Добре дошли МАЙ'2017

• 55 280
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Много ви благодаря момичета!!!😘

# 556
Здравей те Мами,
Днес се записах на  ЖК всичко мина добре видях бебо как си мърда точно отговаря на седмиците, в Петък ще ходя да си правя изследванията които са задължителни и отделно си пускам за Токсоплазмоза ей така по желание. Моятя АГ каза че няма нужда от толкова ранна ФМ тя се правела някъде в 20-та седмица но аз вече съм си запазила час в МЦ Марковс за Петък и ще ходя и от там ще ме изпратят в Майчин дом за БХС.Момичета много ми е лошо постоянно нищо не ми помага против лошото и незнам какво да правя вече имим чувството че до края няма да ми мине.

# 557
Здравей те Мами,
Днес се записах на  ЖК всичко мина добре видях бебо как си мърда точно отговаря на седмиците, в Петък ще ходя да си правя изследванията които са задължителни и отделно си пускам за Токсоплазмоза ей така по желание. Моятя АГ каза че няма нужда от толкова ранна ФМ тя се правела някъде в 20-та седмица но аз вече съм си запазила час в МЦ Марковс за Петък и ще ходя и от там ще ме изпратят в Майчин дом за БХС.Момичета много ми е лошо постоянно нищо не ми помага против лошото и незнам какво да правя вече имим чувството че до края няма да ми мине.

Здравей, знаеш ли на каква цена е там и на мене ми казаха за 20 седмица (сега съм 12) и да се обаждам от сега че нямало часове. Ти колко време чака за час? И при кой лекар си точно има двама Маркови. Другият лекар който ми препоръчаха е Панайотова във Фемина, ако някой има впечетления от нея ще се радвам да сподели

# 558
Здравей те Мами,
Привет,
Аз напълно и абсолютно те разбирам, чакам да ми мине лошото и гаденето и повръщането, и чакам, ли чакам. И аз имам чувството, че никога няма да мине. Нямам апетит и тн.
А относно БХС аз ще го правя в Щерев, някой дали ще си го прави там или дали си го е правил там?
А също съм си записала час за Марков за ФМ в 12 седмица, да видим дано всичко е наред Simple Smile)
Поздрави,

# 559
100 лв.е цялото изследване ФМ+БХС не съм чакала за час дадоха ми за д-р Павлова защото аз се обадих миналата седмица а сега съм в края на 12-та седмица и щях да изпусна срока за изследването но аз говорих с моята АГ и тя каза че също е добър доктор но нямало нужда да ходя толкова рано на ФМ това изследване давало най-добри резултати към 20-та седмица сега е необходимо да се направи БХС,но аз се бях записала вече и за това ще отида.Утре ще дам подробности. Започнаха да ми отичат краката представям си до края на бременноста сигурно няма да мога да си обуя обувки.

# 560
Momicheta s gadene i povryshtane, na men mi pomogna homeopatia - ipeca 15 ch , 3 x 5 granuli. Inache sigurno i az shtqh da sym v bolnica na sistema.
_________
Пишете на кирилица.

Последна редакция: чт, 27 окт 2016, 13:28 от AnMary

# 561
Momicheta s gadene i povryshtane, na men mi pomogna homeopatia - ipeca 15 ch , 3 x 5 granuli. Inache sigurno i az shtqh da sym v bolnica na sistema.
Мерси,
Аз взимам понякога Деган, както и Емил таблетки и вомитосхил капки, но си е ден за ден. Чакам да отмине...

# 562
здравейте, момичета

Вчера и аз бях на вече официална ЖК - теглиха ме, мериха, гледахме бебето на видеозон, пуснаха ми изследванията за кръв и вагинален секрет. Бебчо за сега е добре - спинкаше, но за момент го видяхме как се раздвижи:). Само на мен ми е още малко гадно, но лекарката ми каза че се надява да отмине до края на третия месец - т.е. още 15 дни да потърпя още ( дано е така). Относно ходенето по голяма нужда ми изписа Дуфалак, но довечера ще го пия. В аптеката жената ми каза да го пия вечер. Това така ли е?. Взех си днес и сушени кайсиии, ще гледам да си набадя и сушени сливи и кайсии.

Хубав ден на всички Simple Smile. Да поработя малко

# 563
Здравейте!
Дълго се чудих дали да се запиша.
Терминът ми е 27 май. Втора бременност.
Миналата седмица видяхме бебе, чухме и сърце.
Относно гаденето - започва още по обяд и вечер си лягам рано, защото не се трае. Няколко пъти повръщах, но много се страхувам, тъй като с предната бременност лежах в болница заради обезводняване и не е никак приятно.
Запек - сушените сливи са голямо спасение. Ябълките ме карат да се чувствам много добре и освежават малко пристъпите на повдигане.
На 8-ми пак съм на ехограф и евентуални около 20-ти ще ме запишат на ЖК.
За ФМ, моята гинеколожка ще ми я направи, както и БХС. Каза, че късен БХС няма смисъл да се прави.
Предлага ми пакет изследвания от Геника - токсоплазмоза, цитомегаловирус и бактериални инфекции (които не можели да се уловят с вагиналния секрет)
Сумата става около 170лв и се чудя дали да не направя само това за инфекциите (около 60лв)?

# 564
Супичка не знам защо твоята АГ те праща на тези изследвания освен ако няма някакви съмнения че може да имаш някое от дадените заболявания аз също си пуснах токсоплазмоза по собствено желание но тя се прави само ако имаш контакт с котки (или по точно чистиш котешка тоалетна) само тогава можеш да се заразиш а аз си правя това изследване защото и предният  път си го пуснах ама тогава имаше опасност защото живеех с котки които излизаха на вън. На мен вчера при записването ми на ЖК ми вземаха вагинален секрет и ми пуснаха цитонамазка.

# 565
Аз просто отказах цитонатамаска, защото знам че можеш да получих леко кървене. А съм си правила такава в началото на годината.

# 566
Привет, бъдещи мамчета Simple Smile все още нямам термин, но по изчисления на калкулатори съм края на Май. Първа бременност ми е. В 10г.с. съм. 2 пъти прокървих за 3 седмици, като вторият се наложи да вляза в болница. Не ми се искаше да спирам работа още от сега, но няма да рискувам..та скуката едва сега започва  Simple Smile нямам повръщане, но за сметка на това ми е толкова лошо, не смея да се кача да карам кола. В понеделник съм на преглед да видим бебче колко е голямо вече Simple Smile Имам котка, гинеколожката ми като чу, направо ми изяде ушите..ама няма как да си махна животинчето, което гледам 4г. и не е дворно..

# 567
Супичка не знам защо твоята АГ те праща на тези изследвания освен ако няма някакви съмнения че може да имаш някое от дадените заболявания аз също си пуснах токсоплазмоза по собствено желание но тя се прави само ако имаш контакт с котки (или по точно чистиш котешка тоалетна) само тогава можеш да се заразиш а аз си правя това изследване защото и предният  път си го пуснах ама тогава имаше опасност защото живеех с котки които излизаха на вън. На мен вчера при записването ми на ЖК ми вземаха вагинален секрет и ми пуснаха цитонамазка.

Предполагам, че има някакъв договор с Геника, защото докато чакам пред кабинета няколко пъти я чувам да предлага тези изследвания на други бременни. Пролетта като си правих цитонамазка ме уговаряше за течно базирана такава (пак за някаква сума), защото резултата били по-точен.
Контакт с домашни любимци нямам.

# 568
Yasmina.B. според мен няма нужда да махаш котката. Опасно е, ако и чистиш тоалетната заради токсоплазмозата, но мисля, че за няколко месеца ще се намери някой върши тази работа. Ние имаме куче и за миг не сме помисляли да го махаме  Simple Smile

# 569
_Ани03_ той мъжо се грижи за тази част още от бебеправенето, а то при нас стана от първия път за наше щастие  Heart Eyes ама мисля си да не казвам на гинеколожката, че продължавам да си я гледам, че да не ми мрънка Simple Smile та тя ни е като детенце, как да се разделим с нея  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт