, че сама се отказа от сватбата, че ако чакаше на Алесандро да я спре... Той както винаги чака някой да му каже какво да направи, беше тотално закъснял да спре сватбата.
Хубав финал за Едоардо, хубав финал за Елена, хубав и за Теса и Руджеро. Марсия - бавачка цял сезон.

# 485
През целия сериал мен ме дразни голямата любов (зависимост) на Аурора към Алесандро. Имаше шансове да бъде с други мъже, по-свестни. Не се възползва. Толкова по-зле за нея, бих казала.

# 486
А, възползва се, и двамата се възползваха. То голяма любов, тя с Фабио, той със сестра и, и кой ли още не. Как се преглъщат тези работи, та голяма любов накрая. Доста ми е пресилена, само факта, че тя е била в затвора толкова време, заради него, и накрая Алесандро, та Алесандро.
Наистина да направят още един сезон - Марсия с Фабио. Само те не са се омешали.

# 487
Имах предвид, че не се възползва дълготрайно и веднъж завинаги да приключи с Алесандро.

# 488
Да ви кажа, аз нямам село, но когато съм ходила на гости ми е правило впечатление, че по селцата и околията, по света и у нас, май през годините всеки , се е омешвал с повечко. Така че, не се учудвам на взаимоотношенията в сериала. Абе сладък филм беше. Ще ми липсва. За новия сериал, ще има ли тема? Снощи там видях познато мъжко актьорско лице.

# 489
Там играе онова момче с дъщеричката. Той имаше връзка с Тесса. Беше работник при Монфорте.

# 490
А новият сериал хареса ли ви? (Питам тук, защото няма тема за него)

# 491
В Любов и саможертва участва и Роко Джусти (Матео).

# 492
И Бруно от "Страсти в Тоскана"

# 493
Там участва и актрисата Лаура Торизи (Лукреция от Страсти в Тоскана).

# 494
Направих тема за новият сериал. Ако желаете, заповядайте.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1737859

Общи условия

Активация на акаунт