LENOVO VIBE SHOT Z90

• 2 844
  • 6
  •   1
Отговори
Харесала съм си модел Леново vibe shot 90 има ли отзиви за този модел.Като цяло семейството ми
ползваме 2 лаптопа ЛЕНОВО и един телефон по стар модел и сме доволни  Simple Smile Hug Hug

# 1
Ревюта колкото искаш:
https://www.kaldata.com/%D1%80%D0%B5%D0%B2%D1%8E%D1%82%D0%B0/%D1 … ibe-shot-582.html

http://forum.androidbg.com/showthread.php?tid=75251

Иначе една приятелка го има и е доста доволна. Тя се занимава с параглайд и постоянно снима от високо. Казваше, че това е най-добрия андроид фотоапарат  Laughing е може би без Iphone 6 и 7 разбира се

# 2
Аз вече като чуя за Леново и така Shocked
Разбирам, че е до късмет, ама като моя....
Имам 536 и работеше безотказно.
Батерията падаше бързо и при 45% изведнъж 0%.
Но това не ми беше проблем.
След 1г6м отказа копчето за активиране отстрани.
Всичко си работеше, но след като извадиш и сложиш батерията.
Но заспи ли -край.
След ремонта изгубих всички файлове.

В гаранция е , оправиха го и след 2 седмици, през ноща изгуби обхват.

Смених картите, но нищо.
Сега пак е в сервиз.
Март изтича гаранцията и настръхвам от мисълта какво друго ще се бъгне.
Не трябваше да изневерявам на Самсунга.

# 3
Към конкретният модел - наблюдения нямам, но като цяло марката Lenovo не се слави с добра софтуерна поддръжка и качествени части - така де, много бързо все им се разваля нещо на телефоните и докато ти го оправят... вече ще си с друг. Не ме разбирай погрешно, не искам да те отказвам, но между лаптоп на Lenovo и телефон на Lenovo има гоооооляма разлика - марката е сравнително нова в производството на телефоните, вероятно и заради това все не й се получава да ги "докара" на сносно качество.

Преди половин година аз самата бях с телефон на Lenovo - A536, за който се спомена в преден пост и бях меко-казано разочарована - нито дисплеят му беше дисплей, живо мъчение направо - кьорих си очите толкова време с некачествената, уж IPS технология на дисплея - батерията се свеждаше до 0% за отрицателно време, както си е на 50% и изведнъж угасне и ми изпише, че няма батерия - проблемът не е само в конкретната бройка устройство, масов беше за модела. Та ей такива на пръв поглед дребни проблеми ме спъват в бъдещ избор за смартфон да избера конкретната марка.
В момента съм със Samsung J5 2015 и съм доволна, с изключение на малката вътрешна памет, но това не е такъв проблем - важното е, че има отлична софтуерна поддръжка, отлична камера и много бърз процесор - за 4 месеца не ми е забил нито веднъж.

Помислете си още веднъж в избора, но според мен Lenovo все още не са си за предпочитане, що се отнася до телефони. Simple Smile

# 4
   Какво ви е мнението за смартфон Lenovo K5. Колебая се между марките Lenovo K5 и Samsung Galaxy J3.

# 5
   Какво ви е мнението за смартфон Lenovo K5. Колебая се между марките Lenovo K5 и Samsung Galaxy J3.

Здравей, аз горе-долу съм поставена в същата дилема, само че между два Lenovo модела. Samsung J3 изобщо не е за предпочитане. Една приятелка имаше такъв, и само се оплакваше, че забивал, батерията бързо падала и купища други проблеми.
K5 по характеристики е много добър телефон, приемливи характеристики, идеален дизайн, което за мен е важно, тъй като човекът, на когото ще купя телефона, а именно щерката, много държи на външния вид на устройството, което притежава, ето още един плюс за Lenovo-то. Мислех си за Huawei Honor 7 Lite, но е с 50 лв. по-скъп, а характеристиките са 1:1. Препоръчвам ти този модел на Lenovo -K5, а ако имаш възможност, си вземи Lenovo K5 Plus - малко по-добър е от класическата версия, но пък е и по-скъп. Simple Smile

# 6
  • Стара Загора
Аз съм с vibe shotz90 от септември и нямам оплаквания много съм доволна. Не мога да кажа същото за двата samsung които имахме преди това. От сервиза не излизаха през почти целия период на гаранцията. Казах ,че повече samsung няма да помириша даже. За К5 имам наблюдения на моя позната и не е много доволна забива особенно на игри на детето, но явно е най-вече на късмет на какво ще попаднеш.

Общи условия

Активация на акаунт