Страсти в Тоскана - 2 част

• 88 784
  • 495
  •   1
Отговори
# 450
Юхуу мерси, че писа.
Весели празници, момичета.
Ако срещнете някой италиански филм / сериал пишете, че много ги харесвам...

# 451
Довечера се зареждам пред телевизора в очакване на четвърти сезон. БНТ добре направиха, че не направиха голяма пауза между сезоните. Прочетох темата от началото - първо съм била много активна, после интереса ми е изчезнал, точно заради големите паузи. Прочетох мненията и знам отгоре, отгоре какво се случва в четвърти сезон, но нямам търпение да ги видя сериите. Предполагам накрая ще съм пак с мнението от преди 5 години, но...

# 452
Ох и аз нямам търпение за довечера.

# 453
По принцип съм блага душа, ама... всичко днес ми изглеждаше много нелепо. Още като погребваха Аурора бях сигурна, че ще се завърне някога. Но въобще не ми хареса епизода. Всъщност целия сериал изгледах и ще догледам заради красивите артисти и разбира се - красивата Тоскана. Всичко друго ми е абсурден фон. Нищо де, приятно да е на всички ни до финала. Явно днес съм много критична (опитах се да дам за втори път шанс и на отдела за борба с наркотиците, но имам усещането, че пак няма да им се получи). Може пък утре да съм се успокоила хормонално и всичко да е шестица 🤪

# 454
Тия хора ни вземат за мезе - две години била на легло, хранена и рехабилитирана изкуствено и тая ми ти булка, директно стана и хукна през горите да прави любов. Бляк.

# 455
Писала съм го и преди, за мен четвърти сезон е напълно излишен. Ако трети беше завършил малко по-различно, щеше да бъде съвсем приличен финал на сериала и да няма нужда от повече разтягане.

# 456
А къде мога да намеря всички епизоди с добре качество и разбира се БГ аудио? В замунда има първи сезон и той не едва се тегли, проверих всички сайтове и нищо, в бтв има само кратки части, ако някоя има нека се свърже с мен Simple Smile

# 457
  • Галифрей
А къде мога да намеря всички епизоди с добре качество и разбира се БГ аудио? В замунда има първи сезон и той не едва се тегли, проверих всички сайтове и нищо, в бтв има само кратки части, ако някоя има нека се свърже с мен Simple Smile
Playtube ги има с бг аудио 😘

# 458
Playtube ги има с бг аудио 😘

Благодаря много ! А извън темата, виждам, че профилната ти снимка е на Елиза, това ме подсеща да задам още един въпрос, има ли го изобщо някъде този сериал с прилична качество? Защото последно го имаше във Vbox и едва се гледаше, ама сега и там вече не може да се гледа Simple Smile

# 459
  • Галифрей
Дам те скриха всички клипове. Елиза я има  в бананите или в сайта ok. Там ги има всички епизоди с бг аудио.

# 460
Бре, бре, бре, Аурора ще коли и беси. Виж я ти. Живота явно е трябвало да спре нея като я няма, Алесандро да стане монах.
Чудно с какво изнуди Едоардо да вземе документите и подпали кантората на нотариуса/адвоката? А и къде изчезна белега на Едоардо?

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 08:29 от pepi_r

# 461
Живота явно е трябвало да спре нея като я няма, Алесандро да стане монах.

Не е точно така според мен, доколкото помня какво съм гледала. Проблемът не е, че изобщо е бил с друга жена през това време, а с коя именно е бил. Аурора се чувства предадена и от двамата.

# 462
Всъщност това много често го има в живота - съпругата почива и лелята /сестрата на майката/ помага при гледането на детето и постепенно се ражда любовта, покрай полагането на грижи.

# 463
Възможно е, нямам поглед върху такива ситуации в реалния живот. Обаче тук наистина мисля, че именно това най-много провокира Аурора.

# 464
Към тези, които гледаха снощи - на финала на епизода се появи една жена, която заби ножа в снимката на Алесандро. За първи път се появява нали?

Общи условия

Активация на акаунт